Weekvlog: gevallen in de brandnetels :(
5 aug 2017 Lifestyle 3

Weeklog: gevallen in de brandnetels :(

Yes! Onze eerste weekvlog na de vakantie. Stiekem vind ik dit toch wel de állerleukste weekvlogs om te maken. Misschien wel omdat ze gewoon zo lekker normaal zijn. Wij zijn immers maar een heel normaal gezinnetje van vier en wij proberen nu in deze vakantie zo veel mogelijk leuke dingen te doen. Zo ook afgelopen week en ik nam de camera gezellig met ons mee!

Wij deden afgelopen week een heleboel leuke dingen en gingen lekker op stap! Minder leuk was dat Sophia in de brandnetels viel. Dit maakte vooral veel indruk op mij 😉 Tip hierbij is om de vlekjes in te smeren met azijn, dit werkt super!

Ik hoop dat je deze video weer leuk vindt. Verzoekjes voor nieuwe filmpjes (graag!) en/of vragen mag je natuurlijk altijd achterlaten in de comments.

Ik zou het erg tof vinden als je zou willen abonneren op mijn youtube kanaal, het is gratis en zo blijf je als eerste op de hoogte van al mijn video’s!

DANKJEWEL WEER VOOR HET KIJKEN EN HEEL VEEL LIEFS!

Reacties

  • Ramona (Kijk, mama!)

    Leuk Saskia, mooie scherpe beelden!

  • Janine

    Ik keek je vlog net samen met men dochter van 2 .. sofia zwaaide vaak in je filmje en lilly zwaaide elke keer vrolijk terug! Super leuk

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.