Max & More Green Eyes Palette
28 sep 2014 Beauty Make up 26

Max & More Green Eyes Palette

Een paar weken geleden liet ik in een blogje het smokey eyes palette zien van Max & More: klik. Max & More is het budget make-up merk van de Action. Ik vond het een leuk palette en nam er nog een mee. Dit maal een voor groene ogen. Ik heb namelijk groene ogen en zo in het palette vond ik de kleuren er interessant uit zien. Vandaag voor jullie de swatches! Kijk je mee naar dit palette specifiek voor groene ogen?

Het palette komt verpakt in karton en plastic. Voor een budget merk als deze vind ik dat wel heel goed. Zelf vind ik het erg prettig als producten goed zitten verpakt zodat je zeker weet dat wat je krijgt helemaal nieuw is.

Max & More Green Eyes

Het doosje zelf is van plastic en voelt goedkoop en een beetje gammel aan. Zoals ik eerder ook al zei over deze palettes: veel meer kan je ook niet verwachten voor een palette van 0,79. Ik denk overigens niet dat je het palette moet laten vallen, want dan ligt het in stukjes. Er zit ook een sponsapplicator bij.

Max & More Green Eyes

En dan waar ik zo benieuwd naar was: de kleuren oogschaduw. Wat mij opvalt is dat het inderdaad tinten zijn die bij groene ogen passen. Zo laten roze tinten de groene ogen echt knallen, en ook oranje tinten en geel/oranjeachtige tinten. Hieronder zal ik per vier de kleuren aan je laten zien.

Max Green Eyes

Swatches

Op bovenstaande foto zie je de eerste rij van het palette geswatched. Deze swatches waren niet gemakkelijk, ik moest een flink aantal keren over de oogschaduw heen om tot dit resultaat te komen. Ik heb geen basis gebruikt omdat ik dit nooit doe bij swatches. Zoals je kan zien zijn de eerste twee kleuren geschikt voor het highlighten onder het wenkbrauwbot en in de binnenste ooghoek. De overige vier kleuren hebben gele tinten en de laatste van de rij oranje.

Max Green Eyes

Hierboven zie je de tweede rij geswatched. Ook dit was niet gemakkelijk. De eerste kleur is een mooie lichtroze tint. De tweede oranje, en de derde oranje/rood. Ook de vierde tint is weer roze met daarnaast een rode tint. De laatste kleur uit het palette is bruin met een tintje rood.

Max & More Green Eyes

Max & More Green Eyes

Conclusie

Persoonlijk vind ik de kleuren mooi bij elkaar uitgekozen. Het is een palette waar je leuk mee kan spelen. Toch moet ik heel eerlijk zeggen dat dit palette mij iets tegenvalt omdat de kleuren echt goed aangezet moeten worden. Ook zijn de oogschaduws erg poederig, tik daarom goed je kwast af. Voor een rustige dagelijkse look is het prima. Verwacht geen geweldige looks maar gewoon leuke kleurtjes die passen bij groene ogen.

Wat vind jij van dit palette?

handtekening-saskia

Volg jij Twinkelbella al via FacebookBloglovin , Instagram en/of twitter?

 

Reacties

 • Esra

  Hmm ik vind ‘m een beetje tegenvallen! Brown eyes palette vindt ik dan weer wel heel mooi! X

 • Loes

  Inderdaad leuke kleurtjes. De pigmentatie en werkbaarheid vind ik minder, maar ja, wat verwacht je dan voor nog geen euro 🙂
  Een beetje meer paars en minder geel had ik ook wel leuk gevonden.

 • Cheyenne

  Dit zijn niet echt mijn kleurtjes, maar al bij al ziet het er een goed palette ui, zeker voor de prijs.

 • Natascha

  Ik zou dit palette denk ik over slaan, maar misschien ben ik een beetje verwend met al mijn make-up haha. ik ben ook bang dat je er snel een beetje een ‘zieke’ look van krijgt? Toch vind ik het voor meiden met heel weinig geld wel een leuke budgettip:)

 • Beautyjuf

  Het palette bevat mooie kleuren die goed bij elkaar passen. Maar jeetje, als je zoveel moeite moet doen om een swatch te krijgen…Een ooglook zal dan ook niet zo gemakkelijk gaan. Nee, ik skip dit palette.

 • Natasja

  Het idee van dit palette is goed, maar pigmentatie kennen ze niet, haha. Dat is wel jammer. Maar ach voor die prijs….

 • Petra

  de geelachtig oranje tinten vind ik wel erg opvallend mooi….anders dan andere make up! Ik denk dat ik het niet heel snel zal kopen, de meeste tintjes spreken mij niet zo heel erg aan…

 • Mirne

  Jammer, ze hebben best goede items voor zo weinig geld, maar jammer dat deze niet goed is.

 • bymarlayne

  Jammer dat hij wel een beetje tegenvalt..

 • Donna Luisa

  Ik vind het wel leuke herfsttinten. Jammer dat hij tegenvalt! x

 • Evelien

  Ik zou eerder voor een van de andere paletten gaan, ook vanwege de kleuren. Maar voor die prijs is het het proberen zeker waard.

 • Laralaurentia

  Ik zou van gekkigheid niet weten wat voor look ik hier mee zou moeten maken. Nee ik word hier niet echt warm van.

 • Teddy

  Jammer dat ie een beetje tegenvalt, dit zijn niet echt mijn kleurtjes, dus ik zou hem sowieso overslaan.

 • Chinouk

  Ieh, ik vind die kleuren niet echt flatterend! De roze tinten zijn prima, maar dat geel? Dat snap ik niet zo goed, maar misschien ben ik wel een beetje te “saai”, voor dat soort kleuren hoor, haha ik ben altijd van het neutrale. Waar wordt Max & More verkocht, bij de Action of iets?

  • Saskia Hardeman

   Jep bij de action!

 • Maroussia

  Wel jammer,sommige producten van de action zijn beter. X

 • Lieselot

  Spijtig dat je heel veel moeite moet doen om het kleur goed te kunnen aanbrengen! De kleurtjes op zich vind ik niet slecht, maar het is niet mijn favoriete paletje! Wel een topprijsje!

 • Iris

  Het is niet veel, maar ja, 0,79 euro? Toch de moeite waard.

 • Infinity

  Jammer dat hij wat tegenvalt, maar voor die prijs was het eigenlijk wel wat te verwachten, niet?

  Liefs,
  Eva ♥

  • Saskia Hardeman

   Vaak heeft dit merk wel goede producten, dus eigenlijk had ik dit hiervan ook wel verwacht 🙂

 • Isabel Cristina

  Mooie kleuren, jammer dat het een beetje tegenvalt!

 • Kim

  Voor de prijs is het wel een leuk palet! Zeker als je weinig te besteden hebt. 🙂 Wel jammer van de pigmentatie dan.. maar ach.

 • Rachel Kromdijk

  niet heel erg slecht vooral niet voor die prijs liefs x

 • Svenja

  Voor die prijs vind ik het echt een mooi palette. Lieve en diverse kleurtjes ook, kan je lekker veel kanten mee op!

 • julia

  jammer van het pigment!
  Maar heel cool die kleuren 🙂
  Ik zou hem voor die prijs wel kopen!

 • Bianca - Miss Langhaar

  Mooi paletje maar gele tinten zijn sowieso al wat moeilijker natuurlijk.

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.