Weekvlog: Consultatiebureau en uit eten
28 mei 2016 Lifestyle 6

Weeklog: Consultatiebureau en uit eten

Hoi! Zoals elke zaterdag staat er ook deze week weer een vlog voor jullie klaar. Dit keer wel iets anders dan dat jullie eerder van mij gewend waren maar ik ben ook nog maar net weer begonnen met het opnemen van filmpjes dus voor mij is het ook nog een beetje zoeken van hoe en wat. 

Het leek mij namelijk leuk om elke dag een stukje op te nemen en hier een weekvlog van te maken. Nog wel even wennen natuurlijk omdat ik het dagelijks filmen eigenlijk nog helemaal niet gewend ben, maar ook wel weer heel erg leuk om te doen.

Ik neem jullie in deze video dus de hele week gezellig met mij mee. Zo ging ik met Sophia naar het consultatiebureau en vertel ik uitgebreid over wat ze daar van haar vonden. Ook gingen we vrijdag lekker uit eten met ons gezin en laat ik je uiteraard meer zien.

Verzoekjes voor nieuwe filmpjes en/of vragen mag je natuurlijk altijd achterlaten in de comments.

Vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal en de duimpjes omhoog te doen (dat zou ik echt heel leuk vinden)! Ook ben ik heel erg benieuwd wat jullie van de verjaardagsjurk van Sophia vinden! Liefs!

handtekening-saskia
Volg jij mij al via,YoutubeBloglovin , FacebookInstagram en/of twitter?

Reacties

 • Simone

  Leuke vlog Saskia! Ik ben niet de aangewezen persoon om strijktips te geven 😉

 • DQ

  Wat leuk zulke vlogs! Ik vind dat je het heel leuk doet. En dat eten zag er heerlijk uit. Xx

 • Randy

  Heee ik had ook zo’n moe mannetje 😉 Merlijn keek net gezellig mee, en vond het erg leuk om Senna te zien.
  Ohja, koop absoluut een stoomgenerator! Strijken wordt een feestje! Het strijken gaat veel sneller met beter resultaat. Ik kan je nog wel laten weten welke we hebben.
  Geniet van de zon!

 • Anouk

  Leuke vlog! En wat een mooi mooi ventje is Senna!
  Ik gebruik al 6 jaar hetzelfde strijkijzer, een stoomstrijkijzer van Philips. Doet het nog steeds perfect.

 • Iris

  Fijne weekvlog! Soms zijn weekvlogs een beetje warrig qua indeling, maar zo met iedere dag in beeld vond ik het fijn om naar te kijken.

 • anneleen

  Wat een schattige speldjes voor Sopha! 🙂 heel leuke vlog !

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.