Gezondheid

7 TIPS OM OP GEWICHT TE BLIJVEN
13 mrt 2019 2

7 TIPS OM OP GEWICHT TE BLIJVEN

Als er een vraag is die ik wekelijks veel krijg op instagram, dan is het wel de vraag hoe ik op gewicht blijf. Ik heb de zeven beste tips op een rijtje gezet plus een hele belangrijke bonus tip die ik heel graag wil delen met jullie.Kijk je mee?  Lees meer..


Persoonlijk: Omgaan met een winterdip (tips!!)
4 mrt 2019 Lifestyle 5

Persoonlijk: Omgaan met een winterdip (tips!!)

Nu ik dit zo schrijf zit ik lekker warm in mijn huis aan de keukentafel met een kop thee. Buiten regent het, is het donker en een beetje guur. Niets aan. Wat een verschil ook met afgelopen week! Toen was het zelfs 21 graden en hebben wij nog in de tuin kunnen zitten en spelen. Al vaker heb ik er wel over geschreven: ik kan heel slecht tegen de donkere dagen. Toen ik gisteren op insta aan jullie vroeg wat jullie zouden willen lezen kwam er met stipt als antwoord dat jullie wel heel graag meer wilden lezen over een winterdip en hoe daar mee om te gaan.  Lees meer..


Gember: 6x waar is het allemaal goed voor?
7 dec 2018 Lifestyle 2

Gember: 6x waar is het allemaal goed voor?

Gember. Ik zie het heel vaak liggen op de groente en fruit afdeling en heel af en toe neem ik een stukje mee. Vaak belandt het stukje in een gerecht of in een smoothie en sinds kort maak ik er heel veel thee mee. Omdat ik weet dat gember hele goede eigenschappen heeft voor de gezondheid wil ik deze graag met jullie delen.  Lees meer..


ZORGVERZEKERING 2019: dit gaat er veranderen!
23 nov 2018 Lifestyle 0

ZORGVERZEKERING 2019: dit gaat er veranderen!

Wat vliegt een jaar toch snel voorbij he. Nog even en we mogen alweer kijken naar de zorgverzekering voor 2019. Ook Vincent en ik kijken hier ieder jaar weer even kritisch naar. Vincent is bijvoorbeeld nooit ziek, dus daar kunnen wij onze verzekering prima op aanpassen. Ik was dan ook heel erg benieuwd naar wat er voor 2019 aan veranderingen bekend zijn voor de zorgverzekering. Ik zet ze voor je op een rijtje! Lees meer..


9 simpele tips bij een verkoudheid
13 nov 2018 Lifestyle 3

9 simpele tips bij een verkoudheid

Het is weer zover. Het is koud buiten en iedereen moet weer even wennen aan het weer. Vaak staat de herfst dan ook wel een beetje in het teken van mensen die snotterig zijn en verkouden worden. Wist je dat je met een aantal makkelijke tips een ergere verkoudheid kan voorkomen en dat er simpele tips bij een verkoudheid zijn die je makkelijk kan toepassen om er sneller vanaf te zijn? Ik deel de tien simpele tips bij een verkoudheid.  Lees meer..


Dit moet je weten wanneer je slecht slaapt
7 nov 2018 Lifestyle 4

Dit moet je weten wanneer je slecht slaapt

De laatste weken sliep ik bar slecht. Ik lag uren lang wakker in de nacht om vervolgens in slaap te vallen en weer gewekt te worden door een huilend kind. Ik had al aardig wat stress om mij heen, en slaaptekort draagt hier natuurlijk niet aan bij. Slapen is gewoon zo ontzettend belangrijk. Zonder voldoende slaap kan ik persoonlijk een stuk minder goed functioneren. Inmiddels gaat het een stuk beter (klopt af) en deel ik een aantal tips die belangrijk zijn om te weten. Lees meer..


Tips: 7x goed slapen tijdens de hitte
18 jul 2018 Lifestyle 6

Tips: 7x goed slapen tijdens de hitte

Van de week schreef ik het al op instagram: ik ben dol op warmte en je zal mij dan ook niet heel erg snel horen klagen dat het te warm is. Echter is er natuurlijk wel een klein nadeel wanneer het bloedheet is in Nederland. Het is namelijk niet heel erg stimulerend voor de nachtrust. Ik zet speciaal voor jullie (en mijzelf ;)) een aantal tips op een rijtje welke ervoor zullen zorgen dat je goed slaapt in de hitte.  Lees meer..


Dit betekenen die wallen onder je ogen
25 apr 2018 Beauty 4

Dit betekenen die wallen onder je ogen

Wanneer ik foto’s van mijzelf terugzie valt het mij bijna altijd wel op dat ik wallen onder mijn ogen heb. Of ik nu goed geslapen heb of niet, ze zijn er altijd! Bij mijn dochter zie ik dit bijvoorbeeld ook regelmatig. Ik was dan ook wel benieuwd of wij hier misschien een aanleg voor hebben, of dat er een andere reden is. Ik vroeg het aan een schoonheidsspecialiste en dit was haar antwoord.  Lees meer..


De foto die mij aan het huilen maakte
17 jan 2018 Mama 4

De foto die mij aan het huilen maakte

Voordat je dit artikel verder leest is er eerst iets dat je over mij moet weten. Ik ben niet een van die vrouwen die heel snel emotioneel is. Vaak genoeg ben ik in een situatie terecht gekomen dat iedereen om mij heen in tranen uitbarstte en dat ik mij weer eens afvroeg wat dat nu is dat ik mis. Sinds ik moeder ben geworden is dit overigens wel iets veranderd (lees ook: help ik kan er niet meer tegen). Maar tranen die over mijn wangen rollen door alleen te kijken naar een foto, dat had ik nog niet eerder meegemaakt. Lees meer..


Havermoutbadje bij waterpokken: helpt het?
16 jan 2018 Mama 4

Havermoutbadje bij waterpokken: helpt het?

Elke ouder en kind krijgt er mee te maken: de waterpokken. Mijn zoontje kreeg deze rond 2,5 jaar oud en ook mijn dochter moest er onlangs aan geloven. Nu hebben wij heel erg geluk dat het bij beide kinderen een milde vorm betreft. Waar beide kinderen wel veel last van hebben is de jeuk. Een fijne tip die ik hier veel bij hoor is het gebruik van een havermoutbadje. Maar hoe werkt dit eigenlijk en helpt het echt? Lees meer..