Mommymail #8
16 apr 2015 Mama 1

Mommymail #8

Hoi! Normaal gesproken vind je de mommymail op woensdagochtend op mijn blog, en dit keer een dagje later. Vandaag de mail die Dineke aan mij stuurde waarin zij onder andere vertelt over de babykamer en over de newborn shoot die zij in de kraamweek wil gaan doen. Lees je gezellig met ons mee?

Hallo Sas!

Bedankt voor je leuke mailtje weer. Zoals gewoonlijk jeukten mijn vingers om meteen iets terug te tikken 🙂 Hier doen we eigenlijk niets speciaals met Pasen. We gaan naar de kerk en op 2e Paasdag doen we meestal iets leuks, of juist niet. Lekker lang weekend 🙂

Wat goed dat je ook borstvoeding wilt gaan geven, knap! Wel jammer dat je na een half jaar alweer moest stoppen. Ik moest het helaas na 4 weken opgeven, de pijn door de kloven was ondraaglijk geworden en daardoor ging mijn productie terug lopen. Maar nu ik opnieuw zwanger ben heb ik er weer alle vertrouwen in.

Marissa is inmiddels goed gewend op de nieuwe groep. Wel wil ze bij het weggaan nog een dikke knuffel en een kus, iets wat ze bij haar eerdere klas nooit wou. Ze vergat soms wel eens dat ik wegging, zo druk was ze al met spelen. Maar ik ben allang blij dat ze het zo goed doet. Ze vraagt iedere dag wanneer ze weer heen mag 🙂

Ik ben nog steeds niet met het kamertje begonnen, baal er stiekem wel van! Punt is gewoon dat eerst het grote werk moet gebeuren en dan kan ik verder. De commode moet onder andere gerepareerd worden en het behang moet nog afgehaald worden, pfff. Stiekem zie ik er ook wel een beetje tegenop maar komt vast goed. En zo heel veel werk is het niet, ik ben in ieder geval wel vast begonnen met leeghalen zodat ik makkelijker kan werken. Maar ik wil wel echt deze week een begin maken, en als ik iets voor ogen heb komt het wel goed.

Herkenbaar hoor dat je veel beddengoed hebt weggegooid. Ik wil voor dit kindje graag ook veel nieuwe spulletjes kopen, ik weet niet waarom. Volgens mij is het gewoon een hele bekende kwaal die alle zwangere vrouwen hebben! Maakt niet uit van je hoeveelste kindje je zwanger bent.

Het geboortekaartje heb ik hier al wel in mijn hoofd, maar het moet nog doorgestuurd worden naar diegene die het gaat ontwerpen. Maar daar heb ik alle vertrouwen in, nog 15 weken de tijd. Super leuk dat jullie de kaartjes op elkaar gaan afstemmen!

Wij gaan in de kraamweek een newborn shoot doen, en zelf ga ik ook heeeel veel foto’s maken haha. Dit keer wil ik ook graag veel foto’s van de eerste minuten na de geboorte. Ik hoop dat de zusters in het ziekenhuis zo behulpzaam zijn om ons daarbij te willen helpen, als dat kan natuurlijk.

Hoe voel jij je verder? Ik moet zeggen dat ik me op en top fit voel, wat kleine kwaaltjes maar niet noemenswaardig. Verder sport ik evengoed 1 uur in de week en daar kijk ik echt naar uit.

Wij genieten volop van het weer! Lekker ijsjes halen en in de tuin zitten, love it. Kan niet wachten tot het echt warm word!

Tot horens weer 🙂

XOXO Dineke

Hopelijk vonden jullie het weer leuk om te lezen! Tot volgende week en veel liefs!

handtekening-saskia

Eerdere brieven die Dineke en ik naar elkaar schreven:

Mommymail #1

Mommymail #2

Mommymail #3

Mommymail #4

Mommymail #5

Mommymail #6

Mommymail #7

Volg jij Twinkelbella al via FacebookBloglovin , Instagram en/of twitter?

 

 

Reacties

  • beautifulday4makeup

    Dat is weer een prachtige brief en het is mooi om te zien hoe jullie elkaar op deze manier steunen

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.