Shoplog! (Ici Parisxl, Lush, Rituals, Prenatal, The Body Shop)
3 jan 2015 Beauty Lichaamsverzorging Make up 19

Shoplog! (Ici Parisxl, Lush, Rituals, Prenatal, The Body Shop)

Het was al een hele tijd geleden dat ik echt eens goed ben gaan shoppen. Gisteren ging ik met een vriendin naar Utrecht. En alhoewel ik niet van plan was om veel te kopen kwam ik uiteindelijk toch thuis met een heleboel tassen. Vandaag laat ik je een aantal producten zien die ik kocht. Ook kocht ik nog kleding maar deze wil ik bewaren voor een outfit post. Kijk je gezellig mee naar de spulletjes die ik kocht?

shoplog

Chanel – Poudre Universelle Compacte

De laatste tijd gebruik ik vrijwel nooit een poeder. Simpelweg omdat ik niet merk dat ik het echt nodig zou hebben. Toch heb ik over deze poeder heel veel goede verhalen gehoord dat ik besloot voor deze te gaan. Ik wil het enkel gaan gebruiken om mijn t-zone mee af te poederen. En niet te vergeten: hoe mooi ziet de verpakking eruit!

Rituals

Rituals – Brilliant Bliss Shampoo

Ik ging eigenlijk voor de conditioner omdat ik die zo geweldig lekker vind ruiken maar omdat ik er dan ook een shampoo bij wilde ging ik voor deze. De shampoo was in de sale voor 30% korting en dat maakte de keuze natuurlijk ook makkelijker. Ik zal de shampoo zeker af en toe gaan gebruiken maar ik blijf verknocht aan mijn shampoo van Weleda.

Rituals – Shikakai Secret Conditioner

De conditioner van Rituals vind ik echt heerlijk. Het maakt mijn haar zo zacht en het ruikt super. Ik kan niet wachten om deze te gaan gebruiken.

Prenatal

I Love Papa

Dit rompertje zag ik bij de Prenatal en ik wilde het direct meenemen. Het is maat 50 en zo klein! Ik heb het laten inpakken en aan Vincent gegeven als cadeau. Dit wordt een rompertje dat straks meegaat met de bevalling in het ziekenhuis!

The Body Shop – BlueBerry Shower Gel

Ook de Body Shop had een sale en ik kon het niet laten om deze shower gel mee te nemen. De geur is namelijk lekker!

The Body Shop – Glazed Apple Bath Jelly

Ik wilde zo graag een hele berg uit deze lijn inslaan maar bijna alles is uitverkocht! Wat ontzettend balen zeg. Ik heb nog de Bath Gelly mee kunnen nemen en ik hoop dat deze lijn nog eens terug komt!

Lush

Lush – Christmas Penguin

Tot slot kocht ik bij Lush een Pinguin voor mijn zus. Mijn zus is dol op de Lush en vaak neem ik met shoppen iets voor haar mee. De vorige Bruisbal die ik voor haar kocht belandde bij Senna in bad dus deze bewaar ik goed :-).

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om mijn shoplog te bekijken. Ik ben erg blij met mijn spulletjes. En wat was het fijn en gezellig om weer eens met een vriendin naar de stad te gaan!

Wat is jouw laatste aankoop?

handtekening-saskia

Volg jij Twinkelbella al via FacebookBloglovin , Instagram en/of twitter?

Reacties

 • Wendy

  Wat een heerlijke producten. Van Rituals en The Body Shop heb ik wel eens wat gehad. Van Lush helaas nog niet, maar daar wil ik toch ook echt nog wel eens wat van proberen.
  Ik wilde je trouwens ook nog even laten weten dat ik je ga nomineren voor de Blog Top Drie Tag. Hij komt zondag online op mijn blog.

 • Marion

  Nu zie ik weer meer producten van Rituals. Ik dacht eigenlijk dat ze alleen crèmes en bodybutter en zo hadden. Ook shampoo dus! Ik ben nog op zoek naar nieuwe shampoo. Toch maar eens kijken. Mooie producten heb je gekocht. Geniet ervan!

 • Nina Simplynspecial

  Zo te zien ben je goed geslaagd ! Dat rompertje is echt heel leuk. En die Christmas penguin kocht ik laatst ook, hmm.

 • Loes

  Dat lijkt een prima shopdagje, mooie spullen! En alles van Chanel is een cadeautje 🙂

 • Diana Carlton

  Leuke items heb je geshopt! Bizar hoe klein maatje 50 weer is he? Laatst heb ik de zolder opgeruimd en kwam ik de eerste rompers van Levi tegen, maat 44. Zo gek dat hij daarin heeft gepast.

 • Simone

  Heerlijke spulletjes zeg! Ik wilde vandaag even naar The Body Shop maar dan ben ik denk ik ook een klein beetje laat, haha!

 • beautifulday4makeup

  Wat een leuke producten heb je gekocht

 • Linda

  Je hebt heerlijk geshopt zo te zien! Ik vind het ook altijd erg leuk om in de sale te shoppen, en ben eigenlijk best benieuwd naar de Rituals haarverzorging en de Chanel poeder <3

 • Mariëlle

  Je hebt hele mooie aankoopjes gedaan, ook zulke leuke merken!

 • Evelien

  Wat een heerlijke spulletjes heb je gekocht. Wat is de sale toch fijn en wat is het toch fijn om jezelf af en toe te verwennen met mooie dingen. Geniet van je aankopen. Ik ben stiekem ook benieuwd naar het Chanel poeder.

 • Manon

  Ojeeetje wat heb jij heerlijk geshopt!

 • Jana

  Wat een mooie aankopen! Vandaag zijn de solden gestart in België en ik heb daarnet schoenen en een jurk besteld, ik kan niet wachten tot ze aankomen. Hopelijk passen ze beide goed!

 • Iris

  Die blueberry showergel ruikt zo lekker!

 • Petra

  hihi, wat een grappig rompertje…echt lief om te zien…

 • Elke

  Leuke spulletjes heb je gekocht! 🙂

 • Teddy

  Wat een leuke spulletjes heb je gekocht!

 • Natascha

  Wauw, wat een mooie dingen heb je gekocht! I like Chanel 😉 haha en ben benieuwd naar je kleding en outfit post.

 • Bertine

  wat heerlijk luxe die chanel poeder! die apple bad jelly van TBS heb ik gisteren ook in de sale gescoord!

 • Chinouk

  Wat een leuke shoplog! Rituals en Lush producten zijn heerlijk, echt mijn favorieten voor in de badkamer. Ik heb ook een poeder van Chanel, maar die komt uit de Les Beiges lijn en ik ben daar opzich erg tevreden over. Chanel heeft prachtige make-up!

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.