Review: Kandipa Paper Soap + winactie!! (gesloten)
23 okt 2013 Beauty Lichaamsverzorging 36

Review: Kandipa Paper Soap + winactie!! (gesloten)

Een tijdje geleden schreef ik al over Kandipa zeepjes. Heerlijke zeepjes vind ik dit. Onlangs maakte ik kennis met de Kandipa Paper Soap. Dit wilde ik jullie niet onthouden en vertel vandaag graag meer over dit product!

Voor meer informatie over Kandipa zelf, en over het ontstaan van Kandipa klik hier.

Kandipa zeep

In het vorige artikel vertelde ik al dat ik erg enthousiast was over de zeepjes an sich maar ook over de projecten die Kandipa uitvoert. Ik was daarom ook dolblij dat er nieuwe producten werden toegevoegd aan de al bestaande zeepjes. Zo zijn er aan het assortiment scrubzeepjes toegevoegd, en deze Paper Soap. Paper Soap kende ik nog niet echt. Ik weet dat ik heel vroeger een keer van een juf een papiertje had gekregen welke je als zeep kon gebruiken en welke indien het in contact kwam met water, zichzelf oploste en veranderde in zeep. Mijn verwachting was dat dit hetzelfde zou zijn. Is dat het ook?

Kandipa paper soap

Bovenstaande vind ik al fijn om te lezen, biologisch afbreekbaar, natuurlijke kleurstoffen, handgemaakt en dierproefvrij, helemaal goed! Zo zie ik het graag πŸ˜€

Kandipa zeep

Zo zien de Paper Soap velletjes er uit. Paper Soap voelt iets gladder en stugger/dikker aan dan normaal papier. Er komt een lekkere zeepgeur van af. De verpakking van de Kandipa zeep evenals deze Paper Soap zijn biologisch afbreekbaar.

Kandipa Paper soap

Gebruiksaanwijzing

Kies een velletje Paper Soap uit en houd deze onder de kraan. Β Als je water hebt toegevoegd was je eigenlijk je handen op de normale manier. Je wrijft als het ware met beide handen over de paper soap heen. Het schuimt perfect en ik vind het echt zo’n lekkere zeepgeur! Oooh wat vind ik dit leuk!Β Als je handen lekker schoon en fris zijn gooi je het papiertje gewoon in de prullenbak.

Kandipa zeep

Conclusie

De paper soap vind ik een erg leuke toevoeging aan het al bestaande assortiment. Het product schuimt lekker (wel voldoende water toevoegen) en mijn handen zijn goed schoon en ruiken lekker! Erg leuk product! Deze paper soap is te koop in een pakje van 6 stuks, hier betaal je ongeveer 0,50 voor. Voor een pakje van 25 stuks betaal je rond de 1,50. Wat ik handig vind is dat het kleine blaadjes zijn dus een pakje met paper soap past gemakkelijk in je tas. Voor mijn werk lijkt mij dit ook heel handig. Nu gebruik ik veel desinfectans maar hier zit veel alcohol in, dus dit gebruik ik het liefst niet te veel. Er is overal wel water te vinden dus een pakje paper soap vind ik handig om bij mij te hebben. Ideaal! In een pakje zitten verschillende geuren. Zelf kan ik niet goed deze verschillende geuren onderscheiden, ze ruiken allemaal lekker. Kan trouwens ook aan mij liggen πŸ˜‰

Ook als je bijvoorbeeld gaat picknicken is het handig om paper soap bij je te hebben. Bijna elke vrouw heeft wel een flesje water in de tas waarmee je de handen kunt wassen. Het papiertje doe je daarna gewoon in de prullenbak of bij het overige afval.

Kandipa

Winactie!!

Omdat ik vandaag 28 jaar ben geworden heb ik drie pakketjes met Kandipa zeepjes samengesteld. Het is maar een kleinigheidje en op deze manier kan ik iets voor jullie doen en steun ik het goede doel! In het pakketje zit een zeepje van 75 gram, 2 mini zeepjes van 25 gram en een pakje Paper Soap met 25 stuks.

Je hoeft er niet veel voor te doen. Laat in de comments achter of je mee wil doen en vul duidelijk je emailadres in. Deze actie loopt tot woensdag 30 oktober. De drie winnaars krijgen op donderdag 31 oktober per e-mail bericht.

Ik zou het wel heel leuk vinden als je Twinkelbella volgt op Facebook en/of Bloglovin. Ook zou ik het super vinden als je dit bericht wil liken op bloglovin. Niets moet, because its my birthday! Yeah!

Ken jij Kandipa al?

xoxo Saskia

Reacties

 • Mariska

  Gefeliciteerd met je verjaardag πŸ™‚

 • martina

  leuk concept! van harte met je verjaardag!

 • Sophie

  Ah wat superleuk, ik kende dit helemaal nog niet! Inderdaad handig voor in je tas.
  Van harte gefeliciteerd, maak er een leuke dag van! (Ik doe mee met de winactie, hihi)

 • Selena

  Gefeliciteerd! Ik neem altijd dit soort blaadjes mee op vakantie, maar dit merk kende ik nog niet.

 • Allissa

  Van harte gefeliciteerd met je verjaardag!
  En ik vind het een ontzettend leuk concept. Het idee van zeeppapiertjes is gewoon leuk.
  Ik doe dus graag mee (:

 • Tim

  Hey Sas, Happy Birthday!!

 • Mandy

  Lijkt me super handig, dus ik doe mee met de winactie πŸ™‚
  & natuurlijk gefeliciteerd!

 • Maaike

  He wat leuk! Gefeliciteerd!
  Ik had er nog nooit van gehoord maar echt super handig, ik doe graag mee met je winactie πŸ™‚
  XX

 • Lexi

  Wat leuk! Ik heb even op de site van Kandipa rond gekeken en vind het echt super wat ze doen! Ik doe uiteraard mee met de winactie, ik zou dit wel eens willen proberen! Ik volg je op bloglovin’, en heb je facebook geliked πŸ™‚ Fijne verjaardag!

 • Maxime

  Allereerst van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Wat een leuk concept, dit kende ik nog niet. πŸ™‚ Erg handig voor onderweg!

 • Lies

  Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Ik kende Kandipa nog niet, maar het lijken mij wel hele fijne producten. Ik vind het idee van de Paper Soap ook zo leuk en handig. Ik doe daarom ook heel graag mee met de winactie.

 • Kirsty

  Gefeliciteerd met je verjaardag!! πŸ™‚ Maak er nog een hele fijne avond van! Ik doe graag mee met je gave winactie, ik volgde je al op Bloglovin’ en heb nu ook je Facebook pagina geliked! πŸ™‚

 • Isabella

  Gefeliciteerd! En leuk artikel, heb nog niet vaak zulke zeep gezien!

 • Loubna

  Gefeliciteerd met je verjaardag, Fijne dag verder. ik doe graag mee;)

  xx

 • Lidewij

  Wat een mooi concept! Ik sla de winactie even over omdat ik veel te veel heb gewonnen de laatste tijd, maar ben je wel gaan volgen via Bloglovin’, happy birthday!

 • Birte

  Leuke winactie en een hele gelukkige verjaardag!!!

 • Lizet

  Van harte gefeliciteerd! Wat een grappig product, ik wil ook wel graag meedoen! πŸ™‚

 • A.

  Hiep hiep hoera! Ik doe graag mee (:

 • Maartje

  Haha wat een leuk product, dat is helemaal nieuw voor me!

 • Kiss & Make-up

  Beetje laat, maar: happy birthday! En ik doe graag mee met je winactie πŸ™‚

 • Nadine

  Gefeliciteerd! Wat een leuke actie. Ik doe graag mee!

 • Dionne

  Lijkt mij fijn!

 • Nicole

  Super leuk artikel. Heel erg handig die papieren zeepjes. Gefeliciteerd met je verjaardag nog, ik wil graag meedoen met je winactie.!

 • Eline Blaise

  Wat een leuke zeep, is eens iets heel anders!

 • Www.leilainwonderland.blogspot.com

  Wat leuk zeg! Ik kende dit merk nog helemaal niet, dus zou super leuk zijn als ik zou winnen! Ik hou van zeepjes haha <3

  Je blog kende ik ook nog niet, leuk hoor! Ik kom zeker vaker langs πŸ™‚

 • dorien

  heeey ik doe mee hooor :)))))
  alvast gefeliciteeeeerd !!
  de zeepjes lijken mij echt cool!
  ik volg je en heb het geliked
  xoxo dorien

 • Isabel

  Gefeliciteerd nog met je verjaardag! (beter laat dan nooit, haha). Ik doe zeker mee aan de winactie πŸ™‚

 • Amy Zoetemelk

  gefeliciteerd met je verjaardag!
  en ik doe mee met deze leuke winactie hihi

 • Roxanne

  Wat is dit ontzettend leuk zeg! Ik wist niet eens dat dit bestond πŸ˜€ Ik wil wel heel graag mee doen want hier ben ik nu natuurlijk erg nieuwsgierig naar geworden ^^

 • Lisa

  Nog gefeliciteerd! Ik was een dagje voor jou jarig:D (neem aan de 23e? Omdat dit bericht op de 23e geplaatst is? Dus ik was 22 jarig)
  Wat leuk zeg dat zeep papier, had er nog nooit over gehoord en ben er enorm nieuwsgierig naar! Vooral mooi dat het zo’n eerlijk product is, ze krijgen een eerlijk loon en een deel van de opbrengst wordt besteed aan een goed doel? Het lijkt mij heel erg leuk om het pakketje te winnen, ben de laatste tijd heel veel nieuws aan het uitproberen (ook vanwege mijn pasgeboren blog) en wil dit ook uit testen. De papiertjes zien er zo schattig uit! Ik krijg er hele leuke ideetjes van! (ik doe grafische vormgeving).
  Ook al win ik dit niet, dan nog wil ik het heel graag uitproberen. Wat flauw dat er geen verkooppunten in Overijssel zijn! Is het ook ergens te bestellen? Ik wil dat zeeppapier echt een keer proberen! En anders moet ik gewoon naar een stad waar het wel verkocht wordt πŸ™‚

  • Saskia Hardeman

   Jij ook nog gefeliciteerd! Volgens mij is het nergens te bestellen helaas. Het enige dat ik weet is dat het te koop is bij verschillende reformzaken, hier in Ede hebben wij een winkeltje waar het verkocht wordt.

   • Lisa

    Wat jammer! Maar ik ga vaak met mijn vriend shoppen in grotere steden, dus dan kies ik de volgende x een stad uit waar ze kandipa verkopen! Dit zijn echt van die hebbedingetjes.. ik snap niet dat ze er zo weinig geld voor vragen en ook nog een goed doel ermee kunnen steunen, zelf zou ik best bereid zijn er ietsiepietsie meer voor te betalen namelijk.

 • Anita H.

  Ik doe ook mee!!

 • zoe

  ik doe zeker mee!

 • Marloes

  Wat een super grappig idee die papiertjes!

 • Saskia Hardeman

  Bedankt allemaal voor het mee doen! Het allerliefste had ik jullie allemaal een pakketje met zeepjes toegestuurd, maar dat gaat helaas niet. Er zijn drie winnaars die vanochtend een mailtje van mij hebben gehad. Daarmee is deze winactie gesloten. xoxo Saskia

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.