Weekvlog: Museum, twinning en indoor
6 aug 2016 Lifestyle 3

Weeklog: Museum, twinning en indoor

Ook deze zaterdag staat er weer een weekvlog voor jullie klaar! Helaas was het niet een hele lekkere zonnig week. Ik baalde zelfs énorm van dat slechte weer. Wij moesten ons dus maar zien te vermaken en uiteindelijk is dit nog aardig gelukt! Kijk je weer gezellig mee met onze vlog?

Klik hier als je de video niet kan zien

Wij begonnen deze weekvlog op de zaterdag en vierden deze dag onder andere de verjaardag van mijn moeder. Ook brachten wij zoals je al hebt kunnen lezen in mijn weekoverzicht ook een bezoekje aan het militair museum. De rest van de week vond ik nogal saai vanwege het regenachtige weer maar als ik mijn vlog zo terug bekijk hebben wij uiteindelijk nog best veel gedaan!

Ik hoop dat je deze video weer leuk vindt. Verzoekjes voor nieuwe filmpjes en/of vragen mag je natuurlijk altijd achterlaten in de comments.

Vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal en de duimpjes omhoog te doen (dat zou ik echt heel leuk vinden)! Liefs!

handtekening-saskia

Volg jij mij al via,YoutubeBloglovin , FacebookInstagram en/of twitter?

Reacties

 • Marieke

  Wat een leuke vlog weer Saskia! Op woensdag was ik ook naar een indoor, maar dan hier vlakbij!!

  Gelukkig wordt het de aankomende weer weer wat beter weer, kunnen we weer lekker naar buiten!

 • Ramona (Kijk, mama!)

  Je vlogs worden steeds spontaner heb ik het idee. Leuk! En wat een hunken daar in die indoor 😉 Druk weekje trouwens.

 • Iris

  Inderdaad jammer dat het de hele week regende! Vandaag begon trouwens ook met een gigantische bui.

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.