Mommymail! #6 School, Borstvoeding & geboortekaartjes
1 apr 2015 Mama 1

Mommymail! #6 School, Borstvoeding & geboortekaartjes

Zoals elke woensdag staat er weer een nieuwe Mommymail voor jullie klaar! Dit keer kunnen jullie de mail lezen die ik als antwoord van Dineke kreeg. In deze mail vertelt Dineke onder andere over haar dochtertje en de basisschool en over borstvoeding. Lezen jullie weer gezellig mee?

Hey Sas!

Bedankt voor je leuke brief weer. Hier gaat alles z’n gangetje, de afgelopen 2 weken was ik helaas weer misselijk maar gelukkig niet meer zo extreem als eerst. ’s Ochtends moet ik echt op tijd eten anders moet ik overgeven. Wat fijn dat jij lekker kan aftellen! Ik moet nog wel even maar dat vind ik helemaal niet erg, ik geniet nu volop!

We zouden afgelopen dinsdag de medische 20 weken echo hebben maar ik heb deze gecanceld omdat er heel veel kosten uit eigen portemonnee bij kwamen en ze eigenlijk met de andere 2 echo’s niks concreets hebben kunnen vinden. Aanstaande donderdag heb ik daarom bij mijn huisarts een uitgebreide echo zodat die alles eens rustig kan bekijken.

Echt zo leuk dat Senna iets voor zijn zusje al heeft gekocht, hier doen we het pas op het allerlaatste omdat we anders bang zijn dat Marissa het geslacht verklapt. De ene week vertelt ze dat ze een zusje krijgt, en de andere week is het een broertje. Ze geeft ook steeds van die gekke namen aan de baby haha, echt hilarisch gewoon.

Ik ben wel van plan om dit keer ook weer borstvoeding te gaan proberen. Bij Marissa heb ik het ongeveer 2 á 3 weken geprobeerd maar door verkeerd aanleggen in de kraamweek had ik enorm pijnlijke kloven gekregen, tot bloedens toe. Ik moest dan eerst de melk met bloed erin afkolven omdat ze anders misselijk werd en daarna moest ik haar aanleggen maar dat deed zo verschrikkelijk zeer! Daardoor ging de productie al snel teruglopen en moest ik helaas stoppen omdat ik zelf ook heel veel bleef afvallen. Nu ga ik echt van tevoren al een dieet bedenken wat voor mij goed werkt en vol te houden is, ik moet er wel echt tegen eten zeg maar. Maar toch wil ik het koste wat kost proberen. Jij dan?

Marissa gaat na de zomervakantie naar de basisschool maar nu hebben ze op de peuterspeelzaal iets nieuws bedacht; de bijna-4 groep. Dit is voor kindjes die toe zijn aan wat meer uitdaging maar nog niet naar de basisschool gaan. Ze is er afgelopen maandag voor het eerst geweest en ze moest eerst wel even huilen omdat ze ook in een nieuwe klas kwam maar gelukkig was het snel over.

Wij hebben ook de meubeltjes nog van Marissa hoor, maar verder hebben we heel veel dingen weggedaan en weggegeven dus ik moet echt eens op zolder kijken wat ik allemaal nog wel heb en dan een lijstje maken met dingen die ik nog aan moet schaffen.

Gaan jullie trouwens ook een newborn shoot doen als de baby geboren is? Vroeg ik me ineens zomaar af. Wij willen dit wel graag doen en ik heb gelukkig al een fotograaf kunnen regelen omdat ik natuurlijk in de zomervakantie uitgerekend ben.

O en geboortekaartjes? Vast wel denk ik! Wij zijn daar nu mee bezig, en afgelopen week heb ik dan behang uitgezocht voor de babykamer. Echt zo leuk al die voorbereidingen!

Hoelang hebben jullie er ongeveer over gedaan voor je klaar was met de babykamer?

Ik ben benieuwd naar je antwoorden en kijk alweer uit naar je volgende mail 🙂

Dankjewel Dineke voor je leuke mail. Wat fijn om te lezen dat je volop geniet! Tot volgende week maar weer!

Ik hoop dat jullie deze brief met net zo veel plezier hebben gelezen als ik. Mocht je vragen hebben mag je deze natuurlijk altijd stellen in de comments. Tot volgende week!

handtekening-saskia

Eerdere brieven die Dineke en ik naar elkaar schreven:

Nieuwe rubriek op Twinkelbella

Mommymail #1

Mommymail #2

Mommymail #3

Mommymail #4

Mommymail #5

Volg jij Twinkelbella al via FacebookBloglovin , Instagram en/of twitter?

 

Reacties

  • beautifulday4makeup

    Ik wens jullie beiden veel succes met je zwangerschap. Leuk om zo jullie leven ‘op de voet’ te kunnen volgen

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.