Review Lookx Lipgloss & Lookx Duo Blush
4 nov 2014 Beauty Make up 24

Review Lookx Lipgloss & Lookx Duo Blush

Vandaag heb ik voor jullie een dubbel review met twee mooie producten: namelijk een lipgloss en een mooie poederblush. Ik vertel jullie vandaag meer over het merk Lookx en heb een aantal foto’s van de producten gemaakt die ik jullie graag laat zien. Kijk je mee?

Een paar weken terug mocht ik deze producten ontvangen en ik kon niet wachten om ze uit te proberen en er foto’s van te maken. Ik ga hieronder snel verder door de producten te laten zien en er meer over te vertellen!

Lookx Make Up

Verpakking

Beide producten kwamen in een mooie witte verpakking met een zilveren rand. Dat er een verpakking om de producten zit vind ik altijd een pluspunt omdat het hygienisch is en gewoon netjes staat.

Lookx Make Up

Lookx Make Up

Duo Blush

Deze blush bevat speciale parelpigmenten die rimpeltjes en fijne lijntjes minder zichtbaar zal maken. Door de twee kleuren te combineren kan je de kleur precies afstemmen op de tint van je huid.

De duo blush zit in een zilveren verpakking met spiegel. Leuk detail vind ik dat onder de pan nog een vakje zit waarin een sponsje zit. Ook dit sponsje zit hygiënisch verpakt; netjes! Door het spiegeltje en de spons is het product zeker geschikt om mee in de tas te nemen. Zelf gebruik ik dit soort sponsjes niet maar ik kan mij voorstellen dat het voor onderweg erg handig is!

Lookx Make Up

Gebruiksaanwijzing Duo Blush

De blush kan je op twee manieren gebruiken. Je kan namelijk je kwast door het hele product halen en dit met een grote poederkwast over je gehele gezicht aanbrengen. Ook kan je de kleuren apart of samen gebruiken en enkel aanbrengen op het jukbeen. Persoonlijk vind ik het mooi om dit product als blush te gebruiken.

Lookx Make Up

Lipgloss

Van de lipgloss (nr 79) was ik direct al onder de indruk door de geweldig mooie glitter en glans die er van het product af komt, erg mooi! De lipgloss komt in een doorzichtige huls wat handig is omdat je zo direct de kleur kan zien maar wat er ook nog eens erg mooi uit ziet!

Door de 3d pigmenten wordt er voor mooie driedimensionale lippen gezorgd. Deze gloss laat de lippen schitteren door haar glans en glitterparels. Daarnaast blijft de gloss lang zitten en zal deze de lippen hydrateren.

Lookx Make Up

Swatches

De eerste swatch die je ziet is de lipgloss. Deze ziet er erg mooi uit met een mooie glans en glitter. De kleur van de gloss is licht/bleek roze met een koele ondertoon. Er lijken iets van zilveren glitters in te zitten maar ook de kleur donker roze zie ik er in terug. De twee swatches ernaast zijn van de duo blush. De eerste kleur is een mooie bleekroze kleur en de kleur ernaast is een bruine tint. Beiden kleuren bevatten een mooie glans en hele lichte glitter. Zowel de swatches van de lipgloss als de blush is gemaakt met een enkele veeg. Van de blush moet ik overigens wel vertellen dat deze vrij poederig is: goed aftikken dus!

Lookx

Hierboven kan je het effect zien van beiden producten. Ik vind de blush er net uitzien alsof ik in het zonnetje heb gelopen!

Lookx Make Up

Conclusie

Eerlijk is eerlijk: ik ben door beide producten verrast. Ik kende het merk zelf nog niet zo goed en vind het daarom erg leuk om nu zelf kennis te hebben kunnen maken met twee mooie producten. Als eerste de blush: zoals ik al vertelde gebruik ik de kleuren graag samen op mijn jukbeen. Het resultaat die dit geeft vind ik super, het lijkt namelijk net alsof ik een middag in de zon heb gelopen en geeft mijn huid een mooie glans en uitstraling. Wat betreft de lipgloss ben ik ook zeker tevreden. De kleur en glans zijn erg mooi en het gebruiksgemak is ook zeker een pluspunt. Deze gloss plakt namelijk niet en blijft ook nog eens netjes zitten. Na een hapje en drankje moet het wel even worden bijgewerkt maar dat vind ik persoonlijk geen probleem! Het enige nadeel dat ik kan bedenken is de prijs, het enige dat ik daar over kan zeggen is dat de producten dit zeker waard zijn.

De Duo Blush is verkrijgbaar voor € 22,65 en de lipgloss voor € 18,25 op de website van  Lookx. Ook voor overige informatie raad ik je zeker aan een kijkje te nemen op de site.

Heb jij al kennis gemaakt met de producten van Lookx?

handtekening-saskia

Volg jij Twinkelbella al via FacebookBloglovin , Instagram en/of twitter?

 

Reacties

 • july

  Mooie producten en foto’s heb je gemaakt.
  Ik ben nog niet bekend met het merk, maar daar komt na deze review vast snel verandering in!

 • Marion

  Mooi natuurlijk effect!

 • Diana Carlton

  Ik heb wel wat gelezen over het merk, maar nog nooit een item gekocht. Mooie producten, wel een wat duurder merk, maar zeker de blush vind ik prachtig.

 • Mariëlle

  Ik heb nog helemaal niets van dit merk, maar het lijkt me erg mooi!

 • Milou

  Ik kende dit merk nog niet maar ik houd van natuurlijke looks. Heel fijn!

 • Kim

  Ik heb nog nooit iets van dit merk geprobeerd! Ik vind de blush erg mooi. 😀

 • Marloes

  Wat een mooie producten. Ze zien er erg goed uit!

 • saarenzo

  Mooie producten! Die blush staat je erg goed. Had niet verwacht dat het effect zo mooi zou zijn.

 • Esmée

  Wauw, hele mooie producten! Het lijkt inderdaad of je die dag in het zonnetje hebt gelopen. Zelf heb ik nog geen ervaring met Lookx, maar dit ziet er super uit. x

 • Felicia Rodrigues dos Santos

  Staat je goed! Erg mooie producten.

 • Manon

  Wat een mooie producten het ziet er allemaal zo subtiel , maar super mooi uit!

 • Loes

  Mooie producten. En een lipgloss die niet plakt, dat is echt een aanrader.

 • Iris

  De blush is mooi en praktisch, maar ik ben niet weg van de liglosskleur.

 • Petra

  de blush vind ik heel erg mooi, de producten van lookx zien er allemaal heel erg mooi uit

 • Northflix

  Inderdaad niet low budget, maar wel prachtig! Vooral die blush.

 • Anouk

  Wat een mooie producten, vooral de blush vind ik er mooi!

 • Merel

  Ik ken het merk niet. De blush/bronzer vind ik er erg mooi uit zien!

 • Chinouk

  Hele mooie foto’s gemaakt zeg, leuke producten!

 • Sanne Makeupgorgeous

  Prachtige verpakking! Hij staat je ook erg mooi.

 • alexa

  ziet er heel erg goed uit

 • Sara - Window On My Wardrobe

  Wat een leuke review, en je hebt echt weer erg mooie foto’s gemaakt!

  X Sara

 • Isabel Cristina

  Fijn review! Het klinkt erg fijn, vooral die blush vind ik erg mooi!

 • Saartje

  Wat een mooie producten! De duo blush ziet er super leuk uit. De lipgloss vind ik je echt heel mooi staan!

 • Esra

  De blush is prachtig! X

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.