Kandipa Zeep
3 sep 2013 Beauty Lichaamsverzorging 8

Kandipa Zeep

Zeepjes… Heeeerlijk! Lekker voor onder de douche en natuurlijk gewoon om je handen mee te wassen. En nou kwam ik toch zo iets leuks tegen! Kandipa zeep! Echt heerlijke zeepjes, en het ziet er ook nog zo leuk uit! Nieuwsgierig geworden? Klik verder en lees mee!

Zeep staat erom bekent dat het je huid zou uitdrogen, om niet te vergeten dat water de huid natuurlijk ook uitdroogt. Alleen zitten er tegenwoordig vaak in zeepjes zoveel verzorgende bestanddelen dat deze je huid gewoon goed verzorgen en niet uitdrogen. Zo ook deze Kandipa zeepjes. Wat zijn ze heerlijk!

Kandipa zeep

Als eerst wil ik je graag vertellen hoe deze zeepjes tot stand zijn gekomen. Een nederlands marktverkoper heeft dit product ontwikkeld. Omdat er in India miljoenen kinderen leven ver beneden de tolerantie grens wilde hij zijn steentje bijdragen. In Zuid-India laat hij families deze zeepjes maken en betaalt ze hier ook eerlijk voor. Zelfs de kinderen mogen meehelpen om tasjes te maken! Deze tasjes worden gemaakt van oud krantpapier.

Kandipa

Dit initiatief vind ik zo bijzonder en het ziet er allemaal zo ontzettend leuk uit! Die tasjes ook, echt geweldig bedacht! En een mooi idee toch, dat de kinderen zo ook mee kunnen helpen.

Kandipa

De zeepjes zijn er in zes geuren: Lavendel, Sinaasappel, Jasmijn, Citroengras, Sandal & Roos. Zoals je op de foto ziet heb ik ze allemaal behalve de Roos. De zeepjes zijn handgemaakt, gegoten en koud geperst om de kwaliteit te kunnen behouden. Daarnaast zijn er aan de zeepjes etherische olien toegevoegd. De zeepjes zijn volledig biologisch afbreekbaar. Ook ruiken ze stuk voor stuk heerlijk!

Kandipa

Ook over de verpakking is nagedacht. Deze is gemaakt van gerecycled handgeschept papier. De zeepjes zelf zijn verpakt in rijstpapier.

Kandipa

Per verpakking zit er een blok handgemaakte zeep uit india in van 75 gram. En wat ik ook zo leuk vind is dat ze ook “mini” verpakkingen hebben van elk soort zeep. In de kleintjes zit 25 gram zeep. De zeepjes kosten € 1,99 voor 75 gram en € 0,75 voor 25 gram. Er zijn ook cadeauverpakkingen verkrijgbaar, hier zitten drie zeepjes in en deze kost € 4,99 Wil je weten waar je deze heerlijke zeepjes kunt kopen? Klik hier voor de verkooppunten. Een percentage van de opbrengst zal worden besteed aan educatie en kinderopvang. Twee vliegen in een klap, een heerlijke zeep en je steunt ook nog een goed doel! Aanrader!

Ken jij deze zeepjes al?

xoxo Saskia

Volg jij Twinkelbella al via Facebook en Bloglovin?

Reacties

 • Tjuly

  Wat schattig! En een heel goed initiatief natuurlijk… Ik kende ze nog niet…

 • Anna

  Lijkt me superfijn spul! X Anne

 • pretty beauty land

  wat een schattige zeepjes!

 • Robin

  ik kende het nog niet! ik vind ze wel cute en niet zo duur 😀

 • Eline

  Kende ze nog niet, maar ze zien er lief uit!

 • Esmée

  Ik kende deze zeepjes nog niet. Ze lijken me wel heel fijn. x

 • Kiss & Make-up

  Nog nooit van gehoord. Maar het zou wel iets voor mij zijn 🙂

 • jet

  Ik ken de zeep al wat langer en ben zeer enthousiast zowel over de zeep als over de achterliggende filosofie!

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.