Max & More Smokey Eyes Eye Shadow Palette
4 jul 2014 Beauty Make up 25

Max & More Smokey Eyes Eye Shadow Palette

Toen ik vorige week de eerste enthousiaste berichten las over het Max & More Eyeshadow Palette werd mijn nieuwsgierigheid gewekt. De verhalen over dit palette waren namelijk veelbelovend! Zou ik ook zo enthousiast zijn over dit palette? Of niet? Kijk je mee naar het Smokey Eyes Eye Shadow Palette?

Als ik het goed heb zijn er van Max & More onlangs drie paletten verschenen. Namelijk het Green Eyes Palette, Nude Palette en deze Smokey Eyes Palette. De laatste was de enige die ik zelf nog bij de Action had kunnen vinden. En ik was echt razend benieuwd wat dit palette zou waarmaken van alle mooie dingen die ik hierover heb gehoord! Laten we snel verder kijken.

Max & More Eyeshadow Palette

Bij het maken van deze foto hadden mijn camera en ik een beetje ruzie. Ik plaats hem toch omdat je zo kan zien hoe het palette eruit ziet. Het palette zit overigens verpakt in plastic en karton. Heel goed, zo weet je zeker dat je een mooi nieuw palette koopt. Het doosje zelf voelt heel gammel aan en heel erg goedkoop. Maar hey, het is ook goedkoop!

Max & More Eyeshadow Palette

Tadaa, zo zien de kleurtjes er uit. Zo op het eerste gezicht lijken het allemaal mooie bruin/grijze tinten. Mooi! Er zit overigens ook een sponsaplicator bij waar ik zelf geen gebruik van maak (waarom zitten ze er toch altijd bij vraag ik mij steeds weer af).

Max & More Eyeshadow Palette

Time for Swatches!

Als eerste swatchte ik de bovenste rij van het palette. Ik maakte de swatches zonder basis. De eerste twee kleuren zou gebruikt kunnen worden als highliter onder de wenkbrauw en in de ooghoek. De twee kleuren daarnaast hebben een grijze tint en de twee laatste kleuren een bruine tint.

En tjah, hier werd ik nou niet uber enthousiast van. Maar goed, ik kan mij voorstellen dat meerdere lagen aangebracht op het ooglid in combinatie met een donkere kleur in de arcadeboog wel mooi zou kunnen zijn. Het is trouwens vaker zo dat lichtere kleuren in een palette met de swatches iets tegen kunnen vallen. Vol goede moed begon ik daarom ook aan de tweede rij!

Max & More Eyeshadow Palette

Dit ziet er inderdaad al iets beter uit. Wel vind ik de eerste drie en de laatste drie kleuren veel op elkaar lijken! De eerste drie kleuren hebben een grijze tint alhoewel de tweede kleur ook iets bruins lijkt te hebben. De laatste drie kleuren neigen naar donkergrijs/zwart.

max & More

De swatches ben ik niet lyrisch over maar het is ook niet verschrikkelijk. En als ik bedenk dat dit palette mij 0,80 heeft gekost mag ik al helemaal niet klagen! Wat mij wel opvalt is dat de kleuren aardig poederig zijn, goed de kwast aftikken dus. Ik ben onwijs nieuwsgierig of ik hier een mooie ooglook mee kan maken. Dit ga ik snel doen en ik zal dan zeker een blogje plaatsen met het resultaat!

Heb jij al een van de Max & More paletten geprobeerd?

handtekening-saskia

Volg jij Twinkelbella al via FacebookBloglovin , Instagram en/of twitter?

 

Reacties

 • Oum Feerozaj

  Voor 0,80 cent is hij echt heel goed! Vooral als je niet veel te besteden hebt. Mooi hoor

 • Lonneke

  Ik kende niet de oogschaduwen palette van de Action. Ik ben benieuwd naar je ooglook en je ervaring hiermee. De prijs is zeker leuk om het te proberen.

 • kelly

  Wel een heel aantrekkelijk palette om te zien! Zou hem ook mee hebben genomen voor dat prijsje. Ik maak heel soms ‘ smokey eyes’ in de zwart/ grijstinten , maar doe dit meestal alleen met een zwart kohl potlood en een kwastje en een mat grijze oogschaduw. Ik heb het zo geleerd op mijn visagie cursus, werkt voor mij het beste en blijft lang zitten.

 • Denise

  Wauw, wat een prachtig budget palette! Het is weliswaar niet van topkwaliteit, maar voor deze prijs hoef je ‘m zeker niet te laten liggen. Liefs

 • Donna Luisa

  Ik ben benieuwd naar je look, maar voor zo’n goedkoop palette ziet hij er mooi uit 🙂 x

 • Jasmijn

  Jammer dat het palette wat tegenvalt, maar inderdaad het is maar €0,80 en voor dat geld is ‘ie nog oké 🙂

 • Sophie

  Ik had de warme kleuren gister in mijn handen! Niet meegenomen, maar voor 80 cent kun je niet klagen, haha! Pigmentatie is oké voor dat geld, haha!

 • Kim

  Ik heb heel toevallig vandaag een review+look van de brown eyes variant van dit palette geplaatst. Ik vind het een ideaal palettje voor everday looks!

 • Mirjam

  Woow, 80 cent is echt heel erg weinig! Ik vind de kleuren er nog prima uitzien voor die prijs, heel leuk om eens te proberen!

 • Kim

  Prima palet voor de prijs! 🙂

 • alexa

  Ik vind het een prima palette voor die prijs jammer vind ik wel dat de kleuren veelal op elkaar lijken!

 • Little Yara

  I loveeeee Smokey Eyes.. Helaas ben ik zelf niet zo heel goed in opmaken en vissige! Anders had ik het ook zeker regelmatig bij mezelf gedaan.

 • Little Yara

  I loveeeee Smokey Eyes.. Helaas ben ik zelf niet zo heel goed in opmaken en vissige! Anders had ik het ook zeker regelmatig bij mezelf gedaan.

 • Sylvana

  Hmm, ik sla hem over denk ik. Hoewel het voor de prijs nog best oké is. Fijne review :)!

 • Shanti

  80 cent is niet veel! Dan vind ik het niet eens erg als ze niet super gepigmenteerd zijn, maar wel jammer dat ze zo korrelen.

 • Linda

  Hopelijk pakt hij beter met oogschaduwbasis eronder! De kleuren zien er verder erg mooi uit, en wat een prijsje!

 • Sascha

  €0,80! Kan het nog goedkoper? Haha. De kleuren zien er wel mooi uit.

 • Teddy

  Wel een heel goedkoop palette! handig voor als je maar een heel klein beetje oogschaduw op wil 😉

 • De Dotties

  Ik ben erg benieuwd naar een look hiervan! Voor die prijs lijkt het me wel nog een leuk palette.

 • saarenzo

  Voor die prijs is het wel een goed palette, maar zelf ga ik hem niet kopen.

 • Manon

  Ik kan ze echt nergens vinden deze palettes, helaas helaas. Ziet er wel goed uit

 • Kirsty

  Fijne review! Voor die 80 cent vind ik het er wel netjes uitzien, maar persoonlijk koop ik liever een wat duurder palette die wat beter gepigmenteerd is! Dit lijkt me wel echt een superpalette voor meisjes die net beginnen met make-up en wat met smokey looks willen experimenteren, daarvoor is dit volgens mij superleuk! 🙂

 • saskia

  deze heb ik zelf niet, gek genoeg zijn de onderste rijen steeds beter als de bovenste! zonde! maar ik denk voor 0,80€ dat het nog best redelijk is!

 • Eva Realitijd

  Hmm, de swatches zijn niet helemaal fantastisch maar ik ben wel erg benieuwd naar een look ermee! Grijs vind ik altijd wel heel mooi bij een ooglook.

 • Celia

  Voor die kleine prijs vind ik het palette best wel meevallen eigenlijk. Had ik niet verwacht!

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.