FOTODAGBOEK: GAT IN KNIE en MISLUKTE PEPERNOTEN
21 okt 2019 Mama Welcome To My Life! 4

FOTODAGBOEK: GAT IN KNIE en MISLUKTE PEPERNOTEN

Vorige week vertelde ik dat ik weer elke week een fotodagboek zal plaatsen. Super leuk om te zien dat deze ook enorm veel bekeken wordt! Plus ik vind het leuk om zo zelf weer mijn week door te nemen en te zien wat wij allemaal gedaan hebben. Afgelopen week was het de laatste week voor de herfstvakantie. Kijk je mee met deze week?

Maandag breng ik de kindjes naar school. Het is zo fijn om te zien dat zij elke dag met heel veel plezier naar school gaan! Ik ben ook heel blij dat alles zo goed gaat.

Daarna even door naar de Aldi om boodschappen te doen. Ik vond het altijd een prima winkel om boodschappen te doen alleen de laatste tijd irriteer ik mij dat ze veel niet hebben en ik dan alsnog naar een andere winkel moet.

De rest van de dag ben ik lekker thuis en werk ik. Dit zijn fijne dagen, gewoon rustig rommelen in huis en werken. Om 15.15 uur haal ik de kindjes weer op van school.

Dinsdag breng ik uiteraard wederom de kids naar school. Deze nacht heb ik zo onwijs slecht geslapen. Voel mij super moe. Wat wel super leuk is: ik krijg van de juf van Sophia dit kaartje mee naar huis, zo schattig!

En tussen de middag haal ik ook weer twee blije kippetjes op van school. Lekker lunchen, en dan weer naar school. Ze willen allebei graag spelen bij mijn schoonouders spelen na school dus dit betekent voor mij dat ik een hele middag alleen ben.

Ik kijk lekker een serie, werk wat mail weg en trek mijn pyama aan πŸ™‚ Ik plaatste op instagram de vraag of meerderen de pyama al aan hadden en het verbaasde mij zo dat ik bij lange na niet de enige was. De berichten bleven maar binnenstromen haha! Het is ook fijn als het koud is buiten, om iets warms aan te doen.

Woensdag start ik de dag met xco! Vooral nu met de donkere dagen moet ik van mijzelf echt sporten, anders wordt het helemaal niks haha. Zo krijg ik weer energie en het is altijd lekker als ik geweest ben.

Vin heeft even alle vitamines voor mij uitgestalt. Ik neem ze niet allemaal hoor, alleen de Vit D en C. Die andere zijn nog over van een eerdere periode.

Om 12.00 uur Senna van school halen. En weer een half uur wachten tot Senna uit is. Hij neemt een vriendje mee uit school, heel gezellig.

We maken pepernoten en ze mislukken. Oeps. Ik denk dat ik de oven te lang heb voorverwarmd. Achja, volgende keer beter!

En ik zette de schaar zelf in mijn haren afgelopen week. Zo lief al jullie reacties op mijn vlog hierover! Ik vind het op de een of andere manier altijd lastiger om los te dragen maar zal het toch meer proberen πŸ™‚ Wil je de vlog zien waarbij ik mijn nieuwe haar laat zien, klik op de volgende link: Weekvlog: zelf mijn haar knippen.

Ik kijk de serie Vis a Vis. Zit inmiddels in seizoen 2 aflevering 4 πŸ™‚ Ik vind het spannend, alhoewel ik ook wel eens stukjes doorspoel πŸ™‚

Donderdag komt Sophia voor de tweede keer deze week thuis met een gat in haar panty/maillot. Ik stuur deze foto naar Vin en krijg als antwoord: “jij bent ook gevallen zie ik” πŸ˜‰

En kijk eens wat een mooi koppie Sen zijn haar groeit zo ontzettend snel steeds!

Hoppa ik plante weer een paar stekjes over, zo leuk om te doen. Word er echt rustig van.

Zaterdag kocht ik een cadeautje voor mijn nichtje. Ik kwam deze knuffels tegen en vind ze zo zoet! Te leuk, ben later nog teruggegaan om er een voor de kinderen te kopen voor in de schoen straks met Sinterklaas

In de middag naar de verjaardag van mijn nichtje. Het was echt zo’n lekker drukke dag waarvan je eigenlijk niet meer weet wat je nou allemaal precies gedaan hebt. πŸ™‚

En zondagΒ gaan de kids met mijn schoonouders naar Lego land. Vin en ik gaan daarom maar eens naar de Ikea. Wij willen een nieuwe keuken en kijken daar even om inspiratie op te doen.

Dit was het weer lieve mensen. Op naar een nieuwe week! Een week van vakantie Hoe was jullie week?

Reacties

 • Naomi

  Dat briefje can Sophia is echt te lief! Leuk, een nieuwe keuken. Ik ben benieuwd wat het gaat worden. Fijne herfstvakantie voor jullie deze week!
  Onlangs geplaatst door Naomi: Ode aan mijn huisartsenpraktijk

 • Tamara

  Wat schattig dat briefje van Sophia! Daar smelt je toch van?! Zo te zien heb je een heerlijke week gehad. De kids nu lekker vakantie? Geniet ervan!
  Onlangs geplaatst door Tamara: 8x tips om duurzamer kleding te kopen en te blijven dragen

 • Denise

  Leuk de foto’s!!

 • Lieke van Veen

  Dat briefje is echt lief!
  Wat een stoer kapsel heeft Senna.

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.