Review: Nivea Honing Masker
19 sep 2013 Beauty Gezichtsverzorging 24

Review: Nivea Honing Masker

Ongeveer twee keer per week gebruik ik een gezichtsmasker. Vandaag wil ik jullie graag een masker laten zien die ik zelf heel erg fijn vind. Kijk je mee?

Nivea Honingmasker

Gezichtsmasker

Ik weet nog heel goed toen ik dit maskertje voor het eerst gebruikte. Ik was in verwachting van Senna en moest van mijn dokter rustiger aan doen. Hij vertelde daarbij dat als ik mij verveelde dat ik dan maar mijn nagels moest gaan lakken of een maskertje opdoen. Ik ging gelijk naar de winkel en kocht daar een paar maskertjes waaronder dit honing masker van Nivea. En dit masker is mij destijds zo goed bevallen dat ik deze nog steeds regelmatig gebruik.

Nivea Honingmasker

Nivea

Nivea zegt zelf over het masker: “Verrijkt met honingextract, macademia notenolie & sheabutter verwent de huid intensief en geeft haar een zacht gevoel. De rijke formule voorziet de huid van intensieve hydratatie en kostbare voedingsstoffen die zij nodig heeft”.

Klinkt goed, vind je niet?

Nivea Honingmasker

De verpakking bestaat uit 2 keer 7,5 ml. Zelf vind ik dit erg handig. Er zit ook voldoende product in om voor het hele gezicht en hals te gebruiken. Verder niets op te merken aan de verpakking. Het is gewoon praktisch. Zelf knip ik meestal een hoekje af waaruit ik het product haal. De uitstraling van de verpakking vind ik heel clean.

Nivea Honingmasker

De ingredienten. Alcohol en parabenen zitten er in. Voor mij persoonlijk geen probleem.

Nivea Honingmasker

De structuur is romig en zacht. Het brengt gemakkelijk op het gezicht aan en blijft goed zitten. Je brengt dit masker aan op een gereinigd gezicht en laat dit ongeveer 15 min inwerken. Je hoeft het masker niet af te wassen maar kan de resten verwijderen met een tissue. Zelf verwijder ik wel altijd de resten met een facewash. Dit omdat ik van mijzelf vrij snel een vette huid heb. Dit masker is echt heel voedend maar ook een beetje vettig. Als ik dit op mijn huid laat zitten heb ik de volgende dag een erg glanzend gezicht.

Tip: Als ik dit maskertje gebruik smeer ik mijn nagelriemen ook in met het honingmasker. Het werkt perfect voor mijn nagelriemen!

Nivea honingmasker

Nivea Honing Masker

Maakt Nivea haar belofte waar? Het zal je vast niet verrassen maar: JAA! Het geeft mijn gezicht een gezonde glans en daarnaast voelt mijn huid echt heel zacht aan. Ik merk dat dit masker mijn huid goed hydrateert en verzorgt. Als je een vette huid hebt kan dit masker je huid wel nog vetter maken. Maar als je de restjes met een facewash af wast zou je hier minder last van moeten hebben. Nadat je dit masker hebt gebruikt heb je in principe voor die nacht geen nachtcreme meer nodig. Ik merk altijd dat dit voor mijzelf net iets te veel van het goede zou zijn.

Dit honingmasker van Nivea is te koop bij de drogist en kost € 2,29.

Ken jij dit masker al?

xoxo Saskia

Misschien vind je dit artikel ook leuk om te lezen:

Review: Onyx Dode zee modder masker 

Volg jij Twinkelbella al via Facebook en Bloglovin?

Bij 75 volgers op Facebook organiseer ik een winactie!

 

Reacties

 • Dina

  Fijn dat het in 2 delen is verdeeld zeg maar. Zo’n hele verpakking is voor mij altijd veel te veel.

 • Esmée

  Ik heb al vaker maskertjes van nivea gehad en ik vond ze tot nu toe altijd erg fijn. Deze wil ik ook nog een keer proberen! x

 • Tjuly

  Oh nog geen maskers van nivea geprobeerd, maar klinkt goed! Ziet er wel dik uit!

  • Saskia Hardeman

   Klopt, als je goed uitsmeert valt het wel mee.

 • Ayla

  klinkt goed! x

 • Beautydagboek

  Ik heb deze ook wel eens gebruikt en hij is inderdaad heerlijk voor een droge huid 🙂

 • Iscreambeauty

  Fijn masker al hou ik zelf niet zo van honing geur

  • Saskia Hardeman

   De geur valt wel mee. Ben niet zo goed in geuren omschrijven maar het is een hele zachte subtiele geur.

 • Eline

  Ik hou ook zo van dit masker, dat twee delen systeem is ook top!

 • Kiss & Make-up

  Dit is niks voor mijn huidtype, maar ik ben blij dat het masker jou zo goed bevalt!

 • me

  Ik heb wel ander maskers van Niveau…zterker nog, ik type op dit moment met een Niveau masker op dit bericht hahaha

  • Saskia Hardeman

   Dat is toevallig 😀

 • Miss Sentinelli

  Klinkt zeer goed zeg! Nivea vind ik altijd een fijn merk 🙂

 • Daniëlle Springer

  Klinkt goed! Ik hou van de geur van honing.

 • Michaela

  Ik heb zelf ook een vette huid, maar volgen mij blijft die alsnog heel goed en effectief werken! En helemaal niet duur 😀

 • Merin Veronique

  Ziet eruit als een heerlijk masker!

 • Kirsty

  Fijne review! Dit lijkt me echt een lekker masker, heb hem nog nooit geprobeerd. Bedankt voor de tip!

 • Olga

  Ik vind dit masker ook erg fijn, samen met het aloë vera masker van nivea. En wat een goede tip van je nagelriemen, had ik nooit aan gedacht!

 • Kayla

  Ik heb ook wel eens maskers van Nivea geprobeerd en deze lijkt me ook erg fijn!

 • Lizet

  Nivea maskers zijn echt fijn! Binnenkort deze ook maar eens proberen.

 • Mira

  Leuke blog heb je! Ik vind Niveamaskers altijd zo fijn:) Die van H&M worden ook steeds beter, echt een aanrader!

  • Saskia Hardeman

   Bedankt voor de tip, als ik ze van de h en m eens tegen kom zal ik ze meenemen.

 • Lisanne

  Ik ben heel benieuwd geworden naar het masker. Ik heb nog nooit een masker van Nivea uitgeprobeerd, maar ben wel erg nieuwsgierig geworden.

 • Sascha

  Ik gebruikte dit gezichtsmasker vroeger altijd! Ik was ‘m helemaal vergeten. Ik kan me nog herinneren dat het zo’n lekkere geur heeft.

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.