Skincare Routine & Privacy
15 dec 2018 Lifestyle 1

Skincare Routine & Privacy

Welkom bij een nieuwe weekvlog! Ik ben Saskia, fulltime blogger en mama van twee kindjes. Elke week plaats ik een weekvlog. Deze keer laat ik wat uitgebreider mijn skincare routine zien omdat dit heel veel is aangevraagd. Daarnaast geef ik jullie weer een gezellig kijkje in ons leven. Kijk je mee?

Een video over mijn skincare routine is ontzettend veel aangevraagd en ik vond het wel leuk om dit nu eens te laten zien. Omdat ik een vrij onrustige huid heb, probeer ik zo min mogelijk op mijn gezicht qua makeup te doen, maar wel een goede verzorging te pakken. Met name de hydratatie vind ik heel belangrijk. Kijk je mee met mijn skincare routine?

Ik hoop dat je deze video weer leuk vindt. Verzoekjes voor nieuwe filmpjes (graag!) en/of vragen mag je natuurlijk altijd achterlaten in de comments.

Ik zou het super tof vinden als je zou willen abonneren op mijn youtube kanaal, het is gratis en zo blijf je op de hoogte van al mijn video’s!

BEDANKT VOOR HET KIJKEN MAAR WEER EN HEEL VEEL LIEFS!

Reacties

  • Anneleen

    Weer een gezellige vlog, Saskia! 🙂 Die gelige sjaal staat je heel erg goed! Ik wens jullie alvast heel gezellige kerstdagen! X

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.