Weekvlog #18 Rommelige week
19 nov 2016 Overige 21

Weeklog #18 Rommelige week

Welkom bij weer een nieuwe weekvlog op mijn blog! Super gezellig dat je weer een kijkje komt nemen. Afgelopen week begon al vrij rommelig en het werd zo halverwege de week alleen maar rommeliger. Jullie zijn van mij gewend dat ik over de fijne dingen vertel, maar ik vind ook dat het erbij hoort om te vertellen over de minder leuke dingen.

Want minder leuke dingen horen en er gewoon bij. In het leven maar ook in het leven als blogger. Mijn blog ontplofte van de week nadat ik schreef over de ziekten waartegen gevaccineerd wordt. Dat het vaccineren een veelbesproken onderwerp is dat wist ik. Ik besloot daarom niet over het vaccineren an sich te schrijven maar over de ziekten. Helaas lezen mensen soms alleen wat ze zouden willen lezen. Dat mensen de behoefte zouden voelen om mij door dit artikel met de grond gelijk te maken, had ik niet verwacht. Ik probeer het nu naast mij neer te leggen en moet eerlijk zeggen dat ik inmiddels wel een beetje klaar ben met de kritiek. Iedereen die mij heeft gesteund in deze discussie ben ik enorm dankbaar, echt ik wil jullie allemaal wel knuffelen :). Maar goed, ik ga er verder geen woorden aan vuil maken. In mijn vlog vertel ik er nog iets over en daar laat ik het bij. Ik benoem het expres ook even niet in de titel want ik heb even geen zin meer in al die aandacht. Ik kwam er gisteren namelijk achter dat ze mij ook al hebben gevonden op youtube terwijl ik daar nog even dacht veilig te zijn. Vervelende opmerkingen daar worden dan ook zonder pardon verwijderd. Jullie lieve opmerkingen daarentegen lees ik natuurlijk heel graag

Ik hoop dat je deze weekvlogย weer leuk vindt. Verzoekjes voor nieuwe filmpjes (graag!) en/of vragen mag je natuurlijk altijd achterlaten in de comments.

Vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal en de duimpjes omhoog te doen,ย daar zou je mij heel erg mee helpen en een groot plezier mee doen ;)!ย Liefs!

 

Reacties

 • Stefanie

  Leuke week vlog weer! En wat heftig zeg al die reacties, echt belachelijk gewoon!
  Ik lees altijd met veel plezier jou blogs dus ga zo door!
  Onlangs geplaatst door Stefanie: Mama, Ik ben verliefd!

 • MetMirjam

  De reacties waren inderdaar echt bizar..
  Ik ben benieuwd naar die producten van De Kleine Keuken!
  Onlangs geplaatst door MetMirjam: Winactie(s) | Zie ginds komt de.. Sinterklaashop!

 • Kim

  Jeetje saskia.
  ik had het een btje gemist maar net even wat reacties zitten lezen… bah zeg!
  We hoeven het absoluut niet met elkaar eens te zijn, maar waarom zijn er toch altijd mensen die het nodig vinden om hun mening op een akelige manier op te dringen en te verdedigen!
  Ik snap dat je daar last van hebt!
  Hopelijk kun je het inmiddels wat naast je neer leggen. Niks mis met jouw artikel hoor! En ieder zijn ding lijkt mij.
  Zet em op!
  Liefs,
  Kim

  • Saskia Hardeman

   Wat een lieve reactie Kim, dankjewel! Ja, ik snap het ook niet zo goed, maar heb het naast mij neer kunnen leggen ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ˜˜

 • Sandra

  Wat een heerlijke producten van de Kleine keuken! Leuke vlog weer!

 • Iris

  Jeetje, ik las de reacties van het artikel en ik werd er spontaan niet goed van. Heel raar hoe mensen soms denken.

 • Marloes

  Ontzettend leuke vlog om te zien, kijk er elke week weer naar uit! Ik zou een filmpje over hoe je jullie kinderen naar bed brengt heel leuk vinden om te zien, rituelen enzo ๐Ÿ˜Š
  Onlangs geplaatst door Marloes: Zwanger zijn is niet alleen rozengeur en maneschijn

  • Saskia Hardeman

   Oh dat is een leuke. Ik zal eens aan Vin vragen of we dat kunnen doen. Wij brengen altijd samen de kinderen naar bed. Ik weet alleen niet of het nu gaat lukken nu het zo donker is. Gister had ik met mijn goede camera overdag een video opgenomen (aldi shoplog) en zelfs die is best donker en pixelig ๐Ÿ™

 • Kelly

  Leuke vlog weer! Mag ik zeggen dat ik je altijd zo schattig vind en je bijna een knuffel wil geven haha.

 • liesbeth

  Ik heb de discussie op je blog helemaal niet meegekregen. Was juist een informatieve, integere blog waarin je zonder te veel emotie de feiten hebt beschreven. Ik vond em waardevol!

 • Loes Johanna

  Wat goed dat je nog even ingaat op de reactie op je vaccinatie artikel. Ik begrijp dat nare reacties heel vervelend zijn. Dikke knuffel!
  Onlangs geplaatst door Loes Johanna: Mijn zoektocht naar een zwangerschapsjas

 • simpel, met een snufje liefde

  Wat een reacties. Ik vond het een heel goed stuk omdat het juist over de ziektes gaat en niet over wel of niet vaccineren. Leg ze naast je neer. Dikke knuffel.
  Onlangs geplaatst door simpel, met een snufje liefde: Sinterklaas versiering 2016

  • Saskia Hardeman

   Dankjewel Linda! Ik heb het naast mij neer kunnen leggen, op gegeven moment was het voor mij ook wel echt klaar.

 • Lifeaholic.nl

  Wat een leuke weekvlog, maar wat ontzettend naar dat je zoveel negatieve reacties hebt gekregen! Hopelijk heb je het nu naast je neer kunnen leggen! Dikke knuffel terug! <3

  • Saskia Hardeman

   Dankjewel voor je super lieve reactie ๐Ÿ˜˜ Ik heb het naast mij neergelegd, jammer dat het zo moest maar het is niet anders ๐Ÿ™‚

 • Berry

  Ik vond het leuk om je donderdag ontmoet te hebben! Sommige mensen kunnen helaas heel naar doen. Zo jammer. Leg het inderdaad naast je neer en gewoon door gaan!

  Groetjes Berry
  Writing Berries

  • Saskia Hardeman

   Dankjewel voor je lieve reactie, ik vond het ook erg leuk om jou ontmoet te hebben!

 • Nina Hobbysite

  Jammer, dat je zulke nare reacties heb gekregen. Ik lees juist graag jouw eigen artikelen. En kijk je vlog met veel plezier

 • Anneleen

  Wat naar, zoveel vervelende reacties… Laat het niet aan je hart komen, je doet dat goed hoor ! ๐Ÿ™‚

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.