Persoonlijk: Welcome To My Life! (week 21) Spelletjes & veel eten
25 mei 2015 Lifestyle 16

Persoonlijk: Welcome To My Life (week 21) Spelletjes & veel eten

Hoi! Weer een nieuwe week! Nog steeds geen voortekenen van een bevalling hier, de baby is zelfs opvallend rustig! Ze beweegt wel af en toe hoor, maar het echte wilde bewegen heb ik de laatste dagen niet meer gevoeld. De een zegt dat dit komt omdat de baby zich voorbereidt op de bevalling en de ander weet te vertellen dat dit gewoon is door te weinig ruimte in de baarmoeder. Achja, we wachten het maar gewoon af! Deze week was vooral een week met veel eten. Ik schaam me er af en toe gewoon voor hoe veel ik de laatste tijd wel niet naar binnen werk haha! Echt ongelooflijk, maar goed, het hoort erbij. Kijk je mee naar afgelopen week?foto

Maandag mochten we ons weer melden bij de gyneacoloog. Deze houdt wekelijks in de gaten hoe het met de baby gaat. Mevrouw ligt nog steeds met haar hoofdje onder en is niet ingedaald. Alles ziet er prima uit. Verder hebben we over de bevalling gesproken en hebben we nog een aantal dagen de tijd om te beslissen hoe we willen gaan bevallen.

foto1

Senna en ik spelen lekker veel spelletjes samen, gezellig vind ik dat terwijl ik helemaal geen spelletjesmens ben. Zijn er mama’s met nog tips voor leuke spelletjes om met een peuter samen te doen?

foto2

Ik kocht bij de toko zo’n lekkere grote spekkoek. Nooit goed voor mij want binnen drie dagen was het dan ook echt op. Ik kan er geen genoeg van krijgen!

foto3

Jeej, Kruidvat had weer een leuke actie op Maybelline producten. Altijd weer leuk om wat in te slaan.

foto5

Ik kocht deze foundation omdat ik het een hele fijne vind. Alleen reageert de laatste twee dagen mijn huid bar slecht op dit product met rode droge vlekken. Jammer zeg, ik ga het nu gewoon weer af en toe gebruiken.

foto7

Ik was erg moe afgelopen week en ging weer een dagje naar mijn zus om Senna lekker te laten spelen en zelf in de tuin te zitten met een boek. Ideaal hoor.

foto

Mijn buik is zo dik aan het worden dat ik mijn eigen schoenen bijna niet meer aankrijg. Ik loop dus maar zo veel mogelijk op ballerina’s, daar stap ik zo in 😉

foto1

Favoriete drankje van de laatste dagen. Vooral lekker als het warm is buiten! Ik had overigens de eerste keer per ongeluk de Jillz met alcohol gekocht, Vincent zag het toevallig dus ik heb het niet gedronken.

foto2

Senna loopt tegenwoordig op mijn slippers, achja ze staan hem best leuk.

foto3

Ik schreef een blogje met mijn awkward moments. Dit artikel is onwijs veel bekeken en de reacties erop zijn zo ontzettend leuk! Zeker nog een aanrader om eens terug te bekijken!

foto8

En dit jurkje zag ik bij de Zeeman hangen. Voorheen kwam ik er bijna nooit maar soms zie ik zo iets schattigs dat ik het niet kan laten hoor. Ik zie ons meisje er al helemaal in liggen 🙂

foto1

Om al dat gesnoep van mij door de week te compenseren moest ik van mezelf ook wat extra groente en fruit eten waaronder lekker veel sla en tomaatjes.

foto

De laatste periode probeer ik veel voorruit te schrijven voor mijn blog. Als ik bevallen ben zal ik een aantal dagen denk ik geen inspiratie hebben om te bloggen. Fijn dus dat het al klaar staat 🙂

foto3

Mijn lieve zus was jarig en ik kocht dit boek voor haar. Niet omdat ik vind dat ze haar huis eens moet opruimen maar omdat ik weet dat ze dit soort boeken altijd intressant vindt. Ik ben zelf ook wel nieuwsgierig naar dit boek, heb er zo veel over gehoord!

foto4

Van het weekend gingen we naar eten op rolletjes en soort van eet festival. Was heel erg druk maar ook weer erg leuk. Ik ging met Vincent en Senna, waarschijnlijk is dit het laatste uitje met ons drieën!

foto2

Gisteren (zondag) was het geweldig weer! Het enige probleempje is dat ik niet zo veel kleding meer heb met die dikke buik van mij. En om voor die laatste weken nou nog kleding te kopen vind ik niet nodig. Na even zoeken vond ik dit shirtje. Het is geen zwangerschapsshirt maar het is wel lekker lang en past precies!

Dit was het weer! Deze week hebben we niet veel afspraken staan. Vrijwel niets eigenlijk, afgezien van de gynaecoloog. Wat ik wel hoop is dat het weer eindelijk eens wat beter weer gaat worden want dit vind ik echt niets. Ik wil een lekker zonnetje, en niet de ene keer zon en de volgende dag regen. Nou, op naar een nieuwe week maar weer, en misschien wordt onze dochter deze week wel geboren (hoop ik :))!!

Fijne week lieve allemaal! Hoe was jouw week?

handtekening-saskia

Gerelateerde artikelen:

Persoonlijk: Welcome To My Life! (week 16)

Persoonlijk: Welcome To My Life! (week 18)

Persoonlijk: Welcome To My Life! (week 19)

Persoonlijk: Welcome To My Life! (week 20)

Volg jij Twinkelbella al via FacebookBloglovin , Instagram en/of twitter?

Reacties

 • Sylvie

  Leuk weekje zo! En staat heel schattig hoor, dat t-shirt! Echt een meisjesbuik 😉

 • Tamara

  ik hoop met je mee! Haha! Vind jouw buik echt prachtig hoor! Die van mij zakt ineens een heel stuk en is ook echt ontzettend zwaar! Heb jij daar ook last van?

  • Saskia Hardeman

   Nee, hier zakt er nog helemaal niets. Ze zit zo hoog steeds.

 • Iris | Todayslipstick

  Wat een mooie buik heb je! Spannend dat jullie meisje elk moment kan komen, echt onwijs leuk!
  Liefs, Iris

 • Kimberly

  Spekkoek is zoooo lekker! En wat een mooie grote buik heb je, ik ben zo benieuwd wanneer de kleine er uit komt!

 • Eline

  Leuk weekje! Dat jurkje van de Zeeman is echt superleuk <3 En je blijft een prachtige buik hebben. Hopelijk komt jullie meisje snel :-)!

 • lin

  Super leuke blog weer! Leuk om te lezen altijd de week overzichtjes!

 • Sandra

  Gezellig om je week weer te lezen! Je hebt inderdaad een hele mooie buik!

 • Kirsty

  Leuke foto’s! En wat veel lekker eten zeg! Gelukkig trouwens maar dat je niet per ongeluk Jillz met alcohol had gedronken, dat wil je natuurlijk niet hebben. Ik ben benieuwd of jullie deze week al gezinsuitbreiding gaan krijgen, zou wel heel leuk zijn! 🙂

 • Iris

  Ik ben benieuwd naar de volgende aflevering, wie weet…

 • Laura - Dagelijkse hap

  Je buik begint inderdaad al goed te groeien! Het jurkje is zo ongelofelijk schattig 😀 Ik moet nog even niet aan kinderen denken, maar er begint wel iets bij mij te kriebelen als ik dit zo zie haha

 • kim

  Ik ben erg benieuwd naar die foundation! En wat een prachtige buik heb je. <3

 • Lonneke

  Wat een mooie buik heb je en dat van het eten is heel herkenbaar ;-). Ik vind het ook altijd leuk om wat samen met mijn dochtertje van twee te doen soms alleen ook een beetje zoekende. Tegenwoordig vind ze samen tekenen erg leuk. Ik wens je een mooie, fijne en rustige week toe!

 • Josan

  Je ziet er goed uit. Bij de Zeemand hebben ze tegenwoordig echt leuke kleertjes he? Viel mij ook al op 🙂

 • Léonie

  Wauw, wat is je buik mooi! Ik vind het jurkje van de Zeeman echt ontzettend leuk, zal haar vast heel schattig staan! En ik snap je helemaal hoor, met die spekkoek. Dat is zo lekker! <3

 • Bertine

  ja dat topje van je vind ik zo leuk he! en kan inderdaad prima als zwangerschapsshirt. leuk dat je naar eten op rolletjes bent geweest!

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.