Naar de Panda’s met Danerolles
27 jul 2017 Lifestyle 0

Naar de Panda’s met Danerolles

Vanaf het moment dat het bekend werd dat er Panda’s naar Nederland zouden komen keek ik er al naar uit. En niet alleen ik, sinds mijn zoon zoontje de films van Kungfu Panda heeft gezien, is hij een groot fan van Panda’s. Je kan dus al wel raden dat wij er heel veel zin in hebben om binnenkort de Panda’s te bezoeken. Het leuke is dat met de actie van Danerolles het wel heel gemakkelijk wordt om (gratis) kennis te maken met de Panda’s!

Met Danerolles naar de Panda’s

Kijk jij er ook zo naar uit om de Panda’s te ontmoeten en om hun nieuwe verblijf te bewonderen? Dan  is de actie van Danerolles er zeker een om in de gaten te houden. Bij aankoop van drie blikjes krijg je namelijk 1 kinderkaartje ter waarde van € 22,50 gratis! De actie loopt van 17 juli tot 31 augustus en het ticket is geldig vanaf 1 september tot en met 31 december voor kinderen van 3 tot en met 9 jaar. Het verzilveren van een kinderkaartje gaat heel gemakkelijk via de volgende link: klik.

Waarom de Panda’s zo bijzonder zijn

De panda is een bedreigde diersoort die alleen in China voorkomt. Bij de laatste telling is vastgesteld dat er nog 1850 reuzenpanda’s in het wild leven. Het is dan ook niet vanzelfsprekend dat er Panda’s wonen in de dierentuin, wereldwijd zijn er maar liefst 17 dierentuinen waar Panda’s verblijven. Het heeft dan ook maar liefst zestien jaar geduurd voordat Nederland de twee Panda’s in Ouwehand Dierenpark mocht verwelkomen. De Panda’s zijn een vriendschappelijk geschenk van China aan Nederland, en zij mogen hier maximaal 15 jaar verblijven.

Speciaal voor de panda’s heeft Ouwehand Dierenpark Pandasia gerealiseerd. Het reuzenpanda verblijf maakt onderdeel uit van een Aziatisch leefgebied dat onderdeel biedt aan verschillende Aziatische diersoorten waaronder de Reuzenpanda’s. Ouwehand Dierenpark is de enige Dierentuin in Nederland waar Reuzenpanda’s verblijven, dit maakt een bezoek aan de dierentuin éxtra speciaal!

Creatief met Danerolles

Vraag jij je af wat je allemaal kan doen met drie blikjes Danerolles? Nou, dat is niet heel moeilijk. Je kan er namelijk ontzettend veel mee! Persoonlijk ben ik groot fan van de verse croissantjes, maar je kan nog veel meer variëren! Wat dacht je bijvoorbeeld van het maken van een wentelteefjes taart? En wist je dat je met een blikje croissants zelfs een heerlijke Cheesecake kan maken? Ook de traktatie lollies staan nog op mijn lijstje om eens voor een van de verjaardagen van de kinderen te maken. Neem vooral eens een kijkje op de inspiratie pagina van Danerolles, daar zal je verrast worden wat je allemaal kan met zo’n blikje!

Wij gaan dus binnenkort een bezoekje brengen aan Xing Ya en Wu Wen! Heb jij de reuzenpanda’s al gezien?

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.