What’s in my Fridge?
13 jul 2016 Lifestyle 8

What’s in my Fridge?

Altijd al benieuwd wat er zoal allemaal bij ons in de koelkast zit? Kijk dan vooral vandaag even mee want ik ga het je allemaal heel graag laten zien! Kijk je gezellig mee?

What’s in my Fridge?

Ik geef jullie vandaag een kijkje in onze koelkast. Ik vind het zelf altijd erg leuk om What’s in my Fridge video’s te bekijken en vind het dan ook leuk om eens een dergelijke video aan jullie te laten zien. Ik heb er bewust voor gekozen om niet een overvolle koelkast aan jullie te laten zien omdat het anders zo vol wordt, dus het is gewoon een random kijkje.

Mochten jullie het leuk vinden om vaker dit soort filmpjes te zien laat het mij dan vooral weten! Ik zou bijvoorbeeld eens een boodschappenshoplog kunnen opnemen of een keukentour. Ik ben benieuwd!

Ik hoop dat je deze What’s in my Fridge? video leuk vindt. Verzoekjes voor nieuwe filmpjes en/of vragen mag je natuurlijk altijd achterlaten in de comments.

Vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal en de duimpjes omhoog te doen (dat zou ik echt heel leuk vinden)! Liefs!

handtekening-saskia

Volg jij mij al via,YoutubeBloglovin , FacebookInstagram en/of twitter?

 

Reacties

 • simpel, met een snufje liefde

  Leuke video! Je hebt nog best een volle koelkast vind ik als je de volgende dag boodschappen gaat doen. Bij mij is hij op de dag voor de boodschappen een stuk leger.

 • Els

  Dat ziet er nog netjes uit! Bij ons zit de koelkast best vol, Hamsterweken ;-).

 • 2momZS || Maria

  Leuke video! De verse pasta van AH is hier ook favoriet omdat het binnen 4 minuutjes klaar is.
  Een keukentour lijkt me erg leuk, dus ik zeg ja!!

 • Lisanne

  Ik vind je koelkast nog best vol hoor, mijn koelkast is leger aan het einde van de week. Trouwens ik bewaar ketjap saus en sojasaus helemaal niet in de koelkast……ook worchestersaus niet…..ik denk dat ik de verpakkingen maar is goed ga lezen dan. Fijne dag liefs Lisanne

 • Liset - Beautydagboek

  Leuk om eens zo’n video te zien! Je kunt merken dat je boodschappen moet doen, want bij ons zit hij altijd propvol, haha. Maar ja, wat wil je ook met een compleet gezin :). Eerst deed ik ook wekelijks boodschappen, maar omdat we graag vers eten, doe ik het nu om de twee dagen zodat ik niet met beschimmelde groente in de koelkast zit ;).

 • Stefanie

  Leuke video! Vind het altijd leuk om zo’n soort video’s te bekijken, keukentour lijkt mij ook wel leuk!

 • Iris

  Je koelkast ziet er echt enorm georganiseerd uit! Hier heeft geen enkel potje/bakje/wat dan ook een eigen plaats, zolang het past is het goed. Wat er dus voor zorgt dat je af en toe een kwartier moet zoeken naar een pot jam en ondertussen allesbehalve dat tegenkomt…

 • anneleen

  Hihi leuk om eens een kijkje te mogen nemen in iemand zijn koelkast 🙂

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv