LOTD: Call It Green..
28 apr 2015 Beauty Make up 6

LOTD: Call It Green..

Het is erg lang geleden dat ik een look of the day plaatste. Door mijn ziek zijn tijdens de zwangerschap heb ik hier geen zin in gehad en nam ik genoegen met een likje concealer en mascara. Toen ik onlangs een dagje helemaal alleen thuis was, het zonnetje scheen en ik iets leuks wilde doen bedacht ik mij om weer eens een look te maken. Kijk mee!

Ik besloot om voor iets opvallenders te kiezen dan ik normaal zou doen voor een dagelijkse look. Normaal zou ik snel een van mijn Naked Paletten erbij pakken maar het is juist zo leuk om wat kleuren en producten te gebruiken die ik normaal zou laten liggen. Ik besloot daarom voor een groene ooglook te gaan!

Look Of The Day

Na de basis make-up te hebben aangebracht pakte ik er een palette van Dior (#454 Royal Kaki)  bij die ik al heel lang niet meer heb gebruikt. Daarnaast gebruikte ik een groen oogpotlood van het merk Max & More (action) en een zwart oogpotlood van Dior (#090 Noir).

Als eerste bracht ik de highlighter uit het palette van Dior aan onder het wenkbrauwbot en in de binnenste ooghoek. Met het groene potlood kleurde ik mijn ooglid in en met het zwarte potlood trok ik een lijntje langs mijn wimperrand en maakte ik de buitenkant van mijn ooglid iets zwart. Ook trok ik een groen lijntje met het potlood onder mijn oog. Daarna heb ik beide kleuren oogpotlood zo uitgevaagd dat het in elkaar overloopt.

Na het uitvagen bracht ik de Kaki kleurige oogschaduw van Dior aan over het hele ooglid en blende dit goed uit naar boven. Tot slot bracht ik de groene oogschaduw van Dr. Hauschka aan en heb ik alles met een schone blendingkwast opnieuw geblend totdat alles mooi in elkaar overloopt.

swatch

Van Links naar rechts: Highlighter (Dior), Oogpotlood (Max & More), Oogpotlood (Dior), Kaki oogschaduw (Dior), Oogschduw #06 (Dr. Hauschka).

Look Of The Day

Op bovenstaande foto’s zie je het resultaat van de ogen. Ik vind de look zelf erg leuk geworden en vind het iets wat ook goed voor een avondlook zou passen. Wel zou ik dan nog extra zwart oogpotlood gebruiken om het effect meer smokey te maken.

De rest van het gezicht hield ik vrij rustig door lichtjes een blush aan te brengen, een bb-cream en concealer. Ook pakte ik er weer eens een lipgloss bij. Hieronder zal ik een lijst plaatsen met gebruikte producten:

Basis – Nivea Make-up basis

BB-Cream – Maybelline

Concealer – Double Wear Estee Lauder

Gezichtspoeder – Chanel  #20 Clair

Blush – Lookx Duo Blush

Browdip – Anastasia Soft Brown

Oogpotlood Groen – Max & More

Oogpotlood Zwart – Dior #090 Noir

Oogschaduw – Dior palette #454 Royal Kaki

Oogschaduw – Dr. Hauschka #06

Mascara – Chanel Le Volume

Lipgloss – Dr Hauschka 01 Rose

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om weer eens een look te zien! Wat vinden jullie van een groene ooglook?

handtekening-saskia

Volg jij Twinkelbella al via FacebookBloglovin , Instagram en/of twitter?

Reacties

 • Beautyjuf

  Wat een prachtige ooglook! Ik vind de donkere tinten je heel mooi staan.

 • Manon

  Prachtige look, groen staat je goed!

 • Bertine

  mooi zo een heftige look, staat je goed! mooie foto’s ook:) bij mij werkt het juist andersom: als ik mij niet goed voel, doe ik heel veel make-up op!

 • Iris

  Weer eens wat anders dan de doorsnee look! Ik zou het niet dagelijks dragen, maar af en toe voor de afwisseling.

 • Iris | Todayslipstick

  Mooie foto’s! De look staat je erg mooi, je hebt ook een mooi kleurtje gekregen!
  Liefs, Iris

 • Wildcard

  Staat je super 🙂

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.