Een kijkje in mijn schoonmaakkast (en mysterie!)
24 aug 2016 Lifestyle 9

Een kijkje in mijn schoonmaakkast (en mysterie!)

Vandaag weer een nieuwe video! Dit keer een video waarvan ik even getwijfeld heb om het online te zetten maar ik heb besloten het toch gewoon te doen :). Ik ben namelijk stiekem best wel iemand die schoonmaken gewoon leuk vind en zou daarom ook weleens een kijkje willen nemen bij een ander in de schoonmaakkast!

Ik laat je dus lekker zien wat wij allemaal in ons schoonmaakkastje bewaren. Ook heb ik nog een mysterieus iets waarvan ik heel erg benieuwd is wat het nou eigenlijk is! Misschien dat een van jullie het weet? Laat het mij vooral weten, ik ben heel erg nieuwsgierig en vraag het mij al een hele tijd af :).

Mocht je dit soort filmpjes leuk vinden neem dan ook nog even een kijkje bij onderstaande video en/of gerelateerde artikelen:

What’s in my fridge? 

Tips: vlekken verwijderen uit kleding

Tips: vlekken verwijderen uit kleding #2

Effectieve huishoudtips

Ik hoop dat je deze video weer leuk vindt. Verzoekjes voor nieuwe filmpjes en/of vragen mag je natuurlijk altijd achterlaten in de comments.

Vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal en de duimpjes omhoog te doen (dat zou ik echt heel leuk vinden)! Liefs!

handtekening-saskia

Volg jij mij al via,YoutubeBloglovin , FacebookInstagram en/of twitter?

Reacties

 • Randy

  Haha superleuk! Ik heb vergelijkbare spullen 🙂 Waar ik niet zonder mee kan is Blue Wonder (ramen, sanitair, spiegels, keuken, bijna voor alles te gebruiken) Geen idee wat dat blauwe ding is!

  • Saskia Hardeman

   Blue Wonder, goh ik ken dat helemaal niet. Is dat een spray?

 • Henrieke Hommersom

  Leuk om eens te zien! Ik vind schoonmaken stiekem ook wel leuk, maar niet op alle dagen.. 😉

  Die vlekkenverwijderaar van HG vind ik een klein wondermiddel, en die tapijtreiniger ga ik ook eens naar kijken wanneer het weer tijd is om de bank schoon te maken. De laatste keer deed ik alles in de wasmachine maar dat mag eigenlijk niet. :p

  • Saskia Hardeman

   Dank voor je reactie Henrieke, ik vind het ook niet op alle dagen leuk, maar vind het wel weer fijn als alles weer netjes en fris is 🙂 Haha in de wasmachine zou ik ook niet durven eigenlijk, veel te bang dat alles er te klein weer uitkomt haha.

 • sandra

  Dasty! Hier ook favoriet. En ik hou van lekker geurgende schoonmaakmiddelen, zoals van AJAX. Dat laatste wat je liet zien? Geen idee!

  • Saskia Hardeman

   Ja dasty is zó fantastisch haha, dat mag echt nooit uit het assortiment gaan 🙂

 • Iris

  Eigenlijk vind ik schoonmaken ook best fijn om te doen, maar dan wel als ik er zin in heb. Soms is het bijvoorbeeld heel erg nodig om de ramen te lappen, maar dan heb ik juist zin om te stofzuigen. Raar maar waar.

  • Saskia Hardeman

   Haha, een soort vermijdingsgedrag maar dan anders 😉

 • Lisanne

  Ik ben wel erg benieuwd naar die Hg voor je bank. Laat je even weten hoe dat werkt? Ik hou ook van schoonmaken sterker nog ik ga zo beginnen!

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.