Ik ga op vakantie en ik neem mee….
17 jul 2014 Beauty Make up 27

Ik ga op vakantie en ik neem mee….

Onze vakantie komt steeds dichterbij en ik ben al begonnen met nadenken over wat we allemaal mee moeten nemen op reis. Opeens vroeg ik mij af welke beauty producten ik op vakantie zou meenemen als ik er maar vijf zou mogen kiezen. Ik maakte een selectie en laat deze vandaag in dit blogje aan jullie zien! Kijk je mee naar de vijf producten die ik heb uitgekozen?

vakantie

Maybelline BB-Cream & Bourjois Powder

Voor overdag zal ik niet snel op vakantie een BB-Cream (review) of poeder (review) gebruiken maar ik vind het voor de avond wel leuk om mij wat meer op te maken. Deze twee producten zijn ook echte favorieten! Van beiden heb ik een voorraadje in huis en ik denk deze producten nog heel lang te gebruiken. Ze passen perfect bij mijn huid en werken gewoon heel prettig.

vakantie

Maybelline Clump Defy & Dr. Hauschka Lipgloss

Mascara zou ik niet snel zonder willen. Het is gewoon stukken mooier en ook nog eens een hele makkelijke handeling om in de ochtend aan te brengen. De mascara’s die ik gebruik wisselen nogal eens, momenteel gebruik ik deze van Maybelline. Toen ik besloot om geen lippenstift naar een warm land mee te willen nemen omdat dit snel smelt, was de keuze voor een lipgloss snel gemaakt. Ik heb namelijk maar een lipgloss en dat is deze van Dr Hauschka. Het is wel een hele fijne lipgloss die mooi is en niet plakt, dat dan weer wel.

vakantie

Dr Hauschka Eyeshadow Palette

Dit was nogal een lastige keuze. Ik heb dan ook een paar keer getwijfeld tussen de naked paletten, of de kleine paletten van Essence of Dior maar koos uiteindelijk toch voor deze van Dr Hauschka (review). Waarom? Het is een klein palette en daarom makkelijk mee te nemen. De kleuren zijn mat en daar ben ik dol op. Ook zitten er vier kleuren in het doosje waar ook nog eens aardig mee te combineren valt. Voor een lange vakantie zou ik gaan voor een Naked palette omdat deze lekker veel kleurtjes hebben maar voor een korte vakantie van bijvoorbeeld een week zou ik lekker voor dit palette gaan.

vakantie

Over een aantal weken gaan wij dan ook echt op vakantie en ik ben bang dat ik het niet ga redden om deze vijf producten mee te nemen. Natuurlijk, het zou wel kunnen maar ik vind het veel te leuk om wat meer spulletjes mee te nemen. En alhoewel ik voor overdag afgezien van mascara geen make up zal dragen vind ik het wel leuk om bijvoorbeeld in de avond mij wat uitgebreider op te maken. Gewoon, omdat het leuk is!

Als jij moest kiezen, welke vijf producten zou jij dan meenemen op vakantie?

handtekening-saskia

Volg jij Twinkelbella al via FacebookBloglovin , Instagram en/of twitter?

 

 

Reacties

 • Lonneke

  Leuk artikel, fijne producten. Ik zou dezelfde producten meenemen als ik er maar 5 mocht meenemen 😉

 • Yudeska

  Leuke beauty spullen neem je mee!

 • Sara - Window On My Wardrobe

  Dit zijn echte essentials om mee te nemen, mooie producten! Het oochaduwpalette is echt super, perfect voor subtiele looks

  X Sara

 • Jasmijn

  Fijne producten neem je mee 🙂 Het Bourjois poeder vind ik ook een erg prettig product 🙂

 • Raounak

  Leuke post! Ik moet ook gaan bedenken wat ik meeeem

 • Sylvana

  Leuke post! Ik vind die mascara echt ongelofelijk fijn. Ik denk dat het voor mijn wimpers één van de betere mascara’s ooit is.

 • Teddy

  Heel leuk om te zien. Ik zou ook mijn mascara en foundation echt niet thuis kunnen laten

 • Esther

  Mooie producten, bbcream of cccream is wel het fijnste op vakantie:)

 • Linda

  Oh ik zal ook niet weten wat ik zal kiezen als ik maar 5 producten mee mocht nemen! Op een city trip zal het wel handig zijn, dan heb je aan een klein koffertje genoeg. Maar juist op vakantie vind ik het extra leuk om looks af te wisselen omdat vakantie foto’s uiteindelijk de foto’s zijn waar je het komende jaar regelmatig naar terug kijk 🙂

 • Shannon

  Wat een leuke selectie! Ik zou : mascara, wenkbrauwpoeder, oogschaduw, blush en een lipproduct meenmen !

 • Kim

  Mooie producten neem je mee! 5 producten vind ik toch best weinig, hehe. 🙂

 • Cutecle

  Voor mij zou het lijstje er een stuk korter uitzien. En het zou ook zijn wat ik daadwerkelijk meeneem, haha.

  Zwarte waterproof mascara
  Zwarte waterproof gel eyeliner
  getinte lippenbalsem.

  En dan is de eyeliner alleen voor fancy =p

  maar goed als ik dan toch nog die twee plekjes op moet vullen? 2 mooie kleurtjes nagellak, hihi!

 • Jolienne

  Leuk artikel met leuke producten!

 • Kirsty

  Leuke producten! Ik zou het echt niet redden met maar vijf producten haha, ik heb altijd al moeite om niet zoveel mee te nemen dat mijn toilettas niet meer dicht kan voor een weekendje haha!

 • Manon

  Mooie producten neem je mee!

 • emmely

  Goeie keuze! Als ik 5 producten mag meenemen zou ik mijn rimmel foundation meenemen, bronzer van clinique, chanel mascara, MAC blush en mac omega voor mijn wenkbrauwen.

 • iiiThinkPink

  Leuk artikel!

 • Saartje

  Leuke spullen neem je mee! Gewoon lekker basic alles wat je nodig hebt! Leuk!

 • Amy

  Wat een leuk artikel, mooie producten! Als ik zou moeten kiezen: foundation, mattifying poeder, mascara, het Storm palette van Sleek (kun je alle kanten mee uit) en een lipstain 🙂

 • Danique

  Poeh, 5 producten is wel erg weinig! Maar als ik dan toch moest kiezen zou het wenkbrauwpoeder, mascara, poeder, blush en lipstick zijn! En dan stiekem op vakantie de rest erbij kopen 😉

 • Esra

  Mooie producten! X

 • Infinity

  Leuk artikel! Fijne producten ook!

  Liefs,
  Eva ♥

 • shirley - lovingyourlife

  Handige producten neem je mee.. het is altijd handig om een palette mee te nemen,

 • saskia

  Dat heb je netjes gedaan zo!! Leuke producten!

 • Quinta

  Mooie basic producten waarmee je een look kunt maken! Ik neem eigenlijk geen make-up mee naar vakantie bestemmingen. Als je gaat zwemmen gaat het er toch allemaal weer af.
  En het gekke is bij elke waterproof mascara zelfs de duurste van het duurste lopen bij mij uit gek he?
  Nu neem ik alleen concealer en poeder mee en mascara en that’s it. Lekker ruimte om nog meer kleding mee te nemen in me koffer!

  Leuk artikel en bedankt voor het achterlaten van een reactie op mijn blog. X

 • Shanti

  Concealer, waterproof mascara, gekleurde lippenbalsem, highlighter pen en blush. 🙂

 • Sas

  Wat een leuk artikel om te lezen!

  Ik neem mijn mascara, bb cream, zwitsal, en haarproducten mee 🙂

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.