Zomervakantie 2014! (portugal)
1 mrt 2014 Lifestyle 18

Zomervakantie 2014! (portugal)

Buiten is het koud, en binnen zit ik lekker met een kopje thee alvast voor te genieten van onze zomervakantie die komen gaat! Wij gaan dit jaar sinds Senna zijn geboorte voor het eerst weer vliegen! En heerlijk naar de zon toe, namelijk Portugal! Met familie hebben we een villa gehuurd en hier laat ik vandaag de foto’s van zien! Pak er een lekker kopje thee bij en kijk mee!

Met de ouders van Vincent en zijn broertje en zusje gaan we op vakantie naar Portugal. Als ik de foto’s zo bekijk heb ik er zo ontzettend veel zin in! We gaan voor een week, dit vind ik net genoeg, ik houd er niet van om heel lang van mijn vertrouwde huisje weg te zijn 🙂

Vakantie Portugal

Voor een week lang wordt dit onze Villa. Ik vind het echt geweldig mooi! Wauw! Het ziet er zo relaxed en zonnig uit!

vakantie portugal

De binnenkant van het huis ziet er ook erg mooi uit, lekker ruim en oooh een open haard! Zo gezellig!

vakantie portugal

In het huis zijn drie slaapkamers, ook heel mooi! Senna komt lekker bij ons op de kamer slapen. Eerder op vakantie sliepen we gewoon met ons drie in het grote bed, dat is zo gezellig!

vakantie portugal

Bij elke slaapkamer zit een badkamer. Thuis hebben wij geen bad, dus vind het altijd onwijs leuk als dit op vakantie wel zo is. Lekker met Senna samen badderen!

vakantie portugal

Na een dag zwemmen zie ik mij al helemaal lekker voor de bbq zitten!

vakantie portugal

Bij een villa hoort een zwembad. Mijn goede voornemen is om elke ochtend baantjes te trekken!

vakantie portugal

Het huis is in de buurt van het strand. Heerlijk, ik ben gek op het strand! Tjah ik kan eigenlijk niet wachten om het vliegtuig te pakken en te vertrekken naar Portugal! Volgens mij wil ik nooit meer terug naar huis hihi 🙂 Afgezien dat we weleens naar Berlijn en Londen zijn geweest met Senna, wordt dit onze eerste verre reis! Ik ben heel benieuwd hoe dit gaat worden ook zo met Senna. Vooral het vliegen lijkt mij spannend met een kleintje. Naja we zullen zien, ik kan in ieder geval niet wachten!

Heb jij al geboekt voor de vakantie? Ben jij al eens in Portugal geweest?

                                             handtekening-saskia

Doe jij al mee aan de winactie waarmee je een mac lipstick naar keuze kan winnen?

Volg jij Twinkelbella al via FacebookBloglovin , Instagram en/of twitter?

Reacties

 • Bertine

  ooh wauw wat luxe! super leuk!

 • Linda

  Dat ziet er heel erg gaaf uit, lijkt mij heerlijk om daar een week te vertoeven 🙂
  Ik ben erg benieuwd hoe Portugal is, ik ben er namelijk nog niet geweest. En het is ook het perfecte weer ervoor om heerlijk weg te dromen bij zon vakantie bestemming!

  Mijn vriend en ik zijn er nog niet uit waar we naartoe willen. We wilden heel graag de Kaapverdische eilanden bezoeken maar die zijn niet te bereiken in de zomer hihi

 • Tineke

  Ziet er heerlijk uit, ik ben nog nooit in Portugal geweest, Als ik dit zo zie kan ik niet wachten tot de zomer!
  Liefs

 • Svenja

  Zoooooo een fijn vooruitzicht ! Jullie gaan naar een prachtige locatie. Veel plezier met de voorpret. Liefs, Svenja.

 • Monique

  Wauw, wat een luxe. Hier kun je heel goed tot rust komen lijkt me :D.

 • Kissyfur

  dat is fijn wakker worden met een blauw zwembad en stralende zon. We twijfelen om dit jaar Portugal of Italie. Beide nooit geweest. Je huisje ziet er prachtig uit en zal vast een heerlijke week worden.

 • Marloes

  Wat een heerlijk vooruitzicht!

 • Kim

  Wauw wat ziet dat er goed uit! Ik moet ook nog steeds een vakantiebestemming zoeken voor mij en mijn vriendje. 🙂

 • Daniëlle

  Wow wat gaaf! Ik krijg er de zomer kriebels van! Wat een mooi uitzicht! En jullie zwembad!! waaaaauuuww!

 • Gwen

  Wauw, wat mooi zeg! Hier nog iemand die een week vakantie zat vindt, gelukkig heb ik ook zo’n man gevonden 🙂

 • Luuke

  Wauw! ziet er goed uit zeg! Wij hebben nog niks geboekt, mijn zusje en ik willen heel graag naar Italië..

 • Jenny

  Wauw wat tof die villa!! en leuk samen met Senna.

 • Nancy

  Hoi Saskia,

  Bedankt voor je berichtje op mijn blog. Ik houd de bruidsjurk voorlopig nog even geheim, maar na de bruiloft zal ik er zeker over bloggen en foto’s delen! 🙂
  Wat heerlijk dat jullie naar Portugal gaan. Ik zat er toevallig ook over te denken om daar heen te gaan. We zijn op zoek naar een huwelijksreis, maar we gaan in de zomer trouwen dus om nu op huwelijksreis naar de Malediven te gaan… dat is dan ook een beetje overdreven als het in Europa ook prachtig weer is! Ik had in een tijdschrift iets over Portugal gelezen en ik was geïntrigeerd. Ik heb zelf in het toerisme gewerkt, dus ik weet wel wat af van de standaard kuststreken, maar het Portugal waar ik weer over las kwam mij niet bekend voor en klonk toch heel aantrekkelijk! En nu ik deze foto’s zie, vind ik het helemaal aantrekkelijk haha! Een bad, oh wat een luxe! En die open haard, de BBQ en dat zwembad. Nou ik geloof dat jullie een mooie vakantie tegemoet zullen gaan samen met de familie. Gezellig!

 • Nicole

  Wij gaan dit jaar niet op vakantie ivm ons kleintje die nog geboren moet worden..
  Die villa van jullie ziet er prachtig uit, mooie locatie ook!
  Een weekje zou ik zelf te weinig vinden, maar snap ook jouw kant wel hoor… Als ik eenmaal thuis ben vind ik het ook altijd wel weer fijn!

  Ben nu al nieuwsgierig naar de foto’s die jullie daar gaan maken 😉

 • Jana Vmh

  Het ziet er heerlijk uit! Ik wil ook zo graag een keertje naar Portugal 🙂

 • Manon

  zoo jeetje dat ziet er goed uit zeg!!! heerlijk.

 • Geertje

  Wat een heerlijk vooruitzicht! Wij zijn nu lekker op vakantie! Heerlijk is de sneeuw! Ben nog nooit in Portugal geweest, lijkt me heerlijk aan je verhaal / foto’s te zien!

 • Whitney

  Wauw! Super mooi! Dat is een leuk vooruit zicht. Ben nog niet in Portugal geweest, wij gaan weer naar Servië

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.