8x Liefde voor de Zomer!
22 aug 2015 Lifestyle 20

8x Liefde voor de Zomer!

Dat ik dol ben op de zon dat staat vast. De zomer is mijn favoriete seizoen en ik kan er geen genoeg van krijgen! Om nog even de mooie zomerse dagen te vieren schreef ik dit blogje met mijn liefde voor de zomer, oftewel; waarom ik houd van de zomer!

Happy Sunsine – Ik houd van de zon en ik houd van de warmte van de zon. Niets zo lekker als in de ochtend met een kop koffie in de tuin zitten met het zonnetje. Niet alleen ik ben gek op de zon maar mijn zoontje houdt er ook veel van, als hij een zonnetje ziet komt hij direct met de zonnebrand aanlopen.

Vrolijke kleurtjes

Alhoewel ik deze zomer niet zo heel veel felgekleurde lippenstift heb gedragen vind ik dit wel altijd heel erg leuk! Wel heb ik heel veel felle kleurtjes nagellak gedragen. In de zomer geldt: hoe feller hoe beter.

Veel BB-qen – Toen Vincent vakantie had, staken we elke avond de bbq aan. Dat was zo gezellig! Zelfs toen mijn zus vroeg aan Senna om bij haar pannekoeken te komen eten wilde hij dit niet omdat hij wilde bbq-en. Heerlijk vinden we dat.

Fever Tree

Drankjes drinken – Ik ben niet zo van de alcohol en kan wel zeggen dat ik het tegenwoordig vrijwel nooit drink. Eigenlijk geniet ik al gewoon van water met citroen haha. Of een lekker kopje thee in de tuin. Als het maar in het zonnetje is, met lieve mensen om me heen. Ook lekker vind ik trouwens alcoholvrije drankjes met bubbels zoals bijvoorbeelde de drankjes van Fever Tree.

Veel buiten zijn – Dit is iets wat jullie wel vaker zullen teruglezen op mijn blog. Zowel Vincent als ik zijn echte buitenmensen. We houden van het buiten zijn en zijn daar met mooi weer ook heel veel te vinden. Ook Senna vindt het heerlijk en we maken dan ook veel wandelingetjes. In de zomer laat het weer het toe om vaak buiten te zijn; daarom houden wij zo van de zomer! Wat ik trouwens minder vind aan het veel buiten zijn is het feit dat er ook weer veel muggen zijn. Daarom schreef ik het artikel 10 tips tegen muggen waarin ik fijne tips geef!

Lange dagen – Nog zoiets fijns. De dagen zijn lekker lang. Voor mij geen enkel probleem om in de zomer vroeg op te staan. En dat is fijn aangezien mijn kindjes het ook fijn vinden om vroeg wakker te worden. In de avond vind ik het heerlijk om nog lekker lang in de tuin te zitten!

Bobike Fietszitje

Fietstochtjes maken – Ik houd van fietsen en ben dan ook heel blij met mijn mamafiets. Sinds kort heb ik er ook twee zitjes van Bobike One bij. Super om van die stijlvolle zitjes te hebben. Naast dat ik de zitjes ontzettend mooi vind, zijn ze ook nog eens stevig en bovenal veilig. Alhoewel Sophia natuurlijk nog te klein is, heeft zij al wel haar eigen zitje. Ik kan niet wachten om mijn beiden kindjes straks met stijl te vervoeren. Voor nu fiets ik nog alleen samen met Senna, ook erg gezellig!

Jurkjesweer – In de zomer draag ik het liefste elke dag jurkjes! Ik vond het dit jaar ook erg fijn dat ik na de bevalling van Sophia lekker veel jurkjes kon dragen met het mooie weer. Vooral omdat de plek van de keizersnede best een gevoelige plek is.

Ben jij ook zo gek op de zomer? Wat vind jij fijn aan de zomer?

handtekening-saskia

Dit artikel bevat producten welke mij zijn toegestuurd ter review, dit beïnvloedt mijn mening niet.

Volg jij mij al via FacebookBloglovin , Instagram en/of twitter?

Reacties

 • Anne-Sterre

  Elke dag bbq-en zou me net iets te veel van het goede zijn, maar in de overige punten kan ik me helemaal vinden!

 • Renske

  Om eerlijk te zijn vind ik ieder seizoen wel zijn charme hebben! 🙂 In de zomer ben ik vooralgek op de zonnestralen, alle vrolijke mensen, de zwoele zomeravonden, heerlijke dagjes uit, lekker buiten zijn én alle luchtige kleding! 🙂

 • Rosanne

  Dit was het artikel waar je het laatst over had, leuk! Weer heel verschillende punten maar de BBQ is bij beide groot favoriet! Wat is de zomer toch heerlijk<3

 • angelique

  I love the summer! Dan heb ik zoveel meer energie!

 • Desiree Wanders

  Heel herkenbaar! Wat dat betreft ben ik ook helemaal gek op de zomer! Lange zomeravonden buiten doorbrengen, drankjes drinken met vriend (inn)en en inderdaad bbq’en! Oh dat vind ik wel het ultieme ‘vakantiegevoel’

 • Cassandra

  Elke dag BBQ-en, I Love it! Ik ben een echte vlees eter en vlees van de bbq af smaakt toch echt het lekkerst!
  In de zomer heb ik trouwens ook meer energie, heerlijk is dat! Heel leuk stukje dit! x

 • Marlotte

  Oh, ik deel zeker je liefde voor de zomer. Kan er zo van genieten. Iedereen is ook zoveel vrolijker!

 • Sofie Katelijne

  Heb echt genoten van de zomer maar ondertussen heb ik heel veel zin gekregen in de herfst! 😀

 • Lifesabout

  Ik vind het heerlijk dat het in de ochtend lekker licht is, al is het de laatste tijd om 6.00 nog donker. De groene blaadjes…de zon…doet mij altijd goed!

 • Rianne

  Jaa lekker veel buiten zijn, picknicken en bbq! Love it 🙂

 • Charlotte

  Heerlijk vind ik de zomer! En dan tijdens het middag slaapje van Aukje stiekem een uurtje in de tuin gaan zonnen (zoals nu haha) <3

 • Anna

  Jaaa, jurkjes :)! En barbecues zijn ook wel heel erg fijn (heb er al behoorlijk veel gehad dit jaar, hihi). Kon het maar altijd zomer zijn!

 • Lilian

  Ik snap je helemaal! Ik ben ook dol op zomerjurkjes & ik drink deze zomer rosé & radler. Echt lekker is dat. En ik vind het zo fijn dat ik altijd op blote voeten kan lopen! En dan lekker in het gras, heerlijk! 🙂

 • Marijke I easydailyfood

  Leuk artikel. Houd ook ontzettend van de zomer. Eigenlijk nog meer van het voorjaar wanneer de zon lekker schijnt maar het nog niet heel warm is. Ik ga meteen even kijken naar die fiets zitjes. Super mooi! Ben toevallig net toe aan een achter zitje voor onze mini-me 🙂

 • José

  Ik vind de zomer heerlijk! Maar de herfst, winter en lente hebben ook zijn charme, dus ik kijk ook wel weer uit naar de dagen die korter worden en de kachel die weer aan mag 🙂

 • sherry

  Leuke post. Ik heb het eerlijk gezegd niet zo met de zomer. Ik heb dan last van hooikoorts. Ik word er heel grieperig van zo grieperig dat ik niet uit bed kan komen.
  Alleen barbecuen is gewoon geweldig. Heb ik vandaag nog gedaan.

 • Manon

  Ik ben zo dol op matchende fietszitjes! Lijkt me inderdaad dat je er naar uitkijkt om met zijn viertjes te kunnen fietsen.

 • bymarlayne

  Leuk artikel! 🙂

 • Iris

  Het is zo heerlijk als je jezelf niet helemaal van top tot teen in hoeft te pakken.

 • Felicia

  hier ook een zonaanbidder helaas mijn man wat minder hij houd van de zomer maar zoekt buiten altijd de schaduw op
  en zit liever niet te lang in de tuin met warm weer
  mijn oudste dochtertje van9 Yara kan ook net als mijn man niet zo goed tegen de warmte
  de middelste wel maar ook niet te lang haha
  en die van 2 gaat altijd lekker met mij naar buiten en ons jongetje van bijna 1 daar weet ik het nog niet van 🙂

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.