Welcome Sunshine!
14 apr 2015 Lifestyle 12

Welcome Sunshine!

Eindelijk is het dan zover dat de lente dan ook echt van start is gegaan! Ik kan zo genieten van de zon en kon dan ook niet wachten tot het zo ver was. Vandaag eens een aantal redenen op een rij waarom ik houd van de zon!

Warmte

Ik houd gewoon heel erg veel van warmte. Voor mij persoonlijk kan het niet warm genoeg zijn. Nooit problemen mee gehad en iets wat ik heel fijn vind. Ik ben benieuwd hoe ik de warmte nu blijf vinden nu ik zwanger ben.

Kleurtje

Dat de zon de huid altijd zo’n mooi kleurtje geeft is natuurlijk ook heel erg fijn. Ik kijk overigens nu wel extra uit ivm de zwangerschap maar hoop toch wel een beetje bruin te worden. Een goede zonnebescherming is natuurlijk wel altijd heel erg belangrijk!

Zomerkleding

Jurkjes, rokjes en topjes, noem het maar op, ik houd er van! Lekker met mijn blote voeten door het huis en tuin.. heerlijk!

sunshine

Lang licht

Heerlijk dat het lang licht blijft en dat de dagen daarmee langer lijken te duren. Ik kan er echt van genieten om in de avond nog even in de tuin te zitten en gewoon even van de warmte te genieten.

Buiten eten

Iets wat wij als gezinnetje heel graag doen is met mooi weer lekker buiten eten door bijvoorbeeld de bbq aan te steken. Eigenlijk zijn wij met mooi weer veel meer buiten dan binnen, wij houden van de zon!

Wandelen

Waar ik met koud weer liever de auto pak, vind ik het lekker om, als de zon schijnt, lekker veel te wandelen! Soms om een boodschapje te doen, maar gewoon wandelen om het wandelen vind ik ook heel fijn.

Houd jij ook zo veel van de zon?

handtekening-saskia

Volg jij Twinkelbella al via FacebookBloglovin , Instagram en/of twitter?

Reacties

 • anouk

  Ik kan ook echt niet wachten tot je inderdaad lekker buiten kunt eten of picknicken, dat is ook altijd zo leuk

 • Joyce

  Heerlijk hé dat mooie weer! Ik kan er ook onwijs van genieten en nu nog meer aangezien Sofie al lekker naar buiten mag.

 • Iris | Todayslipstick

  Ik ben ook gek op het zonnetje en de zomer! Vooral dat het langer licht is vind ik erg fijn en dat we weer slippertjes en sandaaltjes aan kunnen!
  Liefs, Iris

 • Amy

  Heerlijk he, die zon! Ik geniet het meest van de langere dagen want wanneer het licht blijft voel ik me een stuk productiever..

 • Liset - Beautydagboek

  Ik vind het nu ook zo heerlijk dat het langer licht blijft. Ik heb het idee dat de dag dan veel langer duurt en meer tijd heb om nog iets te doen ’s avonds :). En ja, van de zon wordt ik nu eenmaal heel vrolijk!

 • Renske

  Wat een fijn lijstje! Voor mij kunnen de lente en de zomer niet lang genoeg duren. Al moet ik toegeven dat ieder seizoen wel zo zijn charme heeft. 😉

 • beautifulday4makeup

  Ik ben dol op de zon. Zelf kan ik echter niet heel lang onbeschermd buiten blijven, want ik ben heel gevoelig voor zonnebrand en zonneslag. Dus ja, beschermen is de boodschap!

 • Tamara

  jaaa heeeerlijk he? Ik ben ook zo blij deze keer in de zomer zwanger te zijn, lekker luchtige kleren aan ipv die buik te verstoppen in een dikke winterjas!

 • angelique

  Ik hou van de zon! Ik word er veel productiever van en veel vrolijker!

 • Colinda

  Ik hou ook van de zon, heerlijk buiten zitten en opwarmen 🙂

 • Manon

  Jaa ik ben echt blij dat het weer zo een lekker weer wordt!

 • Iris

  Ja! Met al dat licht wordt je ook meteen een stuk vrolijker!

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv