Cadeautip: The Body Shop Cadeausets
17 jan 2014 Beauty Lichaamsverzorging 21

Cadeautip: The Body Shop Cadeausets

Onlangs kocht ik een cadeau set bij The Body Shop voor mijn schoonmoeder. Ik vind de sets die The Body Shop aanbieden zo ontzettend leuk dat ik er foto’s van heb gemaakt. Deze laat ik vandaag graag aan jullie zien. Klik verder en lees mee!Ik kocht de cadeau set Moringa. Moringa kende ik zelf nog niet maar de geur vind ik echt heerlijk! Subtiel naar bloemetjes, en laat ik nou gek zijn op de geur van bloemen! Moringa is overigens een boom welke voorkomt in de tropen.

The body shop cadeaubox

Inhoud

De cadeauset bevat eendouchegel, bodybutter, scrub, een zeepje en een douchepuff!

The body shop cadeaubox

Heerlijke producten allemaal, hier kan je zeker iemand heel blij mee maken!

The Body shop moringa douchegel

Shower gel (250 ml)

De douchegel bevat 250 ml. Mijn ervaring is dat je met zo’n fles lekker lang doet. Zeker in combinatie met een douchepuff! The Body Shop zegt zelf over dit product: “Een zeeploze, schuimende douchegel, die je huid schoon en fris laat aanvoelen, subtiel geparfumeerd met een delicate bloemengeur. Geschikt voor normale tot droge huid.”

The Body Shop Moringa zeep

Zeep (100 gram)

Zelf gebruik ik nooit zo vaak zeep omdat dit mijn huid uitdroogt. Toch zijn zeepjes wel heel leuk om bijvoorbeeld in een zeepbakje in de badkamer of toilet te leggen. The Body Shop zegt zelf over dit product: “Een romige zeep voor een zacht schuim. Laat je huid schoon en opgefrist aanvoelen, subtiel geparfumeerd met een delicate bloemengeur. Geschikt voor normale tot droge huid.”

Body Shop Body Butter

Body Butter (200 ml)

De Body Butters van The Body Shop zijn simpelweg perfect! Heerlijk voor een droge huid, of gewoon om je huid lekker net even iets extra’s te geven. The Body Shop zegt over deze Body Butter: “Een intensief werkende, romige bodycrème met een delicaat bloemenparfum. Wordt gemakkelijk door de huid gabsorbeerd, werkt verzorgend en verzachtend en helpt de natuurlijke vochtbarrière van de huid te versterken. Werkt vochtregulerend tot wel 24 uur lang.”

tbs Body Scrub

Body Scrub (200 ml)

Ook bevat de cadeau set een lekkere milde scrub! The Body Shop zegt over dit product: “Een milde bodyscrub voor een stralende huid, subtiel geparfumeerd met een delicate bloemengeur. Reinigt, en verwijdert dode huidcellen, waardoor de huid zacht en glad aanvoelt en een verzorgend product daarna beter kan absorberen. Geschikt voor normale tot droge huid.”

The Body Shop douchepuff

Douchepuff

En tot slot de douchepuff! Douchepuffs kan je nooit genoeg hebben vind ik zelf. Ik ben er gek op en gebruik altijd een puff voor onder de douche! Erg leuk dat deze ook in de set zit!

The Body Shop Cadeaubox

Tot slot..

Als je op zoek bent naar een leuk cadeau maar niet weet wat je kan geven, ik denk dat je met een cadeau set van The Body Shop altijd goed zit! Er zijn verschillende sets te koop. Zo heb je kleintjes maar ook grote zoals deze. De prijzen variëren ongeveer tussen de € 8,00 en € 40,00. Aanrader! Deze set kocht ik in de sale voor € 24,50

Wat vind jij van de Cadeau Sets van The Body Shop?

xoxo Saskia

Volg jij Twinkelbella al via FacebookBloglovin en/of twitter?

Reacties

 • Linda

  Ik vind de sets zo mooi en goed gevuld! Ik heb met de kerst een set cadeau gedaan aan mijn nicht, de honeymania versie, heerlijk! Naar deze variant ben ik ook wel erg benieuwd 🙂

 • Kim

  WauW, ziet er zalig uit!

 • Sophie

  Het zijn echt leuke sets! Ik heb ‘m ook voor mijn schoonmoeder gekocht in Honeymania. Leuke foto’s ook!

 • Kim

  Ik vind die cadeausets van TBS altijd geweldig, elk jaar koop ik er wel een 🙂

 • Geertje

  Wat een leuke giftset. Kende deze van de bodyshop nog niet. Maar hij is (voor die prijs) wel echt goed gevuld!!! En nog met fijne producten ook…

 • Vianne

  Ik vind de cadeausets van The Body Shop altijd heel erg leuk! Deze variant kende ik zelf nog niet, dus ben eigenlijk best benieuwd!

 • iscreambeauty

  Wat een heerlijke giftset. Ik ben niet zo bekend met de producten van de body shop maar dit ziet er goed uit. Leuke nagellak heb je ook op!

 • Nicky

  Wat een leuke gift set en voor die prijs zeker goed gevuld.

 • Nicole

  Met puffs maak je mij ook erg blij!
  Maar vaak zit er in die sets genoeg dingen die ik zelf niet gebruik dus vind ik het eigenlijk zonde…
  Maar hij ziet er wel mooi uit!

 • Kim

  Ik vind het een hele goede deal! Scrubs en butters zijn apart al best duur.. Puffs gebruik ik eigenlijk nooit.. geen idee hoe ik dat ‘goed’ moet gebruiken, haha!

 • Kimberly

  Ik heb met sinterklaas een cadeauset van Aardbei aan mijn schoonzus gegeven, ze gebruikt hem altijd met heel veel liefde hihi! Ik zou zelf wel een pink grapefruit cadeauset willen hebben, helaas hebben ze die alleen nooit geloof ik 🙁

 • nikita

  Dit zou ik inderdaad wel willen hebben als cadeautje 🙂

 • Beautyjuf

  Wat een leuke set! De geur lijkt me heerlijk 🙂 Je schoonmoeder was er vast heel blij mee.

 • Anouk

  Het ziet er allemaal zo lekker uit! Bijna om op te eten

 • Luuke

  Lijkt me een heel lekkere geur! Ik wil ook heel graag een body butty van The body shop, maar ik weet niet welke! ;p
  Ik ben ook helemaal weg van douchepuff, heel fijn 😉

 • diya

  Echt leuke blog heb je! Zou je ook op mijn blog willen kijken?

 • Lincey

  Ik denk dat als ik zo een set voor iemand cadeau koop, dat het al gebruikt is voor ik de kans krijg om het weg te geven! Cadeautje gaat dan naar mijzelf, haha. Leuk om te lezen!

  xXx

 • Elke

  Ziet er een heerlijk setje uit! Ook echt ideaal als cadeautje!

 • Daphne

  Zo’n set lijkt me wel leuk om te krijgen, haha! Vooral de body scrub spreekt me wel aan.

 • behealthybehappy

  Wat een leuke set! The bodyshop heeft heerlijke producten!

 • vintagirie

  Die giftset ziet er geweldig uit! Ik moet dat misschien cadeau geven aan mezelf 😛

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.