Win een Bobike Exclusive fietstoeltje naar keuze!
10 apr 2016 Lifestyle 30

Win een Bobike Exclusive fietstoeltje naar keuze!

Zoals elke dag staat er ook vandaag weer een super leuke winactie klaar! Een voorwaarde om mee te mogen doen aan deze #fabulouswinweek is dat ik volledig achter het product sta en het ook kan aanraden aan andere ouders. Dat is ook zeker met deze Bobike Exclusive het geval en ik ben dan ook heel trots dat ik er een aan een van jullie mag weggeven!

Bobike Exclusive

Vorige week schreef ik al over de Bobike Exclusive in een uitgebreide review. Wij hebben afgelopen periode de Bobike Exclusive Mini en Maxi uitgetest en ik ben er zelf heel erg blij mee. Laat ik eerlijk zijn: ik vind ze gewoon heel erg mooi. Ze zijn heel praktisch, en handig om lange afstanden mee te maken, maar ze zijn ook heel mooi haha. Zelf hebben wij de Cinnamon Brown en deze past perfect bij mijn witte mama fiets.

Vorig weekend zijn wij met de kindjes naar Veenendaal gefietst (wij wonen in ede) en dit was voor Senna en Sophia nog best een lange rit. Wat ik nog weet van mijn zoontje toen hij klein was, is dat als hij lang in een zitje zat hij al snel iets ging zakken en hangen in zijn stoeltje. De Bobike Exclusive heeft een schoudersluiting waardoor een kindje niet onderuit kan gaan zakken of naar een kant kan hangen. Ideaal!

bobike exclusive

bobike exclusive

Winactie Bobike Exclusive

Een van jullie mag ook gaan ervaren hoe fijn de Bobike Exclusive is. Ik mag namelijk een stoeltje naar keuze weggeven! Je mag kiezen uit de kleur, maar je mag ook kiezen of je de mini óf maxi wil ontvangen. Hieronder lees je de voorwaarden:

 • Volg mij op Facebook en like het bericht
 • Laat op Facebook een bericht achter dat je meedoet en welk stoeltje je zou willen winnen
 • Voor een extra winkans volg mij op Bloglovin voor een extra winkans

Deze winactie loopt tot en met zondag 17 april 2016 De winnaar krijgt maandag 18 april per mail bericht. Graag binnen 48 uur reageren, anders moet ik helaas een nieuwe winnaar kiezen.

Eerdere winactie #fabulouswinweek

Neem ook een kijkje bij mijn andere winacties!

Win een Italtrike Driewieler in een kleur naar keuze

Win een Koeka Elba deken naar keuze

Win een tube Naïf zonnebrandcréme

Win een Ouch Box!

Win de Essie Lente Collectie Lounge Lover

Win een Lalaloopsy mini 2x

fabulouswinweek

En natuurlijk staat er bij Tamara ook weer een onwijs leuke winactie klaar! Bij haar kan je vandaag namelijk Happy Lights winnen! Zelf heb ik ze ook en ik ben er heel erg blij mee, ze zijn zo leuk! Neem snel een kijkje bij Tamara voor de voorwaarden.

Eerdere winacties van Tamara:

Win een Stokke Triptrap stoel

Win een fietstoeltje

Win een Batavus Kinderfiets

Win een gebreide poef

Win een Jollein deken en knuffel

Win een maxi cosi set

handtekening-saskia
Volg jij mij al via FacebookBloglovin , Instagram en/of twitter?

Reacties

 • demallemolenmoeder

  Wat een gave winactie. Aan deze moet ik wel meedoen. Aangezien ik een nieuwe fiets krijg, zou het ook super zijn om een nieuwe kinderstoel te krijgen. Deze lijkt mij ook erg prettig.

 • elisabeth maria martina

  geen auto en geen rijbewijs, voor mij is dit de HOOFDPRIJS

 • Monique

  Wat een gave winactie
  Ik doe heel graag mee voor de BOBIKE maxi en dan in de kleur crème met cognac. Dat ziet er super gaaf uit!!

 • Marlien Meijer

  Top! Alsof je mijn gedachten kunt lezen. Heb een oud zitje maar die is blauw met groen en past niet meer bij mijn nieuwe mooie fiets en bij mijn dochtertje die er nu op gaat zitten. Mama’s mogen er best een beetje hip uitzien op de fiets toch? Zoek me al rot op Internet naar een leuk stoeltje dus deze winactie komt op een perfect moment!

 • Nienke Westerhof

  Wat gaaf! We hebben al een mini dus een Maxi is hier welkom.

 • Kelly

  Wauw zal dit het lichtpuntje?
  Mijn fiets is afgelopen vrijdag gestolen 🙁 en het zou daarom top zijn om een stoeltje (maxi en ik vind de safari kleur wel heel mooi ) te kunnen winnen..
  Ik duim heel hard…

 • Tamara

  Ooh die willen we graag winnen! Wij zijn nog op zoek naar een stoel voor achterop zodat die we nu hebben naar mijn ouders kan. Zeker voor lange afstanden is een goede stoel erg belangrijk. Ik volg je op fb en bloglovin. Groetjes Tamara

 • Heleen M

  Wat heb je toch een gave winacties! Ik zou graag een maxi willen winnen die ik zou gebruiken voor mijn zoontjes van 2,5 en 4. Na je review was ik helemaal enthousiast over dit stoeltje!

 • corry de vos

  Wauwie wat een leuke actie gooi mij maar in de hoge hoed super leuke prijs voor mijn nicht die haar eerste kindje gekregen heeft isa is haar naam dus maak haar super blij

 • Wendy en Joep

  Done!
  Wat een gave actie! En een handige review! Daar hebben we tenminste wat aan 🙂 kan ook niet wachten om met onze knul van 15mnd te gaan fietsen! Komende week gaan we een ‘mamafiets’ ophalen maar hebben nog geen stoeltje! Dit zou dus fantastisch uitkomen als we winnen. Duimen maar!

 • janke

  Wat een mooie afsluitende winactie. Ik doe graag mee ons dochtertje kan nog wel een fietsstoeltje achterop bij papa gebruiken zodat we mooie stukken kunnen fietsen

 • Manon van L

  Wow, wat zou het fijn zijn om de Bobike Maxi te winnen. Kan de ouste achterop en schuiven we ons bobike stoeltje voor (de mini) door naar de jongste telg.

 • Leslie muller

  De maxi! Vorige week ben ik trotse eigenaresse geworden van een Batavus Mambo Deluxe (witte editie) geworden. Deze moest aangeschaft worden omdat ons zoontje de 25e op de PSZ mag beginnen. Alleen den goed fietstoeltje voor achter ontbreekt nog.
  Super mooie Bobike is een geweldige aanvulling op mijn Mama fiets.

 • MamaOnderneemt

  Wat een leuke winactie en wat een trendy fietsstoel. Ik heb ook een fietsstoeltje van Bobike, veilig, super degelijk maar saai zwart. Ik doe niet mee aan de winactie, want mijn zoontje is bijna 4 en zal over niet al te lange tijd op zijn eigen fietsje fietsen. Ik gun hem aan een andere mama die je er heel blij mee kunt maken!

 • Jess

  Yes!! Ng een fietsstoeltje in de winweek. Twee kansen. Ik wil er zó graag eentje. Zonder auto en rijbewijs is mijn fiets mijn beste vriend. Ik hoop Ellie binnenkort mee te kunnen nemen in een stoeltje. Was ze HAAT de kar die we geleend hebben. Fingers crossed!

 • Wilmaaa

  Leeeuk weer! Gave acties twinkelbella 🙂 Ik doe graag mee voor de Maxi in de kleur cinnamon brown 🙂 Lijkt me heerlijk om veel te gaan fietsen in de zomer met Yarah!

 • Kevin

  Ik zou graag mee willen doen om de maxi stoeltje te winnen voor mijn zoontje spencer

 • Desiree | Sweet Happinez

  Wat een leuke winactie!

 • Babs

  Ik doe graag mee voor mijn nichtje… ik weet het, het zal nog even duren voordat de in November uitgerekende baby erin past, maar wel een prachtig cadeau voor de nieuwbakken ouders! En als moeder van een 21 jarige zoon weet ik hoe snel alles gaat.. 🙂

 • Lilian

  Te gekke winactie! Ik vind het echt een gaaf ding en doe graag mee. Heb deze altijd al graag willen hebben, helaas past deze alleen niet binnen ons budget!

 • Jodi - liefthuis

  Ja jaaaa jaaaaaaa deze is zooo mooi. Ik ga snel naar je fb want op mijn mooie nog te kopen mama fiets moet natuurlijk een nog mooier stoeltje voor het allermooiste kind.

 • Lieke

  Wauw ik zou heel graag de mini ontvangen in de kleur chocolate brown!
  Ik had zelf vroeger ook een bobike stoeltje maar die was helaas niet zo mooi als deze die ze nu hebben!

  Ik volg je via http://www.bloglovin.com/liekevanveen8 en facebook!

 • Maud

  Yes, ik doe heel graag mee! Ons meisje is nu 10 maanden en het mooie fiets-weer komt er aan. Ik zou graag de Exclusive Mini winnen en dan in de kleur Safari Chic. Ik vind ‘m zo tof!

  Ik volg je op Facebook, like het bericht én volg je op Bloglovin :-).

 • Marije

  Wat een gave actie weer! Ik doe graag mee voor de mini in Cinnamon Brown. Ik kan niet wachten tot ik lekker door de duinen kan gaan crossen met Fons 🙂

 • Bodil

  Wow, wat ontzettend gaaf! Een fietszitje voor mijn kleinste meisje zou erg goed van pas komen en de Bobike Exclusive Mini komt erg goed uit de test! Ik heb geen Facebook maar wil toch erg graag een kansje wagen! Ik volg je wel via Bloglovin’! De Urban Grey kleurstelling vind ik het allermooiste, maar de Urban Black is ook super!

 • Neelke

  Ik zie me al helemaal fietsen met Joep! Gaan we samen de Utrechtse Heuvelrug verkennen :). Het lijkt me heerlijk om zo’n stoeltje te winnen, ik heb er nog geen. Hij is er nu ook nog een beetje te klein voor, maar met een paar maandjes kan hij ook mee op de fiets.

 • lieke b

  Wow wat een gave actie! ik zou heel graag zo’n stoeltje willen winnen. Kunnen we lekker op de fiets genieten het mooie weer

 • Maaike van der Kaaij

  Ik heb meegedaan via Facebook!! Echt heel leuk, ga helemaal voor de maxi!

 • Marijke Smit Westra

  zo’ n gaaf bobike stoeltje en nog lekker fietsweer! dan zijn wij er klaar voor!

 • Marjo

  Wauw wat een gave actie, ik ga voor een zwart stoeltje achterop een maxi dus, degen die ik nu heb raakt op dus een nieuwe is echt welkom!

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.