Review: Onyx Aromatherapie Masker (Action)
19 jan 2014 Beauty Gezichtsverzorging 18

Review: Onyx Aromatherapie Masker (Action)

Ik ben dol op het gebruik van gezichtsmaskers. Minimaal twee keer per week gebruik ik een gezichtsmasker om mijn huid net even iets extra’s te geven. Bij de Action ligt altijd een hele rij maskers van Onyx. Mijn eerdere ervaring met Onyx was prima, dus nam ik afgelopen keer weer een nieuw maskertje mee. Dit keer een Aromatherapie masker. Vandaag de review! Zou het wat zijn?

Onyx gezichtsmasker

Onyx Aromatherapie Masker

Alleen de naam Aromatherapie doet mij al wanen in een heerlijk ontspanningsmoment met een gezichtsmasker. Dit masker is een anti-stress masker en bevat Jasmijn & Lavendel. De verpakking vind ik een rustgevende uitstraling hebben; het geeft mij het gevoel dit masker zo snel mogelijk te gebruiken. Iets wat ik bij eerdere maskers van Onyx minder had. Dit masker is voor de normale gezichtshuid en de T-zone.

Zelf zegt Onyx over dit masker: “Diep reinigend en verzachtend. Reinigt en revatileert de vermoeide huid, en ontspant lichaam en geest met natuurlijke en kalmerende essentiële oliën.”

De verpakking bestaat uit twee zakjes van ieder 15 ml, handig zodat je dus twee keer het masker kan gebruiken.

Onyx gezichtsmasker

Ingrediënten

De ingrediënten ben ik altijd gelijk nieuwsgierig naar. Een hoop parabenen viel mij gelijk op. Het is maar een gezichtsmasker dus vind ik het voor nu even niet heel erg dat er parabenen in zitten. Lavendel vind ik terug in de ingrediënten. De Jasmijn vind ik niet terug. Kan aan mij liggen aangezien ik ook niet alle termen weet. Wel zie ik Vanille orchidee (vanilla planifolia).

onyx masker

Gebruik

De substantie smeert gemakkelijk uit en voelt zacht aan. Structuur zit een beetje tussen dik en dun in. Eenmaal op het gezicht aangebracht voelt het verfrissend aan.

Onyx gezichtsmasker

Conclusie

Dit keer ben ik helaas niet zo tevreden. Waarom? Het masker vind ik niet erg bijzonder. Ja, het is makkelijk in gebruik en voelt prettig aan, maar toch vind ik het niet heel bijzonder. Mijn huid is na gebruik zacht maar dit resultaat kan je ook bereiken met een goede dagcrème. Leuk om eens uitgeprobeerd te hebben maar persoonlijk ik zal dit masker niet opnieuw gebruiken.

Onyx gezichtsmaskers zijn te koop bij Action en kost € 0,99

Wat vind jij van de maskers van Onyx?

xoxo Saskia

Doe jij ook mee aan de winactie waarmee je een lipstick naar keuze kan winnen?

Volg jij Twinkelbella al via FacebookBloglovin en/of twitter?

 

 

Reacties

 • Linda

  Jammer dat je dit keer niet dat extraatje kreeg wat je wel bij een masker verwacht. Maskers gebruik ik ook erg graag, helemaal nu er weer meer kou in de lucht hangt 🙂

 • Nicole

  Heb hem ook al keer gebruikt en idd, t voelt wel prettig aan maar niets bijzonders verder…

 • Luuke

  Ik heb nog niet een maskertje van onyx geprobeerd, ik wil het zeker een keer proberen.

 • Romy

  Jammer dat ze tegenvallen,
  Ik gebruik deze ook al een tijdje niet meer doordat ze inderdaad niks extra doen voor mijn huid.

  Liefs Romy

 • debby

  Om eerlijk te zijn trekken de maskers mij niet zo. Ik heb een mega gevoelige huid en grijp daardoor toch liever naar de wat luxere merken.

 • nikita

  Ik heb ze ook al eens gebruikt en ze zijn niet echt speciaal

 • Beautyjuf

  Ik ken deze gezichtsmaskers nog helemaal niet. Jammer dat ‘ie weinig doet…Je hebt in ieder geval wel even kunnen relaxen 🙂

 • Kirsty

  Hij lijkt me leuk voor die prijs, maar hij klinkt niet heel erg bijzonder 😉

 • Jess

  Ik heb ook paar maskertjes van Action gebruikt maar ik was er niet heel erg van onder de indruk.Ik gebruik liever de maskers van Dr. Van der Hoog of Kruidvat ofzo.

 • Amy

  Ik heb deze maskers nog nooit geprobeerd, ook omdat ik erg tevreden ben met die van Freeman die ik zelf al in huis heb 🙂

 • Kim

  Ik ben over het algemeen wel tevreden over de ONYX maskers van de action maar deze laat ik dan wel liggen.

 • Kissyfur

  Heb van ontyx de oxigen weleens gehad. Niet verkeerd! Vind de peel off en kleimasker van hema nu erg fijn.

 • Mattania

  Jammer! Ik maak eigenlijk geen gebruik van Action maskers.

 • DQ

  Nog nooit geprobeerd, maar dat ga ik dus ook niet meer doen 😉 Fijne review.X

 • fashionadvies

  jammer dat je niet zo tevreden erover bent, ik zag ze laats ook liggen zat nog te twijfelen, goed dat ik ze niet mee nam 😛

 • Nicool

  Ik heb er wel eens 1 geprobeerd, het is idd niet zo bijzonder. Beetje jammer.

 • Wendy

  Ik heb ze al heel vaak cadeau gegeven, maar nog nooit zelf gebruikt. Hahaha, maar ik heb thuis ook nog zoveel gezichtsmaskerproducten staan.

 • Helen

  Ga het zeker een keer proberen! x

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.