Review: Onyx Dode zee modder masker (Action)
1 sep 2013 Beauty Gezichtsverzorging 8

Review: Onyx Dode zee modder masker (Action)

Ik ben gek op maskertjes. Meestal gebruik ik twee keer per week een gezichtsmasker. Bij de action zag ik dit Onyx Dode zee modder masker liggen en ik nam er eentje mee. Vandaag ga ik vertellen wat ik er van vind! Lees je mee?

Een dode zee modder masker.. Dat lijkt me wel iets! Moddermaskers zijn vaak al erg reinigend voor de huid dus ben ik wel heel erg benieuwd wat dit maskertje voor mijn huid zal doen. Het masker is geschikt voor de normale tot vette huid en T-zone. Precies iets voor mij aangezien ik een heel iets vette huid heb.

De verpakking bestaat uit twee zakjes van ieder 10 ml. Zelf belooft dit product: “Ultra diepe reiniging van de poriën. Wij hebben reavtiliserende Dode Zee mineralen uit modder geoogst voor het verwijderen van onzuiverheden en het openen van verstopte poriën voor een schone en zachte huid”. Dit klinkt helemaal perfect natuurlijk dus ik ben erg nieuwsgierig!

DSC01110

DSC01112

Substantie is iets waterig. Niet het “modder” achtige dat ik had verwacht. Smeert makkelijk uit en voelt heel zacht aan. Sorry voor iets onduidelijke foto.

Het aanbrengen gaat makkelijk. Toch merk ik dat ik deze waterige substantie niet gewend ben en ook niet heel fijn vind, dit is natuurlijk wel heel persoonlijk. Ik heb elk moment het idee dat het van mijn gezicht af kan druipen. Het masker is heel gemakkelijk onder de kraan af te spoelen. Wat ik verder van het masker vind? Het maakt mijn huid zacht en gehydrateerd. Mijn huid voelt schoon aan. Het masker doet dus wat hij belooft! Op het waterige na  vind ik het een aanrader!

DSC01124
Tot slot nog even de ingredienten. Alcohol en parabenen zitten erin, als je deze vermijdt is dit geen aanrader. Wel een voordeel dat het product niet op dieren is getest!

Mijn conclusie is dat het een prima (goedkoop) gezichtsmasker is. Als je een waterige substantie niet vervelend vindt, en geen problemen hebt met alcohol en parabenen is dit zeker iets voor jou.

Dit Dode Zee Modder Masker is te koop bij Action en kost € 0,99

Heb jij weleens een masker van de action geprobeerd?

xoxo Saskia

Volg jij Twinkelbella al via Facebook en Bloglovin?

Reacties

 • Kimberly

  Jammer dat hij waterig is,maar verder klinkt het wel redelijk goed! ik heb nog heel veel maskertjes die ik moet testen haha

 • I scream beauty

  Klinkt op zich wel goed! Ik gebruik meestal de gezichtsmaskers van Freeman!

 • Monique

  Fijn zijn die maskertjes he. Ik haal zelf regelmatig maskertjes bij de action, doen wat ze beloven. Maar zijn inderdaad wel wat waterig.

 • Lieze

  Deze ga ik ook maar eens proberen!

 • Lotte

  Ik ben hier wel benieuwd naar! Alleen jammer dat ‘ie waterig is. . xxxx

 • Anna

  Mmmm superlekker! X Anna

 • Mirjam - Jewelyz

  Klinkt heel goed, ben erg benieuwd hiernaar!

 • Sascha

  Ik vind dat dit gezichtsmasker niks voor mijn huid doet, dus ik had ‘m niet opnieuw gekocht. En trouwens, cetearyl alcohol is geen slechte alcohol.

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.