Dat was een leuke verrassing & kerstboom versieren
17 dec 2018 Lifestyle Welcome To My Life! 4

Dat was een leuke verrassing & kerstboom versieren

Hoi! Het is weer maandag en ik ga jullie weer meenemen in onze afgelopen week! Een week waarvan, als ik er aan terugdenk, vooral heel koud was haha. En een week die gelukkig wat rustiger was voor de kinderen. Zelf begon ik de week met een bezoekje aan de Action, en maakte ik als ik het zo terug bekijk vooral heel veel foto’s van Sophia.Β 

Maandag. Ik moest lampjes voor in de kerstboom hebben en kwam met veel meer thuis. Maar zo gaat dat gewoon altijd haha. Een van de redenen waarom ik de Action zo veel mogelijk probeer te vermijden. Ik nam ook een shoplog op waarin ik alles laat zien wat ik mee naar huis nam. Heb jij deze al gezien? Via de volgende link kan je deze bekijken: Action Shoplog.

Ik zag deze eenhoorn nog liggen (volgens mij was het een deurstopper) vind het allemaal zo schattig voor Sophia, maar ja, wat moet je er mee.

Verder heb ik deze dag gewerkt, en was het gewoon een hele saaie dag verder haha. Het is allemaal een beetje hetzelfde hier bij ons, lekker veel structuur, ik houd ervan.

Dinsdag pyamadag. Deze ochtenden mag van mij altijd de tv aan. Sophia doet hem zelf ook altijd weer uit wanneer ze het zat is. Dit zijn echt de rust dagen voor ons. Meestal rommel ik een beetje in huis en Sophia huppelt een beetje rond.

Oh en er wordt een beetje geknuffeld zo nu en dan.

In de middag doe ik de boodschappen. Ik moet nog wat dingen ophalen en wegbrengen en doe dit allemaal lekker op mijn gemakje. De kinderen zijn lekker bij de oppas. Ik krijg veel de vraag waarom ik een oppas heb terwijl ik er zelf gewoon ben. Heel simpel: sommige mensen hebben een hulp in de huishouding en anderen hebben een oppas. Wij kozen voor het laatste.

Woensdag mag Sophia weer lekker naar de opvang. Ik kan haar altijd zo moeilijk weer mee naar huis krijgen. Echt een ding hoor. Senna heeft dat soms ook nog steeds, dus voorlopig ben ik er waarschijnlijk niet van af helaas ;). Ik probeer overigens wel altijd van tevoren afspraken te maken dat wanneer ik hen kom halen, ze lief meegaan. Soof leek mij hier altijd te jong voor, maar ik ga het toch eens proberen.

Oh en Soof vindt het leuk om grapjes uit te halen. Dat is echt iets van de laatste tijd. Op bovenstaande foto deed ze haar laarsjes verkeerd om aan. En een lol dat zij hierom had.

Bij ons in de buurt is een nieuwe Jumbo geopend, en Senna wilde hier echt perse naar toe. Wel grappig dat dit voor een kind nog zo leuk kan zijn terwijl ik als moeder alleen maar denk hoe ik mijn kinderen in zo’n winkel rustig houd πŸ˜‰

Vrijdag met mijn zus en al onze kuikentjes naar de Intratuin. Is wel een beetje een traditie geworden geloof ik om dit elk jaar te doen. Wij gaan dan op een vrijdag, blijven daar eten, en de kinderen spelen daar gewoon heel lang. Dit keer waren wij er om half 5 en waren wij om half 10 weer thuis. Kinderen hartstikke moe, maar het was weer heel erg leuk. En helemaal niet zo druk als dat wij hadden verwacht!

Van mijn lieve vriendinnetje kreeg ik zomaar een armbandje met een klavertje vier. Ik vond dat zo lief. Die heb ik nu altijd om

Zaterdag was een beetje een schoonmaakdag. Aan het einde van de middag gingen de kindjes naar een activiteit van de kerk. Ik was hier zelf niet bij maar mijn zus wel. En dat vind ik dan wel weer heel erg gezellig voor mijn kindjes. In dit geval Sophia, want zij kon lekker de hele middag kletsen en knuffelen met mijn zus.

Mijn zus vertelde dat Sophia het de hele tijd had over “haar baby Jezus”. Sophia had het steeds over haar baby Jezus die thuis was en ziek was. Wij gingen er automatisch vanuit dat het om een pop zou gaan. Alleen toen wij thuis kwamen en ik vroeg of zij baby Jezus wilde gana halen kwam zij met dit konijntje. Ze had hem zelfs in doeken gewikkeld haha. Ik vind dat zo grappig dit soort dingen, die fantasie ook van die kleintjes

En toen lag er zondag opeens sneeuw! Ik ben helemaal niet van de sneeuw. Maar voor de kinderen was het een hele grote verrassing. De kleren moesten gelijk aan, en hoppa naar buiten.

Zo leuk voor ze (en ik ben blij dat de sneeuw nu weer weg is ghehe).

En in de middag gingen we de kerstboom versieren. Hij stond al. En de lampjes zaten er ook al in, maar de kerstballen en dergelijke moesten er nog in. Ik heb wel heel erg moeten lachen dat er op gegeven moment aan een enkele kant van de boom heel erg veel kerstballen hingen en de andere kant van de boom zo goed als leeg was πŸ™‚

Dit was het weer voor deze week. De kerst komt er aan! Ik moest van de week voor mijzelf even goed schakelen, in mijn hoofd leek het nog heel lang te duren voor de kerst, alleen het is gewoon al bijna!

Meer zien van onze week? Check dan even de WEEKVLOG!

Bedankt voor het lezen en tot volgende week! Hoe gaat het met jullie? Kijken jullie uit naar de kerst?

Reacties

 • Lisanne

  Wat een leuke verassing was dat gister, een mooi pak sneeuw. Voor mijzelf hoeft het ook niet zo, maar voor de kinderen zo leuk!
  Herkenbaar wat je zegt over kerst… het is gewoon al over een week kerst!
  Onlangs geplaatst door Lisanne: The Elf on the Shelf

 • Marissa 🌿 lifeofamomaholic.nl

  Nou, toch een lekker weekje zo!? Dat van de action is hier ook heel herkenbaar, altijd met veel te veel weer naar huis. Heerlijk dat je oppas hebt. Onze kids gaan elke dinsdag naar het kinderdagverblijf, of wij nou werken of niet. Dat is een beetje hetzelfde eigenlijk. Al zou ik er ook nog wel een hulp in de huishouding bij willen haha!

 • Els

  Heel leuk om te lezen! en ja die action… Wat een goede slimme formule heeft die zaak, lagere prijzen maar hogere omzet…. Ja daar werken wij aan mee πŸ˜… de time flies idd zoweer kerst met de mooie gedachte aan de geboorte van Jezus de Verlosser de mooie kerst verhalen diensten en liederen en familietime en de mooie lichtjes en glimmertjes… πŸ•―οΈβœ¨πŸ™πŸŽ„πŸ¦Œ Ik wens jullie gelukkig Kerstfeest

 • Coco

  Wat ’n leuke Γ©chte foto’s!
  Ja, ik ben ook zo verslaafd aan Action… Binnengaan voor één ding en buitenwandelen met een volle kar, moet me echt bewust inhouden, dan lukt het net wel.
  Lief die armband met klavertje vier!
  Fijne Kerstdagen!
  Liefs, Coco
  Onlangs geplaatst door Coco: Week 10: Vooruit en sparkle!

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.