Persoonlijk: Welcome To My Life! Wandelen, Kapper & Persoonlijk (week 25)
22 jun 2015 Lifestyle Welcome To My Life! 15

Persoonlijk: Welcome To My Life Wandelen, Kapper & Persoonlijk (week 25)

Hoi! Er staat weer een fotodagboek voor jullie klaar! Afgelopen week hadden we wat afspraken staan voor de eerste kraamvisite en ging ik met Sophia naar het consultatiebureau om te wegen. Ook vertel ik een stukje over hoe het nu met ons gezinnetje gaat!

stokke

Maandagochtend liep ik met Sophia naar het Consultatiebureau om haar te laten wegen. Ze was gelukkig iets aangekomen wat betekent dat er een stijgende lijn in zit. Terwijl we liepen scheen er een zonnetje, heerlijk zeg!

       kapper

In de middag ging ik met Senna naar de kapper. Dat was ook weer hard nodig zeg, hij heeft een enorme bos dik haar wat altijd heel snel groeit.

lego

Terwijl ik de was aan het vouwen was legde ik Sophia even in haar ledikant. Toen ik haar weer ging halen zag ik Lego naast haar liggen. Dit gebeurt de laatste tijd heel veel, Senna legt steeds zijn speelgoed bij haar neer, best schattig eigenlijk.

patat

We aten lekker patat. Altijd als we dit eten maak ik er veel groente bij om het ongezonde te compenseren voor zover dat kan dan haha.

wandelen

We gingen lekker veel wandelen deze week. Met Senna ben ik ook aan het oefenen om langere stukken te lopen zodat als hij straks naar school gaat we kunnen lopen. En het gaat hartstikke goed dus dat is heel mooi.

jurk

Eindelijk paste ik weer mijn jurkjes. Net na mijn bevalling lukte dit niet door de stuwing. Nu lukt het weer!

knuffelen

Sophia is een baby die lekker de hele dag tegen mij of Vincent aan wil hangen. Zodra ik mij maar even omdraai reageert ze hier gelijk op, zelfs als ze slaapt.

loco

Met Senna speelde ik Loco, leuk spelletje en ook nog eens leerzaam.

hauschka

Echt een cadeautje toen ik dit pakje van Dr. Hauschka openmaakte, er komt binnenkort een blogje over online!

wandelen

En nog meer wandelen met dit warme weer, zo komen wij wel aan onze vitamine D.

schoentjes

Deze week zijn we begonnen met het kraambezoek. Wij hebben dit expres een beetje uitgesteld. Sophia is zo verwend, we krijgen zo veel lieve en leuke spulletjes.

Ben & Jerry

Ik had weer eens in in ijs en kocht deze. Ik vind het alleen veel en veel te zoet, jammer. De volgende keer ga ik weer voor een andere.

foto

 Zondag was het natuurlijk vaderdag. Senna had op de peuterspeelzaal een mooi fotolijstje gemaakt en was er heel trots op toen hij dit gaf.

Persoonlijk

Dit was weer een kijkje in onze week. Ik vind het fijn hoe we de kraambezoek hebben gepland, het is nu niet te druk en gemakkelijk te combineren met Senna en de andere verplichtingen. Ik merk aan mijzelf ook dat ik rustig aan moet doen om niet mezelf voorbij te gaan. Vooral de eerste weken zijn best pittig maar wel te doen, vooral omdat ik zo’n lieve man heb natuurlijk. Zelf zit ik nog wel in zo’n emotionele achtbaan. Het ene moment heb ik het idee dat alles best ok gaat en het volgende moment kunnen er zomaar negatieve gevoelens en gedachten opkomen. Maar goed, dit is iets wat we weten en wat nog wel even zal blijven.

Aankomende week hebben we wederom wat kraambezoek gepland. Ook komt mijn lieve vriendinnetje Stephanie. Zij helpt mij ook een beetje in het huishouden en dat vind ik zo lief. Een echte vriendin waar ik van op aan kan. Verder heeft Senna deze week twee keer een juffenfeest dus dat zullen voor hem ook aardig drukke dagen worden. We zullen het wel zien hoe alles gaat verlopen! Ik wens jullie allemaal een fijne week!

 Hoe was jouw week?

handtekening-saskia

Gerelateerde artikelen:

Persoonlijk: Welcome To My Life! (week 19)

Persoonlijk: Welcome To My Life! (week 20)

Persoonlijk: Welcome To My Life! (week 21)

Persoonlijk: Welcome To My Life! (week 23)

Persoonlijk: Welcome To My Life! (week 24)

Volg jij Twinkelbella al via FacebookBloglovin , Instagram en/of twitter?

Reacties

 • Els

  Wat een fijne week. Heerlijk dat vele wandelen. Wat lief dat je vriendin komt helpen. Mijn. Week was prima, niet echt bijzonder :-).

 • Joy

  Goedemorgen! Wat een leuke week, wat fijn dat je het nu fijn vind hoe het gaat qua bezoek. Lekker rustig aan op jou manier en tempo. Wat ontzettend schattig dat Senna de LEGO bij in de wieg legt, hij moet nog paar jaartjes wachten en dan kan hij gezellig samen met haar spelen.

 • Ysanne

  Wat een leuk jurkje heb je aan! En *kwijl* die ben&jerry’s, ben ik heel benieuwd naar!

 • beautifulday4makeup

  Wat lief dat Senna zijn speelgoed wil delen met zijn zusje

 • Laura - Dagelijkse hap

  Fijn dat je weer in jou oude kleding past 😀 En wat super lief dat Senna alles wilt delen :3

 • Sylvie

  Mooi jurkje! Heerlijk hè, weer even wat extra tijd aan je uiterlijk besteden 🙂
  Echt lief van je vriendin dat ze je zo komt helpen!!
  Veel plezier met de kraamvisite van deze week!

 • Stephanie

  Aahh super lief Sas! Laat het strijkgoed maar liggen 😉 tot woensdag❤️

 • Tamara

  ohh het valt me elke keer op dat onze meisjes zo op elkaar lijken met hun donkere bos haar! Prachtig!

  Heerlijk he gewoon je eigen kleren weer aan! Ik mis die buik best wel, maar die zwNgerschapskleren niet! Haha

 • Kirsty

  Leuke foto’s! Leuk jurkje ook, fijn dat je daar weer in past 🙂 Fijn ook om te horen dat het niet té druk is met de kraambezoeken!

 • Iris

  Leuk jurkje!

 • NIcoline

  Leuk om te zien! Die schoentje zijn zo schattig! Heerlijk die meisjes spulletjes!

 • Manon

  Wat goed dat ze wat aangekomen is, leuke fotos !

 • bymarlayne

  Leuk zo’n overzichtje 🙂

 • melissa

  Ah wat lief dat Senna zijn speelgoed wil delen met Sophia! Fijn voor je dat je weer in je jurkjes past <3

 • Dineke

  Wat heerlijk zeg die knuffelfoto’s! Fijn dat Sophia is aangekomen. Echt lief dat Senna zijn speelgoed nu al wil delen. Marissa roept nu al dat de baby niet aan haar speelgoed mag komen, maar daar komt vast wel verandering in 🙂

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.