Welcome To My Life! Zelf bloemen plukken en tapas eten
7 aug 2017 Overige 5

Welcome To My Life Zelf bloemen plukken en tapas eten

Hoi! Welkom bij weer een nieuw weekoverzicht! Afgelopen week stond in het teken van heel veel gezellige uitstapjes. Zo gingen we naar de speeltuin, speelde Senna veel met zijn neefje, aten we tapas én gingen we zelf bloemen plukken!

Maandag maken wij ons klaar om een ochtend naar de speeltuin te gaan. Sophia poseert nog even in de wasmand voor vertrek haha 🙂 Verdere foto’s maak ik eigenlijk helemaal niet echt van de speeltuin wel filmde ik voor in onze weekvlog !

Dinsdag gaan we in de ochtend gezellig naar mijn zus en eten wij daar een broodje tussen de middag. Mijn zus heeft het bijbeltje van mijn overleden oma en ik neem daar bijna altijd als ik bij haar ben even een kijkje in. Het bijbeltje ruikt ook precies naar mijn oma zo bijzonder.

Oh en ik weet niet meer wanneer dit nou precies gebeurde maar Sophia gooide haar bord op de grond en dit is wat er toen gebeurde.

Woensdag komt ons neefje bij ons spelen. Senna kijkt voordat hij komt nog even onze vlog. De kinderen vinden het altijd heel erg leuk om dit nog even te bekijken.

Na onze vakantie in Italie lag er een prachtig pakket op mij te wachten met heel veel producten van Modifast. Inmiddels eet ik elke dag een tussendoortje van een van deze producten en ik vind het ideaal. Ik ga het heel jammer vinden als dat pakket op is hihi.

Dit is toch wel een favoriet van mij. Heerlijk chocolade met sinaasappel met koffie, perfecte combi!

Donderdag komt mijn vader ons halen omdat wij naar onze tante in Denekamp gaan. Het is zo’n eind weg helaas maar het is goed te doen. En heel fijn om weer naar haar toe te gaan!

Bij het tankstation haal ik deze. Ik vind deze zó lekker!

Bij mijn tante moest het gras worden gemaaid en Senna en mijn vader vinden dat erg leuk om te doen. Een hele beleving ook voor Senna.

Kijk ze eens lief zitten

Oh en Bobbie Die zou ik toch zo mee naar huis nemen hoor. En het is ook zó leuk om Bobbie en Sophia samen te zien, echte maatjes

Vrijdag gingen we naar een pluktuin bij ons in de buurt waar er fruit en bloemen geplukt konden worden. Er was niet zo veel fruit maar wel heel veel bloemen! Erg leuk om te doen.

En ik was blij hoor! Ik heb een hele bos geplukt en ik vind het zo leuk! Kan echt genieten van bloemen.

Zaterdag lekker een kopje koffie in de tuin drinken. Wel helemaal aan het einde van de dag want de rest van de dag regende het pijpenstelen 🙁 Tussen de middag hebben we heerlijk met een vriendje van Senna en zijn moeder tapas gegeten. Oh dit kan ik iedere dag wel haha!

Even liggen op de bank samen.

Zondag hadden we een geslaagd kraamfeest waar ik helemaal vergat foto’s te maken. De kindjes hadden het mega naar hun zin en hadden veel plezier met het springkussen. Ook was het lekker weer, fijn om de zon weer even te zien!

Uitgebreider onze week bekijken? Bekijk dan onze weekvlog! Klik hier om er direct naartoe te gaan.

Aankomende week staan er weer wat leuke uitstapjes gepland, we gaan onder andere de Panda’s bezoeken in de dierentuin!

Hebben jullie nog iets leuks gepland staan deze week?

Reacties

 • Sylvia

  Wat een heerlijke week! Die bloemen zijn heel mooi wauw. Kan me voorstellen dat je er nog wel veel meer wilde plukken 😄. Relaxen op de bank met je kindje vind ik ook zo heerlijk. Fijne week weer gewenst!
  Onlangs geplaatst door Sylvia: About last week.. #31

 • Simone • All Day Jewels

  Wat een gezellige week hadden jullie zeg! Bobbie is echt zo”n curieus en lekker fluffy haha <3

 • Mathiske -gelukineenrompertje-

  Oh die quote raakte me echt even. Pfoe, ik hoop zo dat ins het geluk overkomt.. gelukkig is het weer nu weer wat beter als vorige week. Die bloemen ook zijn zo mooi.
  Onlangs geplaatst door Mathiske -gelukineenrompertje-: Week overzicht -Week 31- Ziekenhuis, U2 en brownie

 • Jessica

  Wat een mooie bos met bloemen! Gaaf naar een pluktuin gaan. Heb dat hier in de buurt nog niet ontdekt.

 • Lieke van Veen

  Die Rittersport chocolade lijkt me echt heerlijk. Ziet er wel stoer uit zo, Senna op de grasmaaier.

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.