Mamavlog: nieuwe kleding voor de kinderen
7 okt 2017 Mama 2

Mamavlog: nieuwe kleding voor de kinderen

Nieuwe mamavlog online Wat vind ik het leuk om jullie elke week een dag mee te nemen in ons leven! Wat mij betreft vind ik deze manier echt veel fijner dan het maken van weekvlogs! Ook veel specifieker en uitgebreider! Afgelopen week vlogde ik de woensdag een dag. Ik kreeg leuke kleding binnen en laat jullie een hele blije Sophia zien.

Ik hoop dat je deze video weer leuk vindt. Verzoekjes voor nieuwe filmpjes (graag!) en/of vragen mag je natuurlijk altijd achterlaten in de comments.

Ik zou het erg tof vinden als je zou willen abonneren op mijn youtube kanaal, het is gratis en zo blijf je als eerste op de hoogte van al mijn video’s!

DANKJEWEL WEER VOOR HET KIJKEN EN HEEL VEEL LIEFS!

Doe jij ook mee met de winatie waarbij ik vier kaarten voor Disney On Ice weggeef?

Reacties

  • Ilona

    Leuke vlog! En wat een leuke kleding heb je besteld! Ik wil toevallig hetzelfde jurkje van Tumble n dry bestellen maar ik twijfel zo over de maat… wat is jouw ervaring met de maten van jurkjes van Tumble?

  • Anneleen

    Wij geven op het werk aan de kindjes meestal tijmsiroop, dit mogen ze al van kleinsaf krijgen! En wat een leuke sloffen, hebben ze die ook in wat maatjes groter? 😉

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.