Persoonlijk: Welcome To My Life! (week 20) klossen, frambozen & PAAZ
18 mei 2015 Lifestyle 27

Persoonlijk: Welcome To My Life (week 20) klossen, frambozen & PAAZ

Hoi! Welkom! Vandaag heb ik weer fotodagboek voor jullie klaarstaan. Afgelopen week was ik 36 weken zwanger en hadden we niet heel veel bijzonders gepland staan. Sowieso gaan we het de komende weken rustig aandoen omdat ons dochtertje nu al geboren kan worden! Maar eerst naar de foto’s van afgelopen week. Het was een week met een mooi zonnetje en af en toe wat regen. Gelukkig hebben we wel veel buiten kunnen zijn en dat is altijd genieten. Kijk je mee?

frikandel

Maandag begonnen we de week bij een afspraak met de gyneacoloog. We hebben een goed gesprek gehad en moeten de komende weken afwachten om te zien hoe het gaat. De baby ligt met haar hoofdje beneden maar is nog niet ingedaald. Alles ziet er verder prima uit. Nadat we bij de gyneacoloog waren geweest had ik opeens enorm zin in een frikandel, dus die haalde ik samen met Senna 🙂

bloemen

Ook gingen we wat plantjes kopen voor in de tuin. Ik vind dat altijd zo leuk om elk jaar weer te doen. Vincent heeft de tuin en tegels afgelopen week goed schoongemaakt en nu kunnen we de boel langzaam weer netjes maken. In de winter is onze tuin altijd een complete chaos en ben ik blij als de zon weer gaat schijnen en we alles weer mooi kunnen maken.

h en m

Bij de H&M bestelde ik nog wat spulletjes zoals pyamas voor mezelf en nog wat kleertjes voor de baby en voor Senna. Dit boxpakje is denk ik eigenlijk voor een jongen maar ik vind het zo lief en leuk dat ik het bestelde voor ons meisje. Dan doe ik er wel roze sokjes bij aan ofzo 🙂

hoi

Senna is zo aanhankelijk de laatste tijd, mij hoor je niet klagen hoor!

fiets

We hebben lekker veel gefietst de laatste dagen. Soms doen we wat boodschapjes maar we fietsen ook regelmatig gewoon een rondje.

shoppen

Ik ging nog even naar het dorp om wat spulletjes te kopen. Ik ben enorm aan het nestelen merk ik. Elke keer schiet mij weer iets te binnen wat ik in huis moet hebben want stel wat.. Volgens mij zijn we nu inmiddels wel van alles voorzien haha.

klossen

Tussendor haalde ik nog even de klossen. Bij de geboorte van mijn zoon hebben we deze niet in huis gehad. Nu heb ik ze toch maar gehaald zodat we ze ieder geval in huis hebben.

oeps

Ik wilde een nieuwe douchefoam op de foto zetten maar de druk was zo hoog dat al mijn ramen en vloer helemaal onder zaten. Ik kan hier altijd wel om lachen hoor, het is ook  zo weer schoon.

ijs

Ik leef de laatste weken ongeveer op deze ijsjes. Ze zijn zo lekker.

selfie

Afgelopen donderdag heb ik een dagje geplogd. Deze plog kan je hier terugvinden.

frambozen

Frambozen is ook zo iets waar ik de laatste tijd geen genoeg van kan krijgen, zo lekker!

babykamer

Van het weekend was ik weer lekker aan het rommelen in de babykamer. Ik bedenk elke keer wel weer iets wat ik kan doen. Dit keer veranderde ik het dekentje en het lakentje, ik vind de stippen zo snoezig. En ik vind het grijze toch ook wel erg mooi ipv alles roze.

Paaz

Ik ben begonnen in dit boek omdat ik er erg veel goede verhalen over heb gehoord. Ik ben er nog maar net in begonnen maar vind het al heel herkenbaar hoe dingen beschreven worden, zowel als mijn ervaring als patiënt maar ook als verpleegkundige. Ik denk dat veel mensen iets van dit boek kunnen leren.

37 weken

Zo. 37 weken zwanger. De baby zit nog lekker hoog en lijkt nog totaal geen plannen te hebben om in te dalen. Op naar week 38!

Aankomende week niets bijzonders op de planning. Senna mag fijn weer naar de peuterspeelzaal en ik ga het lekker rustig aan proberen te doen. Vandaag (maandag) hebben we weer een afspraak bij de gyn. Dit zal nu elke week zijn, ik ben heel benieuwd of er nieuwe ontwikkelingen zijn :-). Bedankt weer voor het lezen en een fijne week allemaal!

Hoe was jouw week?

handtekening-saskia

Gerelateerde artikelen:

Persoonlijk: Welcome To My Life! (week 15)

Persoonlijk: Welcome To My Life! (week 16)

Persoonlijk: Welcome To My Life! (week 18)

Persoonlijk: Welcome To My Life! (week 19)

Volg jij Twinkelbella al via FacebookBloglovin , Instagram en/of twitter?

Reacties

 • Laura - Dagelijkse hap

  Ik ben blij dat de zwangerschap goed verloopt 🙂 En als je dan af en toe zin hebt in vet eten, moet dat ook wel kunnen 😉

 • Mama's Jungle

  Al die cravings 😉 enne wat ben je prachtig zwanger!!

 • lieke

  Wat ben jij ontzettend prachtig zwanger zeg. Wat een mooi buikje. Prachtig..
  Geniet van de laatste loodjes. Lijkt me zo speciaal!

 • Sandra - Beautybysandra

  Aah dat pakje met dat peertje is echt super leuk!

 • Miranda

  wat een mooie buik heb je toch. 37 weken alweer. Nog maar een paar weekjes te gaan:)

 • Zonnewolk

  Dat pakje met die peer is echt onwijs schattig! Mooi dat grijze in de babykamer, hou ik wel van.
  PAAZ vond ik erg mooi om te lezen en inderdaad herkenbaar, soms wel iets te heftig… Heb er een recensie over geschreven. Ben benieuwd wat je er verder van gaat vinden!

 • Sylvie

  Ik vind het boxpakje ook heel goed kunnen voor een meisje hoor, superschattig! En wat ben je mooi zwanger! Note to myself: Meer frambozen eten 😉

 • Tamara

  ohhh jouw buik! Supermooi!!! Die ijsjes verslaving heb ik ook! Gelukkig maar dat het van die goedkope drukijsjes zijn en geen magnums ofzo hahaha!

 • Celine

  Je buik is super mooi! En het boxpakje kan heel goed voor een meisje! Heel cute!

  Liefs,

  Celine

 • beautifulday4makeup

  Wat heb je een mooie hoge buik :p

 • linda

  Oh wat enorm spannend dat het nu echt op gaat schieten! En wat staat de jurk jou op de laatste foto goed 🙂 Het lijkt mij heerlijk om langzaam aan steeds wat bij te kopen en veranderen, lijkt mij ook veel leuker dan stilzitten en wachten op de baby 🙂 En wat is Senna toch een stoere vent met zijn toffe pet op de fiets!

 • Lieke

  Leuke week gehad zo te zien! Fijne nieuwe week!

 • Eline

  Leuk om te zien en wat heb je toch een mooie buik! Bij ons zijn de klossen ook binnen. Nog een weekje en dan mogen ze onder het bed.

 • Marleen

  Leuke foto’s! Je buik is al groot zeg! Ben benieuwd wanneer het gaat gebeuren! xx

 • Sandra

  wat een gezellig weekje! grappig, ik leefde de laatste weken van m’n zwangerschap echt op broodjes kroket..mmmmm En dan vooral s’avonds rond een uur of 10 dan ging m’n vriend nog even naar de snackbar…. Grappig om te zien dat bijna elke zwangere vrouw wel iets heeft wat ze vaak eet, zoals jij met die ijsjes! Leuke lakentjes ook voor het bedje! Heerlijk he, dat rommelen in de babykamer?
  geniet er nog even van en nog een voorspoedige zwangerschap!

 • Sandra

  oh, zag dat ik m’n website niet goed had ingevuld dus heb dat nog even gedaan.
  Fijne week!

 • Milou

  Die frikandel ziet er heerlijk uit! Ik heb dat boxpakje ook besteld, vond hem zó lief.. De laatste loodjes nu nog, spannend hoor!

 • Manon

  Door jou heb ik zin in een frikandel hahahahaha !

 • Bertine

  ik schrok al toen ik paaz zag staan, maar gelukkig gaat het om een boek! je bent echt mooi zwanger zeg<3 succes met de laatste loodjes 🙂

 • Iris

  Dat grijs met roze staat goed! Dat perenpakje past er dan zeker mooi bij.

 • Sonja

  Wat heb je een prachtige buik! PAAZ klinkt me interessant, eens kijken of ik de tijd kan vinden om het (een) boek te lezen 😉 Ik wil dat pakje van H&M ook nog (kan nog net in maat 74)

 • Christel

  Klossen, ik kende het totaal niet. Toch maar even opgezocht nu.

 • Romy

  Ik sluit me aan bij de rest: wat ben jij mooi zwanger! Sterkte met de laatste loodjes, spannend hoor.

 • Angela

  Ah nu heb ik enorm zin in die ijsjes! Bedankt haha 😉
  Rustig aan en geniet van je laatste loodjes!

 • Wendy

  Ohhh aan die ijsjes was ik ook verslaafd in mijn zwangerschap!

 • Martina

  Dat boxpakje heb ik ook in een aantal verschillende maten voor onze man, ik vind hem zo leuk!!!

 • Randy

  Wauw, wat een prachtige buik had je! Mylee is nooit volledig ingedaald en daardoor had ik ook zo’n hoge buik. Help, lucht!

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.