Persoonlijk: Welcome To My life! (week 8)
23 feb 2015 Lifestyle 14

Persoonlijk: Welcome To My Life (week 8)

Monday morning, tijd voor een fotodagboek! Afgelopen week hebben we een fijne week gehad met iets meer slaap dan dat we de laatste tijd hebben gehad. We zijn de hele week elke avond lekker vroeg naar bed gegaan en voor mij heeft dat best goed geholpen qua energie. Ook Senna sliep erg goed wat betekende dat we de hele week een lief en vrolijk jongetje om ons heen hebben gehad! Maar goed, laten we snel verder kijken naar de foto’s! Kijk je mee naar onze afgelopen week?

boodschappen

Begin van de week haalde ik mijn via internet bestelde boodschapjes op bij de winkel. Ik vond het zo ideaal! Toen ik dit vertelde op Instagram kwam ik erachter dat ik wat dit betreft een beetje achterloop en ik niet de enige ben die de boodschappen online bestelt ๐Ÿ™‚

verloskundige

Ook ging ik naar de verloskundige. Alles helemaal prima. Ik kreeg een boekje mee over borstvoeding aangezien ik dit weer wil gaan doen.

zwanger

24 weken buikfoto. Ik draag nog vaak mijn eigen shirts, deze is dan ook net iets te kort.

Kinetisch zand

Kinetisch zand hebben we gekregen omdat het zo weinig rotzooi zou geven. Valt dat even flink tegen.

bloemen

Mijn zus kwam langs en nam dit schattige plantje mee, zo lief!

opruimen

Ik heb een soort van voorraad bak waarin ik allemaal producten bewaar. Deze zat zo vol dat ik het helemaal heb opgeruimd, en dat was nodig, ik hield ongeveer de helft over. Alles wat ik wegdoe geef ik altijd weg.

babykamer

Ook op de baby kamer ben ik alvast een klein beetje opgeruimd. Ik heb de commode een beetje ingedeeld. Het is alleen nog lang niet klaar aangezien alles nog gewassen moet worden.

Suits

Vincent en ik zijn weer begonnen met Suits! O Yeah.

mozaiek

Senna en ik ontdekte dit spelletje en hebben dit heel veel samen gedaan. Vroeger speelde ik dit zelf ook altijd ๐Ÿ™‚

Lego

Om bovenstaande quote heb ik zo moeten lachen. Ik als jongensmama weet maar al te goed hoe het is om op een lego of duplo blokje te stappen haha.

broodje ei

Nieuwe verslaving: broodje ei met mayonaise. Zo lekker!

Uzuma

Mijn favoriete drankje van Uzuma, lekker hoor! Lijkt me trouwens ideaal om lekker dit soort drankjes in de zomer te drinken.

tulpen

Worden jullie mijn wekelijkse bloemen al zat? ๐Ÿ™‚ Ik word er telkens weer zo blij van!

weltrusten

Senna ging een middag bijmijn schoonzusje spelen en ik ging lekker bijslapen! Volgens mij ben ik mijn hele leven nog nooit zo moe geweest als tijdens deze zwangerschap. En ik ben sowieso altijd al wel iemand geweest die aardig haar slaap nodig heeft.

appelflap

Senna en Vincent bakten dit weekend appelflappen! Lekker! En Senna vond de appel ook heel erg lekker ๐Ÿ˜‰

 

bril

Omdat mijn ogen mijn lenzen niet wilde pakken droeg ik zaterdag mijn bril. Om vervolgens in de avond met barstende koppijn op bed te liggen.

mommymailAanstaande woensdag starten Dineke en ik met Mommy Mail, ik heb er zo’n zin in! Het wordt erg leuk!

zwanger

Tot slot een 25 weken buik foto! Ik vind het wel grappig om te zien dat mijn buik de ene keer dikker lijkt dan de andere keer. Op deze foto draag ik trouwens nog mijn “normale” kleding.

Aankomende week heeft Senna vakantie van de peuterspeelzaal. We hebben dus de hele week volgepland met allemaal afspraakjes en uitjes met familie. Hij heeft er al helemaal zin in!

Hoe was jouw week?

handtekening-saskia

Volg jij Twinkelbella al viaย Facebook,ย Bloglovinย ,ย Instagramย en/ofย twitter?

Reacties

 • Dineke

  wat groeit je buik al lekker zeg! Ik vind dat mintgroene truitje je erg mooi staan trouwens. fijn hรจ aankomende week vakantie, wij gaan ook even iets leuks doen ik denk naar ’t zwembad ofzo, en voor de rest lekker niks, heerlijk!

 • Kimberly

  Fijn weekje heb je gehad! En aah, je buik zie je goed <3

 • Lifesabout

  Fijn dat jullie iets meer zijn uitgerust! Dan voel je je toch altijd fijner. En die broodjes ei met mayo mmm…

 • Liset - Beautydagboek

  Haha, ook met een dochter in huis stap je wel eens op Duplo blokjes, autsj! Tijdens mijn beide zwangerschappen was ik ook supermoe, ik sliep heel veel dus pak lekker je rust als dat kan! Zo’n broodje ei met mayo lijkt mij ook wel wat, lekker.

 • Nina Simplynspecial

  Elke keer als ik die bloemen bij jou zie staan denk ik “ik moet ook weer een bosje bloemen aanschaffen!” En toch komt het er niet van helaas.. Nu toch maar eens doen hihi, staat zo gezellig ๐Ÿ™‚

  Mooie buik!

 • beautifulday4makeup

  Wat geeft dat kinetisch zand een rommel. Stom dat ze beweren dat dat niet zo is

 • alexa

  Je bent echt mooi zwanger en wat ene schattig plantje heb je van je zus gekregen! Wat leuk dat je start met mommy mail

 • Isabel Cristina

  Wat een mooie buik heb je! <3 Fijn dat je niet zo veel rotzooi had van dat kinetische zand.. ๐Ÿ˜‰

 • Milou

  Oh, een broodje ei! Zo lekker! Ik denk dat ik dat zo ook ga maken.

 • Manon

  Wat een leuk weekje heb je gehad, je buikje ziet er heel goed uit. En wat fijn trouwens dat je iets meer uitgerust bent!

 • Martina

  Ik vind die buikfoto’s echt genieten! Ik draag ook nog mijn normale shirts, broeken pas ik alleen echt niet meer…..trouwens, nog een plakje kaas toevoegen aan je broodje ei mayo en hij is perfect ๐Ÿ˜‰

  • Saskia Hardeman

   Bij mij precies hetzelfde: de broeken moet echt positie zijn. Goede tip van de kaas, snel eens proberen ๐Ÿ™‚

 • Iris

  Je ziet er wel uitgerust uit, ondanks dat je moe bent.

  • Saskia Hardeman

   Dankjewel!!

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.