Awkward Moments..
21 mei 2015 Lifestyle 35

Awkward Moments..

Iedereen kent wel van die awkward moments dat je het liefste compleet met alles en al door de grond kan zakken. Ik ken dit soort momenten maar al te goed. Achja, iedereen zal zo wel eens van die momenten hebben waar je op een later moment wel weer heel erg om kan lachen. Ik schreef ze eens op een rijtje en ben natuurlijk ook ontzettend benieuwd naar jouw awkward moment! Lees je mee?

Lipstick op tanden

Hoe vaak dit mij nu al niet is overkomen haha. Tegenwoordig probeer ik er dan maar goed op te letten dat er niets op mijn tanden zit. Wat mij ook opvalt is dat eigenlijk niemand er iets van zegt en dat ik gerust een hele ochtend kan rondlopen met roze tanden. Hoe zit dat met jullie; zeg jij het als je bij een ander lipstick op de tanden ziet?

Portomonee vergeten

Vast herkenbaar: nog even snel wat boodschappen doen, rennend door de winkel heen en dan snel naar de kassa. Bij de kassa zoekend naar een pinpas kom je erachter dat deze nog thuis is. Dit is mij al wel een paar keer overkomen. Aangezien ik vrijwel alles pin heb ik nooit zoveel cash op zak. En wat al helemaal stom is: bij thuiskomst erachter komen dat de pinpas gewoon in je broekzak zit of al die tijd in de auto lag. Ik ken het allemaal.

Gat in Broek

Ik krijg de kriebels als ik er weer aan terugdenk maar dit is mij een tijdje geleden overkomen. En dan niet op een plek waar niemand het ziet maar echt aan de achterkant. Ik wist ook niet dat er een gat zat en kwam er pas achter toen iemand het tegen mij zei. Aargh daar baalde ik wel erg van zeg. Het is al een tijdje terug maar vaak controleer ik nog wel even voordat ik weg ga haha.

Afspraak vergeten

Tegenwoordig kan ik het wijten aan zwangerschapsdementie maar ook als ik niet zwanger ben moet ik vooral niet vergeten alles netjes op te schrijven. Wel is het de laatste tijd een stukje erger. Ik kan het dan ook best vervelend vinden als ik later terughoor dat iemand heel lang op mij heeft zitten wachten. Tegenwoordig heb ik daarom briefjes op de keukentafel liggen met belangrijke afspraken.

Concealer niet goed uitgesmeerd

Dit gebeurde mij van de week nog! Ik kwam er nu op tijd achter in de auto dat ik aan de zijkant van mijn gezicht nog stipjes concealer had. Ik vroeg mij toen gelijk af of het niet zo kan zijn dat ik er wel eens ongemerkt mee heb rondgelopen. Kan namelijk gemakkelijk aangezien ik niet vaak de zijkant van mijn gezicht bekijk (bij mijn slaap). Ook iets waar ik nu iets beter op let!

Zo. En nu wil ik natuurlijk alles weten van jouw Awkward Moments, ik zou het erg leuk vinden als je deze wil delen in de comments!

handtekening-saskia

Volg jij Twinkelbella al via FacebookBloglovin , Instagram en/of twitter?

Reacties

 • Tamara - Crazygreatlife

  Mijn pinpas vergeten wil nog weleens voorkomen, maar ook al 2x dat hij los in mijn zak zit en breekt. Dan kan je helemaal geen kant op. Ook een leuke akward moment is met een groep collega’s zitten voor een overleg en een hele stapel papierbakken om laten vallen. Niet aan te raden haha.

 • Renske

  Mag ik even heel hard gniffelen? 😉 Dit zijn van die herkenbare dingen. Ik moet eigenlijk nu hardop lachen omdat ik terug denk aan één van mijn awkward moments van de laatste tijd. Ik was samen met mijn PGB-kindje in het zwembad en wilde zijn schoenen aantrekken. Ik ga door mijn knieën, hurk en… KRRRRR. Sjips! Een ontzettend groot gat in mijn broek rijker, precies op het punt waar mijn fietszadel zit, haha! Gelukkig kon ik het gat coveren door een grote tas die ik mee had, maar ik word er nog steeds mee geplaagd door mijn PGB-kindje: “Weet je wat er is gebeurd? Renske is uit haar broek gescheurd!”, haha!

 • EminasLifestyle

  Haha, gelukkig heeft iedereen van dit soort momenten en kunnen we er achteraf hard om lachen!

 • Lifesabout

  Haha mijn awkward moment was het moment dat er iemand aan de deur kwam voor een pakketje en ik open deed met de klodders dagcrème op mijn gezicht. Overa stipjes…vergeten uit te smeren. Oeps.

 • Tamara

  whahaha hilarisch! Nou ik heb dus heeeeeel vaak dat ik brood gesmeerd heb of nog even een kus van de jongens krijg en ik de halve dag met een veeg chocopasta op mijn wang rondloop. En nieeeeemand die ook even wat zegt!

 • Jeanine

  Haha dat soort dingen overkomen mij ook allemaal. Vooral die afspraken vergeten haat ik bij mezelf. Hebben nu een gezamenlijke agenda op de telefoon en tot nu toe werkt het goed. Die foto is trouwens echt grappig!

 • Rosanne

  Wat een leuk artikel!
  De gescheurde broek herken ik. In het scheikunde lokaal waar ik les heb heb je hoge krukken, ik had een skinny jeans aan en jawel.. je raad het vast al.. Gelukkig was het mijn laatste uur en had ik een vest om om mn middel te knopen want er zat een groot en duidelijk zichtbare scheur in *schaam*
  Ik heb vast nog meer blunders gemaakt maar ik vergeet ze gelukkig al snel weer haha

 • beautifulday4makeup

  Dat van de portomonnee zou ik ongelooflijk vervelend vinden

 • Nicky

  In de winkel bij de kassa staan zonder geld….. mij ook al eens overkomen. Het moment dat je tegen de casesier, die al klaar is met scannen, dat je geen geld bij je hebt….

 • Loes

  O ja, best herkenbaar, zeker dat portemonnee of pinpas vergeten. Gelukkig kun je hier in het dorp dan de volgende keer bijbetalen, luxe! Het vervelendste awkward moment vond ik toch wel dat de beugel van mijn bh knapte, in een winkel… ieks!

 • Danielle

  Oh dit is wel herkenbaar. Niet alles gelukkig, maar soms heb je van die momenten en dan schaam je je enorm. Leuk dat je dit deelt!

 • Beauty& gezondheid

  Wat een super leuk artikel! En heel veel dingen zijn echt herkenbaar hahah

 • Eline

  Haha leuk om te lezen! Het valt bij mij gelukkig nog mee met zulke awkward momentjes. Misschien omdat ik ook altijd 10x controleer of ik wel mijn portemonnee en telefoon bij me heb 😉

 • Tamara

  haha heerlijk artikel dit, zo herkenbaar! Concealer niet goed uitsmeren is mij (helaas) ook al eerder voorgekomen haha

 • Nina Simplynspecial

  Haha, ik heb wel even moeten lachen. Ik ben ook echt zo haha. Zulke dingen overkomen mij ook altijd. Zucht. Daarom draag ik ook niet vaak felle lipsticks, deze gaat echt altijd op mijn tanden zitten. Fijn..

 • sammie

  Een afspraak vergeten is me gelukkig nog nooit overkomen 🙂 Ik heb wel een keer bij de pomp gestaan, getankt en er bij de kassa achter gekomen dat mijn pinpas nog thuis het aanrecht lag.. Was zeker awkward!

 • sandra

  Ja hoor, heel herkenbaar.
  Ik had het met m’n portemonnee.. Liep in de supermarkt, mandje al gevuld, sta bij de kassa en ik had al wat op de band gelegd, bedacht me toen opeens “heb ik wel m’n portomonnee in m’n tas gedaan?” UUh, nee dus…
  snel de spullen eraf gehaald, terug gelegd en weer weg gegaan..
  pffft zo irritant.. haha
  En ik heb op dit moment nogal last van een traanoog, door de hooikoorts, en dan is de jeuk soms niet te houden en dan moet ik echt even vrijven in m’n oog, je begrijpt mascara rond het hele oog en daarna kijk ik altijd in de spiegel om alles weer even netjes bij te werken. Laatst dus niet, ik dacht al wat staan die moeders op het schoolplein me toch aan te kijken… Hele oog en alles eromheen zwart natuurlijk.

 • Manon

  Whahahaha die van die portomonnee herken ik heel erg goed

 • lin

  Hhaha geweldig om te lezen en erg herkenbaar ook! Zo stond ik laatst buiten met 2 kindjes zonder huissleutel dus ook autosleutel…. toen ben ik maar rennend op m’n hakschoenen naar de peuterspeelzaal gerend 😉

 • lin

  Blog idee komt binnen….;-)

 • Iris

  Ik heb een ongeluksbroek, daar zitten altijd binnen een uur vlekken in. Laatst ook weer, toen zaten er opeens rode en blauwe verfvlekken op. Geen idee hoe…

 • Celine

  hihi zo herkenbaar!! Ik stond een keer met een volle kar bij de kassa alles gescand… oeps geen portomonee!
  Verschrikkelijk!
  Liefs,
  Celine

 • Bertine

  haha ooh wat erg, vooral van die pinpas! gelukkig nooit meegemaakt, alleen dat van die lipstick op de tanden!

 • zomersproetje

  Achteraf kun je om zoiets wel lachen maar op het moment zelf niet nee hihi…toen ik zwanger was vergat ik ook het een en ander of dacht ik dingen gedaan te hebben wat niet zo was. Zoals de kliko wel halen maar vervolgens toch achter de poort laten staan. Gisteren had ik ook een gênant momentje: op een feestje wilde ik naar de wc maar opende de verkeerde deur…In deze ruimte waren er net mensen aan het vergaderen…Hallo en daaag oeps

 • Sanne

  hahaha zo herkenbaar, iemand vergeet wel eens iets.

 • Bregje

  Oooh zo herkenbaar! Ik vind t ook altijd awkward als ik naar iemand zwaai, diegene me niet ziet en ik dan een beetje suf met een hand in de lucht sta! 😉 En blunders maak ik ook regelmatig 😉

 • Griet

  Zo’n akward momentjes komen mij ook vaak voor 🙂 Leuk artikel!

 • Rosanne

  Haha heel leuk artikel. Het overkomt mij ook weleens dat er lipstick op mijn tanden zit oepsie.

 • Sylvie

  Of je sleutel vergeten en zoo nodig moeten plassen 🙁

 • Linda

  Oooh ja lippenstift op je tanden, zo herkenbaar! Het ergste is nog dat ook bijna niemand het even zegt haha 🙂 Daarom zeg ik het als ik het bij iemand zie, net als een gulp die open staat, haar op de tanden etc. Om iemand wat gênante momenten te besparen 🙂 En Oh nu moet ik toch even verzinnen, ik ben zo onhandig dat het gênante er haast vanaf is (voor mijzelf dan) haha!

 • Sanne | PS:blog

  Hahaha, heerlijk om te lezen. Jouw foto zei mij genoeg, we hebben ze allemaal die onhandige situaties, achteraf leuk om aan terug te denken en hard om te lachen 🙂

 • Jorinde

  HAHA! Super grappig en genant artikel. Maar dat maakt het juist zo leuk. En het kan de beste overkomen. Ik heb heel vaak lipstick op mijn tanden. X

 • Liess

  Ik zeg t dus wel tegen mensen als ze iets op of tussen hun tanden hebben zitten… of in hun gezicht of wat dan ook.
  Zou het ook vervelend vinden als mensen mij voor lul laten lopen.

 • Anneke

  Hahahaha! Heeft niet iedereen af en toe zulke momenten? 😉
  Toevallig schreef ik er vorige week ook een blogje over… met als stip op nummer 1 van meest ‘awkward moments ever’ m’n benen staan epileren aan het raam (voor dat extra goede licht) terwijl de buren een geweldig goed zicht hadden op mezelf en m’n onderbroek 😀

 • Melike

  Wat herkenbaar! Ik moest echt lachen hihi. Vooral het stukje over de concealer, zo erg dit is mij echt al een paar keer gebeurt. En de pinpas ook regelmatig. Ik schaam mij dan altijd zo erg haha. Ik heb laatst nog een volle kar laten staan en vervolgens mijn pas in mij jaszak ontdekt. Toen ik uiteraard al thuis was. Gelukkig ben ik niet de enige!

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.