6x Waarom de zon moet komen
4 mrt 2016 Lifestyle 28

6x Waarom de zon moet komen

Zon zon, i neeed zon. Bij elk glimpje zon dat om de hoek komt kijken voel ik mij al stukken beter en blijer worden. En niet alleen ik heb zon nodig, ik denk dat heel veel mensen gelukkig worden van de zon! Om dit nog even wat extra kracht bij te zetten vandaag 6x waarom de zon moet komen!

Veel naar buiten

Zodra de temperatuur buiten ook maar een beetje aangenaam is zijn wij heel veel buiten te vinden. Zo fijn vind ik het om lekker in de tuin te zitten, of te wandelen met de kindjes als het warm weer is. En niet alleen ik vind het fijn, Senna en Sophia kunnen er ook echt van genieten!

Drankjes in de zon

Gewoon lekker buiten zitten, Senna met een ijsje en mama met gewoon een drankje. Ik ben dol op water met citroen in de zomer. Of gewoon water met fruit, alleen dat is al heerlijk.

Bbq-en

Afgelopen zomer hebben wij heel erg veel de bbq aangestoken. Dit jaar willen wij een buitenkeuken aanschaffen, ik kan niet wachten op al die avondjes lekker bbq-en met ons gezin. Ik schreef eerder een artikel over gezonde bbq tips.

zon

Veel fietsen met de kindjes

Omdat Sophia afgelopen zomer newborn was, hebben wij eigenlijk helemaal niet gefietst. Daar gaat dit jaar vast veel verandering in komen. Toen Senna nog alleen bij ons was trokken we er elk weekend op uit om kilometers te fietsen, daar heb ik veel zin in om dit weer te gaan doen.

Zomerkleding

Heerlijk om alle zomerkleding weer uit de kast te trekken, in de zomer ben ik dol op rokken en jurkjes, ik heb er zin in!

Vrolijke mensen

Het valt mij op dat mensen over het algemeen in de zomer veel vrolijker zijn. In ieder geval als de zon schijnt, zijn mensen ook vaak wat leuker en vriendelijker tegen elkaar.

Houd jij ook zo van de zon en heb je misschien nog wat toe te voegen? Laat je reactie achter in de comment, ik lees het graag!

handtekening-saskia
Volg jij mij al viaBloglovin , FacebookInstagram en/of twitter?

Reacties

 • Simpel, met een snufje liefde

  Ik ook! Ik kan echt niet wachten tot ik weer in een t-shirtje naar buiten kan! Heerlijk! Gelukkig is het al maart, betekent dat het echt bijna beter weer gaat worden!

 • Lisanne

  Ik ook ik kan niet wachten laat maar komen maar ik geniet nog her meest van het voorjaar. Alle seizoenen heeft wel wat maar op een gegeven moment ben je toe aan een nieuw seizoen ik geniet nu al van het lente zonnetje af en toe Door de ramen heen. Gelukkig is her ook weer langer licht, nu hopen dat die koortsvloed snel over is in Nederland fijn weekend liefs lisanne

 • Lonneke

  Oooh ik kan ook niet wachten!! Super schattig om James korte broekjes aan te doen etc en die vrolijke mensen is inderdaad altijd opvallend. Heerlijk <3

 • Bianca Schrijft

  Ik kan gewoon niet wachten, je slaat de spijker volledig op zijn kop!!!

 • demallemolenmoeder

  Ik kijk er ook naar uit. Zonder jas naar buiten stappen, de wereld die in eens een stuk mooier lijkt en inderdaad mensen die vriendelijker lijken te zijn. Gelukkig zijn de ijsjes, jurkjes, wandel- en fietstochten weer in het vooruitzicht. Ik moet zeggen dat het dan ook zo veel makkelijker is om uit bed te stappen. Ook al ben ik een vroegte vogel als het echt koud is en je uit bed moet stappen, brrr geen leuk moment.

 • Leonie

  Ohhh! De zon! Was t maar al lekker 23 graden, heerlijk! Kan niet wachten om lekker in onze nieuw aangelegde tuin in t gras te liggen!

 • MARIJKE

  Ik heb ook zooooveel zin in de zon! als het zo koud is met zon vind ik ook prachtig. Lekker veel buiten!

 • Wilmaaa

  Kom maar zon, hier wachten we ook met smart op je. We worden nou eenmaal zo blij van je!

 • jeapiebel

  Niet alleen de zon moet komen maar de warmte ook. 😉 Zomer kleding en BBQ ..oh daar kan ik ook niet meer op wachten.

 • Leonie van Mil

  Dat ik zin had in de zomer, dat wist ik al. Maar jouw artikel zorgt er voor dat ik alleen maar meer uitkijk naar de zomer!! Even alle fantastische zomerbezigheden op een rijtje. Ik heb er weer zin in om van te genieten. Heerlijk die lentekriebels.

 • Rosanne

  Jaa onze gezamelijke liefde voor de zon komt weer op onze blogs! Ik heb er ook al een concept over geschreven 🙂
  Echt heerlijk om weer uit te kunnen kijken naar BBQ’en, terrasjes pakken en fietsen zonder ingepakt te zijn als een sneeuwpop 😉 Heerlijk!

 • Simone

  Ik krijg er al helemaal zin, als ik dit zo lees. En wauw een buitenkeuken lijkt me echt heel tof. Dan kun je pas echt lekker buiten leven in de zomer.

 • Jolanda

  Jaaaa, ik ben het volledig met je eens!! Ik kan niet wachten totdat het echt heerlijk weer is

 • Bertine

  ja ik heb ook weer zin om naar buiten te gaan, heerlijk! van mij mag het ook wel weer snel lente/zomer worden!

 • sandra

  Ik heb ook zo’n zin in zon en lekker warm weer, de deuren en ramen open. Lekker buiten zitten en eten! Heerlijk..
  Leuk artikeltje, helemaal als je vandaag naar buiten kijkt, hier regent het al de hele tijd….

  • Saskia Hardeman

   Haha nou inderdaad, ik schreef dit blogje toen de zon door het raam scheen. Maar daar is nu weinig van over 🙁

 • jodi - liefthuis

  Vooral bbqen…..heerlijk.
  Ook binnen zitten met de zon is al heerlijk. Dat de zon zo lekker binnen schijnt en het uit de wind al lekker warm is. Heerlijk.

 • Nathalie

  Heerlijk! Mits het geen 35/40 graden is!
  Zodra ik zonder jas of vest naar buiten kan, heerlijk…
  Langer buiten zitten, relaxen met een zonnetje ik kan niet wachten!

 • sammie

  Oh ik kan niet wachten tot de lente begint, zo’n zin in!

 • Marjon

  Oh ik zelf ook niet wachten tot dat de lente begint! Niet alleen is dan mijn dochter jarig, maar ook vanwege de zon die dan echt goed begint te schijnen :). Liefs Marjon

 • Susanne

  Helemaal mee eens! In de zomer is iedereen veel vrolijker! Wat een beetje zon al niet met een mens kan doen he 😉 Wij gaan er ook weer heerlijk op uit met de fiets wanneer de zon schijnt! En idd lekker ijsjes eten!

 • Iris

  Ja, ik heb ook zon nodig! Het is ook altijd lekker om minder over een outfit na te hoeven denken, in de zomer volstaan simpele sandalen/slippers en een shirt met broek of jurkje. Nu moet ik steeds nadenken over twintig laagjes die bij elkaar passen.

 • Liess

  Ik zag op timehop dat ik vorig jaar rond deze tijd met de voetjes op de rand van de vijver zat, te genieten van t zonnetje.
  Is weer eens wat anders dan de hele dag natte sneeuw.

 • Hanna

  Ik ben het zo met je eens! Was afgelopen weekend heerlijk, hoop dat de zon zich weer snel laat zien.

 • Tessa

  Oh, met een roseetje op het terras, hmm, kan er zo naar uitkijken! En ik wil ook graag gaan fietsen met zoon, moeten nog wel op zoek naar een fietsstoeltje. Ik vind het al fijn als het nu zonnig is, maar de temperatuur een paar graden omhoog zou wel lekker zijn!

 • Heidi

  Wat is de zon toch altijd stralend.
  Wat verlang ik naar die zon

 • Sabrina

  Heerlijk artikel dit, wordt er helemaal vrolijk van! Allemaal dingen waar ik naar uit kijk en ook lekker naar het strand gaan, zwemmen en picknicken!

 • Miranda de Jong

  Heerlijk de zon (zomer). Ik kijk er al naar uit zodra de eerste tekenen van de herfst zichtbaar zijn… Ik ben namelijk een echte koukleum maar vind het heerlijk om in jurkjes rond te paraderen :p

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.