Bij ons onder de douche!
12 jun 2015 Beauty Haarverzorging Lichaamsverzorging 14

Bij ons onder de douche!

Ooit heb ik eens een blogje geplaatst met de producten die ik zelf graag onder de douche gebruik. Inmiddels gebruik ik heel wat nieuwe producten en leek het mij leuk om een nieuw blogje te schrijven. Ik laat mijn favoriete producten zien maar ook die van Senna en Sophia! Kijk mee!

douche

douche

 

Lichaam

Om te wassen gebruik ik tegenwoordig vrijwel altijd een mousse. Van Kneipp heb ik al heel wat bussen versleten. Favoriet van dit moment is de nieuwe Morning Kiss Douchefoam. De geur is zo lekker en perfect voor de zomer! Ook gebruik ik zelf altijd nog iets van Lactacyd of Chilly, ik gebruik dit al jaren en vindt het prettig om te gebruiken.

Voor Senna gebruiken we de producten van Kneipp Nature Kids. Vooral de doucheschuim die een paarse kleur afgeeft is een groot succes. Ook gebruik ik voor Senna graag de producten van Weleda zoals de Calendula haar en Body Shampoo.

Voor Sophia kocht ik tijdens de zwangerschap de producten van Naif. We hebben haar dan ook al een aantal keren gewassen met de Bath Oil. De geur vind ik echt super!

Gezicht

Sinds ongeveer een maand heb ik een elektrische gezichtsborstel gezichtsborstel Clarisonic Mia 2. Wat een geweldig apparaat is dat. Een van de redenen dat ik deze graag wilde is omdat deze gebruikt kan worden onder de douche. Ik gebruik de Clarisonic in combinatie met Burts Bees Facial Cleanser. Ik wissel heel veel af met cleansers en ben op dit moment deze aan het testen.

douche

Haren

Ook voor mijn haren wissel ik de producten af. Over het algemeen gebruik ik heel graag de Tarwe shampoo van Weleda. Ik heb vrij snel vet haar en met deze shampoo worden mijn haren niet zo heel snel vettig. De shampoo van Weleda wissel ik regelmatig af met een shampoo en conditioner van Rituals Brilliant Bliss.

Ik ben natuurlijk heel benieuwd of jij deze producten ook kent en misschien gebruikt! Zou je van een van de producten nog een review willen zien?

Wat is jouw favoriete doucheproduct?

handtekening-saskia

Volg jij mij al via FacebookBloglovin , Instagram en/of twitter?

Reacties

 • Liset - Beautydagboek

  Ik ben heel benieuwd naar de badolie van Naif, ik ken het merk helemaal niet. Waar kun je dat kopen? Verder gebruik ik ook graag Weleda voor de kinderen, het is zo mild en werkt fantastisch.

 • Joy

  Ik vind dit altijd zo leuk om te lezen/ te zien. Wat een ander nou gebruikt in de douche. Zelf heb ik op dit moment zo’n zelfde artikel ingepland staan van wat ik onder de douche gebruik. De producten van Rituals zijn echt heerlijk.

 • Beauty& gezondheid

  Wat een heerlijke producten allemaal. Mijn favoriete doucheproduct is alles wat naar appeltjes ruikt!

 • Eline

  Leuk om te zien. Ik gebruik zelf veel van Rituals, superfijn merk.

 • Kirsty

  Leuk om te zien welke producten jullie in de douche hebben staan! Brilliant Bliss van Rituals vind ik altijd zo lekker ruiken!

 • Milou

  Ik denk dat ik zelf ook een aantal producten van Naif aan ga schaffen voor de baby. Ik hoor zoveel goede verhalen. Rituals onder de douche is altijd fijn:-)

 • Sylvie

  Leuk om te lezen! Mijn favoriete doucheproducten zijn de shampoo en conditioner van Dr. Organic, uit de kokoslijn!

 • EminasLifestyle

  Leuk om te zien! Ik ben benieuwd naar Naif. Wij gebruiken veel van Rituals en Bodyshop. Vind ik heerlijke producten!

 • Iris

  Doucheschuim is wel lekker om te gebruiken, maar het is voor mij veel te verleidelijk om de halve bus in één keer leeg te knijpen.

 • Carlijn | Copy & Beauty

  Lekkere spulletjes staan er onder jouw douche. Het schuim van Kneipp lijkt me heerlijk. Ik reinig mijn gezicht zelf ook met een elektrische borstel onder de douche, ideaal. Scheelt weer wat tijd aan de wastafel 🙂

 • Eline

  Leuk om te lezen! Ik ben zo benieuwd naar de clarisonic! Zou je hm aanraden? Ik wil hem al een tijdje kopen maar ik blijf maar twijfelen door de prijs.

  • Saskia Hardeman

   Ik gebruik de clarisonic heel graag! Het is indd niet goedkoop maar reinigt de huid wel erg goed. Er zit (als ik het zo goed heb) ook twee jaar garantie op.

 • robin

  leuk om te zien! jullie hebben mooie producten. mijn favoriete douche product is mijn body shop douchegel ^^

 • Donna Luisa

  Rituals is altijd heerlijk! Ik heb sinds kort ook een brush voor mijn gezicht, maar dan heb ik die van Clinique. Heel fijn apparaat en inderdaad handig dat je ze gewoon onder de douche kunt gebruiken!

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.