Wat is jouw beautygeheim? #2
25 okt 2013 Beauty Gezondheid Lifestyle Nagels 23

Wat is jouw beautygeheim? #2

Eerder plaatste ik een artikel over beautygeheimen. Vandaag deel ik er weer vijf! Lees je mee?

Lemony Flutter

Dat Lemony Flutter wonderen verricht voor je nagelriemen weten we allemaal. Ik was benieuwd of het ook tegen droge lippen zou werken. Ik probeerde dit uit en..jep, dat doet hij! Als ik mijn nalriemen verzorg smeer ik gelijk een laagje op mijn lippen, werkt prima!

Derlon gebitsreiniging

Eens in de zoveel tijd neem ik een nagelbadje met een tabletje steradent of een bruistablet van een ander merk. Gewoon een bakje met warm water, tabletje erin en 20 min a 30 min met je handen erin. Dit maakt mijn nagels zienbaar witter! Om te voorkomen dat mijn handen en nagels uitdrogen doe ik er een drupje weleda amandelolie bij. je zou ook olijfolie kunnen gebruiken. Na het nagelbadje lekker nagelriemen  en handen insmeren met een verzorgende handcreme en je handen kunnen er weer tegenaan!

Senna Josiah Hardeman

Slapen is misschien wel een van de grootste beautygeheimen. Dit komt vast niet als groot nieuws, maar het is wel heel belangrijk. Als je voldoende uren per nacht slaapt (met en gereinigd gezicht) laat dit je huid stralen en heb je ook minder make up nodig. Eerder schreef ik ook een artikel over slapen.

Nivea Honingmasker

Bij het gebruik van een goed uitsmeerbaar masker neem ik ook altijd mijn nagelriemen mee. Gewoon een beetje van het masker op de nagelriemen inmasseren. Werkt voor mij perfect! Niet alle maskers zijn geschikt. Bijvoorbeeld in de verse maskers van Lush zitten vaak stukjes, dit werkt niet fijn voor je nagelriemen.

Mascara borstel

Met een oud mascara borsteltje kan je gemakkelijk je wenkbrauwen in model brengen. Ook kan je voor het slapen gaan je wimpers met een beetje vaseline en een mascara borstel op de wimpers aanbrengen. Je schijnt er dikkere en langere wimpers van te krijgen! Zelf wissel ik om de zes weken van mascara, dan maak ik het borsteltje helemaal schoon en gebruik deze om mijn wenkbrauwen in model te brengen.

Dit was het weer. Wat is jouw Beautygeheim?

xoxo Saskia

Dit vind je misschien ook leuk om te lezen:

Wat is jouw beautygeheim? #1

 

Doe jij ook mee aan de winactie waarmee je zeepjes kan winnen?

Volg jij Twinkelbella al via Facebook en Bloglovin?

Reacties

 • Lies

  Heel erg leuk artikel! Ik ga het zeker eens uitproberen met de bruistabletten als ze je nagels witter maken. Ook ga ik het zeker onthouden dat als ik een masker gebruik om ook eens wat op mijn nagelriemen te smeren. Zelf zou ik eigenlijk niet zo snel een beautygeheim weten.

 • Maaike

  Lemony Flutter is echt geweldig maar ik was het helemaal vergeten! ( ken je dat dat je producten zo fijn vind maar als ze op zijn je ze gewoon vergeet opnieuw te kopen ? ) Maar nu staat ie weer op mijn lijstje, leuk artikel zeg!
  X

  • Saskia Hardeman

   Ja dat herken ik indd 🙂

 • Kirsty

  Leuk artikel! Dat met die bruistabletten wist ik nog niet, moet ik toch maar eens proberen! En slapen is zeker erg belangrijk, ik merk het vaak meteen aan mijn huid als ik een keer te weinig slaap. Lieve foto van je kindje trouwens!

  • Saskia

   Dankje 😀

 • Monique

  Leuk artikel. Goede tip over die bruistabletten, dat ga ik zeker uitproberen!

 • Sophie

  Haha, je kindje dat slaapt, te lief! Voor mij, genoeg slapen, en goede dagverzorging 🙂 En afentoe lekker een maskertje!

  • Saskia

   Dankjewel 🙂 Senna was volgens mij iets van twee maanden oud op die foto. Blijf het mooi vinden! 🙂

 • Nicky

  Goede tips! De meeste kende ik wel maar die van de nagelbadje is voor mij nieuw, wellicht dat ik het ga uitproberen.

 • Michelle @ The World is a Book

  Wat een goeie tip met die bruistabletten, die kende ik nog niet!

 • Vera

  Ben benieuwd naar dat met die vaseline, mijn wimpers zijn zo kort!

 • Kimberly

  Mijn beautygeheim is een goede reiniging en voldoende water drinken 😀

 • Iris - The Beauty Magazine

  Goeie beautytips! Die tip van die bruistabletten kende ik nog niet!

 • Mandy

  Leuk om te lezen. Ik heb zelf niet echt een geheim, haha. Ik was gewoon altijd mijn gezicht ’s ochtend en ’s avonds met een flink plons water. Ik voel me er fijn en schoon door 🙂

 • Lisa's Beautybabbels

  Leuk artikel. Wat een goede tip om een maskertje ook op je nagelriemen aan te brengen.

 • Maria Antoinette

  Wat ontzettend handig zeg! Die bruistabletten voor je nagels! Ook eens proberen.

  Liefs,

  Maria

 • Lidewij

  Aww, wat een lief kindje! Prachtige foto <3 en goede tips, dat van die bruistablet wist ik niet!

 • Mademoiselle Sophistiqué

  oh lemony flutter is inderdaad een klein mirakel in een potje!

 • vintagirie

  Wat een leuke beauty geheimen!

 • Lisa

  Awh, Lemony Flutter. Wat houd ik toch van dat spul! Leuke beauty geheimen. 🙂

 • Lievehelpwatmoetikaan

  Ik zoek altijd naar dit soort “geheimen” die ik nog niet ken, heel handig!

 • Isabel Cristina

  Ahh wat een lieve foto van Senna!

 • murmurousocean

  Wat een leuk artikel! Lemony Flutter is echt zo fijn, en ik had er nooit aan gedacht om die op de lippen te gebruiken, vanavond maar eens uitproberen! 🙂

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.