Review: Max & More Eye-Liner (Black, Grey & Green)
11 dec 2014 Beauty Make up 19

Review: Max & More Eye-Liner (Black, Grey & Green)

Oogpotlood: het is een product wat ik niet altijd gebruik. Toch kan het wel heel handig zijn om er een aantal in huis te hebben. En als deze ook nog eens kwalitatief goed zijn met een mooi prijsje is het natuurlijk helemaal mooi. Toen ik in de Action was zag ik deze Max & More Eye-Liner oogpotloden precies in de kleuren die ik mooi vind; namelijk een zwarte, grijze en groene. Vandaag deze potloden in de review, lees je mee?

Max & More Eye Liner

Verpakking

De Max & More Eye-Liner potloden zitten verpakt in een kartonnen met plastic verpakking. Persoonlijk vind ik het altijd fijn als producten apart verpakt zijn. Voor een budget merk is dit zeker niet vanzelfsprekend.

Max & More Eye Liner

Max & More Eye Liner

De oogpotloden zien eruit als tjah: potloden. De kleuren van de potloden zelf komen overeen met de kleur die het product geeft. Wat ik een groot pluspunt vind is de smudger aan de andere kant van het potlood. Hier kan je strakke lijntjes mee vervagen, altijd handig om in de buurt te hebben!

Max & More Eye Liner

Swatches

De bovenstaande swatches zijn met een enkele streep gemaakt. Van boven naar beneden: zwart, grijs, groen. Persoonlijk vind ik dit echt mooie basiskleuren. Ik heb zelf groene ogen en deze kleuren passen hier perfect bij!

Max & More Eye Liner

Max & More Eye-Liner

Ik kocht deze drie Max & More Eye-Liner potloden voor 0,99 bij de Action. En wat kan ik zeggen: voor dat geld vind ik de potloden meer dan goed. De kleuren zijn gemakkelijk op te bouwen en blijven ook prima zitten. Bij mij in de Action was alleen deze kleurencombinatie te koop. Het zou dus kunnen dat er ook nog andere kleuren zijn. Voor goede oogpotloden die fijn in gebruik zijn en ook nog eens budget kan ik je deze van Max & More zeker aanraden.

Wat vind jij van Max & More?

handtekening-saskia

Doe jij al mee aan de winactie?

Volg jij Twinkelbella al via FacebookBloglovin , Instagram en/of twitter?

 

Reacties

 • wellnewss

  Ik vind ze zelf niet zo heel fijn. De swatches waren bij mij heel mooi, maar het aanbrengen vielen ze zo tegen. De kleuren zie je helemaal niet mooi terug bij mij:( xx Laura

 • Sandra (beautybysandra)

  Wow, het valt me nog alles mee. Ik ga denk ik ook maar eens kijken 🙂

 • Petra

  Zelf gebruik ik eigenlijk weing oogpotlood, dus vind het een beetje lastig om er een mening over te geven…de groene tint vind ik erg mooi om te zien….meestal vind ik de make up van Max & More zijn centjes echt meer dan waard….en loop dit merk niet voorbij als ik bij de Action ben..

 • Manon

  Ik kocht laatst een eyeliner-&-oogpotlood-in-1 met superfijne mascara van Max&More. Zat in 1 verpakking, koste €1,29 ofzo. Echt serieus, een onwijze aanrader! Blijft supergoed zitten en vind het borsteltje van de Mascara ook onwijs fijn.
  Heb ook een los oogpotlood van Max&More, geloof ook zo’n verpakking als die van jou alleen met enkel zwart. Die gebruik ik heel veel voor smokey eye look te maken, heel makkelijk met die achterkant!

 • Infinity

  Ik gebruik nooit oogpotlood, maar ze lijken me erg fijn!

 • Linda

  Leuke budget toppers! De groene kleur vind ik erg bijzonder, mooi voor de feestdagen om je look net iets extra’s te geven 🙂

 • Sophie Hol

  Ik had ze gisteren bijna gekocht omdat ik de groene zo mooi vind. Nu ga ik ze morgen zeker weten halen!

 • Iris

  Voor de prijs is het zeker fijn! Ik had een keer een potlood waarvan de smudger een zwarte kleur afgaf (het potlood was licht van kleur), dat is bij deze toch niet zo?

 • Lisa's Beautybabbels

  Wat een heerlijke producten voor dat prijsje! De swatches zien er echt goed uit.

 • Jolien Bee

  Heel mooie oogpotloden. Dat groen is niet alledaags maar wel heel mooi voor tijdens de winter!

 • Nina Simplynspecial

  Wat een goede budget tip! Zwarte eyeliner heb ik altijd van essence, maar die groene zit er ook goed uit. Zeker voor die prijs. Ik moet eens wat meer experimenteren denk ik.

 • Joey

  Is het wat voor mijn zusje met kerst?

 • Nelleke

  De groene is erg mooi! Ik ga snel eens langs bij de Action (:

 • bertine

  wat een koopje. ik had verwacht dat ze hard zouden zijn maar zo te lezen vind jij ze wel fijn!

 • melissa

  Dit is echt wel een leuke tip! Ga ik zeker eens op letten – wel zou ik enkel de zwarte gebruiken 🙂

 • Cheyenne

  Als ik nog eens in de Action ben ga ik de groene zeker eens meenemen! Fijne review!

 • bymarlayne

  Ziet er goed uit!

 • TypischKim

  Die zien er goed uit! Ga ze ook zeker eens proberen, zeker voor dat geld!

 • Lysanne

  Ik heb deze eyeliners een paar geleden gekocht. Ik moet je zeggen dat de kwaliteit echt super is! En dan maar voor 1 euro 😉

  Btw leuke blog heb je. En je bent een prachtmeid!

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.