Persoonlijk: Welcome To My Life! Dyson & muziek Sophia (week 24)
15 jun 2015 Lifestyle 18

Persoonlijk: Welcome To My Life Dyson & muziek Sophia (week 24)

Vandaag weer het begin van een nieuwe week en dat betekent dat er ook weer een fotodagboek voor jullie klaarstaat! Afgelopen week stond natuurlijk nog in het teken van Sophia. De kraamverzorgster was de deur uit en nu mochten we het dan zelf doen. Als ik terugkijk op afgelopen week ben ik vooral heel veel bezig geweest met het voeden van Sophia, haha dat hoort er natuurlijk helemaal bij. Verder hebben we lekker gewandeld en gewoon wat normale bezigheden gedaan. Ook vertel ik over een heel bijzonder cadeau welke wij kregen voor Sophia. Kijk mee!

geboorte traktatie

Senna mocht trakteren op de peuterspeelzaal omdat Sophia is geboren. Ik vond het leuk om iets anders te doen dan beschuit met muisjes en liet Vincent daarom deze Nijntjes maken. Lekker simpel maar wel heel leuk.

wandelen

Ook al ben ik herstellende van een keizersnede, ik had deze week heel veel behoefte om buiten te zijn. We gingen daarom regelmatig een rondje lopen en Sophia ging lekker mee in de wagen.

foto10

Iedere avond kolf ik melk af voor de nacht zodat Vincent deze aan Sophia kan geven. Ik ben nog steeds onwijs moe en Sophia wordt vaak wakker in de nacht, het is daarom fijn dat ik een voeding uit handen kan geven.

foto8

Kijk dat handje, zo klein!

Medela

We kochten een nieuwe kolf omdat we de andere hadden geleend bij een zorgwinkel. Omdat we voor de huur 2,50 per dag moesten betalen leek het ons slim om er gewoon zelf een aan te schaffen. We kochten de Medela Freestyle, een dubbele kolf. Niet goedkoop, maar we hebben het er voor over.

foto12

Wij verstuurden de geboortekaartjes deze week pas. Het liep toevallig zo maar kwam eigenlijk ook goed uit. We hebben allemaal deze twee weken goed nodig gehad en het was fijn zo.

foto13

Door mijn prenatale depressie had ik van die dagen dat ik mijzelf niet meer herkende in de spiegel. Dit heb ik nog steeds, maar steeds vaker is er toch weer wat herkenning.

foto

Mijn vader is musicus en schreef speciaal voor Sophia een muziekstuk. Het mooiste cadeau dat je kan krijgen omdat het echt uit het hart komt en daarnaast zo uniek en speciaal.

Dr Hauschka Nacht serum

Mijn tweede tube Serum. Dit Serum is het aller allerbeste die ik ken. Ik kan het echt iedereen aanraden, mijn huid is hier onwijs van opgeknapt.

foto2

Vin nam bloemen mee bij het doen van de boodschappen. Word ik altijd blij van

foto4

Een echte verrassing toen ik deze armbandjes in mijn brievenbus vond. In het armbandje staat zowel de naam van Senna als van Sophia.

foto6

Lekker wazig, maar we aten van het weekend lekker pannenkoeken met appel. Lekker!

foto5

Ik vind het fijn om lekker naar buiten te gaan. Ik ging daarom met Senna en Sophia een eindje wandelen door de wijk en nam koekjes mee voor Senna om uit te rusten op een bankje.

Dyson

Onze nieuwe stofzuiger! Een Dyson. Ik moest even wennen aan het hypermoderne model maar wauw wat een geweldig en ideaal ding is dit zeg. Stofzuigen was nog nooit zo makkelijk en leuk. En deze stofzuiger is ook nog eens roze 🙂 Tenslotte ben ik natuurlijk degene die dit ding het meeste gebruikt 😉

Aankomende week staan er een aantal afspraken voor kraambezoek. Alsnog houden we het lekker rustig hoor, we hebben geen haast.

Fijne week lieve allemaal! Hoe was jouw week?

handtekening-saskia

Gerelateerde artikelen:

Persoonlijk: Welcome To My Life! (week 18)

Persoonlijk: Welcome To My Life! (week 19)

Persoonlijk: Welcome To My Life! (week 20)

Persoonlijk: Welcome To My Life! (week 21)

Persoonlijk: Welcome To My Life! (week 23)

Volg jij Twinkelbella al via FacebookBloglovin , Instagram en/of twitter?

Reacties

 • Chahrazad

  Je ziet er heel goed uit. En wat is Sophia toch een schatje! Zo lief van je vader dat hij een muziekstuk heeft geschreven. Het komt dan inderdaad echt uit het hart! Is het de nachtserum van Dr. hauschka?

  • Saskia Hardeman

   Ja klopt, van dr Hauschka!

 • Milou

  Wat een prachtig uniek cadeau dat je vader een muziekstuk schreef voor Sophia! Dat armbandje met allebei de namen erop is ook heel leuk:-)

 • Minke

  Wat super lief van je vader. Dat zijn bijzondere cadeautjes. Het kaartje is aangekimen, eeg mooi kaartje! Bedankt! Geniet van deze week!

 • Carlijn | Copy & Beauty

  Samen met Sofie de Giraf en Sophiatje op stap 🙂 Wat ontzettend bijzonder en mooi dat je vader een muziekstuk heeft gecomponeerd. Ik zou het een enorme eer vinden. Wat een geweldig cadeau.

 • beautifulday4makeup

  He wat leuk dat je papa muziek geschreven heeft voor Sophia

 • Miranda

  heetlijk, lekker veel wandelen buiten:) prachtig armbandje heb je gekregen zeg, heel mooi zo met de namen van je kids er in!

 • Joy

  Wat gaaf een roze stofzuiger! Wat ontzettend speciaal dat je vader een muziekstuk heeft geschreven! Bijzonder!
  En wat een mooie armband heb je gekregen, ook leuk dat beide namen erop staan.

 • Ysanne

  Wat een mooie kleur nagellak heb je op! En Sophia is echt heeeel lief zo op die foto.

 • Sylvie

  Wat leuk om te lezen! En wat een gaaf cadeau, een persoonlijk muziekstuk! Hopelijk is het binnenkort afgelopen met die momenten dat je jezelf niet herkent. 🙂

 • lin

  Wat leuk weer om te lezen en wat lief van je vader zeg!! En die foto met jullie handen vind ik ook echt mooi. Dat serum is ook aan te raden bij een hele gevoelige huid? Ik zoek al tijden iets goeds omdat zodra ik iets op smeer ik overal bultjes krijg…
  En grappig Jay heeft dezelfde fiets als Senna.
  Liefss!

 • debby

  Wat een prachtige armband wauw. Zelf heb al jaren een dyson en ik wil echt niet meer zonder

 • Josan

  Mooi dat armbandje en wat een prachtig ontroerend cadeau dat muziekstuk van je vader 🙂

 • Kirsty

  Wat lief dat je vader een muziekstuk heeft geschreven als cadeau, dat lijkt mij wel ontzettend bijzonder! Het armbandje met de namen van je kinderen erop vind ik ook wel erg mooi!

 • Iris

  Bijzonder, dat muziekstuk! Dat is toch wel iets wat altijd mooi blijft.

 • Sandra

  Wat een mooie foto’s en wat een leuk cadeau van je vader!

 • Bertine

  wat een mooi armbandje en ook dat cadeau van je vader is wel heel bijzonder zeg!

 • sammie

  ohh die nijntjes! Zo leuk. nog gefeliciteerd met de geboorte van je kleine! Geniet ervan!

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.