Weekvlog: zwemmen, spelen en heel veel zon
20 aug 2016 Lifestyle 6

Weeklog: zwemmen, spelen en heel veel zon

Welkom bij weer een nieuwe weekvlog! Zoals elke zaterdag heb ik er ook vandaag weer een voor jullie! Wat hebben we afgelopen week een geluk gehad met het mooie zonnetje! Heerlijk dat het toch nog een klein beetje zomer is geworden (en wordt want volgende week wordt het nóg warmer!). Maar nu eerst naar de afgelopen weekvlog. Kijk je weer gezellig mee?

In tegenstelling tot mijn weekvlog van vorige week was het deze week prachtig weer! Wij zijn dus heel erg veel buiten geweest. Mijn kinderen zijn net als ik echte buitenkinderen, heerlijk. Ook gingen Sophia en ik met een vriendin zwemmen en ik neem jullie gezellig mee!

Heb jij de extra vlog van afgelopen woensdag ook al gezien?

Ik hoop dat je deze video weer leuk vindt. Verzoekjes voor nieuwe filmpjes en/of vragen mag je natuurlijk altijd achterlaten in de comments.

Vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal en de duimpjes omhoog te doen (dat zou ik echt heel leuk vinden)! Liefs!

handtekening-saskia

Volg jij mij al via,YoutubeBloglovin , FacebookInstagram en/of twitter?

Reacties

 • Iris

  Zo herkenbaar, ik zit zelf ook echt de hele dag met mijn haar te frutselen. Toen je het noemde had ik net weer een plukje vast 😉

 • Karlijn

  Leuk om te zien hoe je week verloopt. Ik hoop dat je er nog lang mee door gaat!

  • Saskia Hardeman

   Hoi Karlijn, wat een eer, dankjewel :)!!

 • Els

  Jouw volgs kijken vind ik altijd leuk om te doen :-). Wat hebben jullie weer veel leuks gedaan! De komende dagen zal het wel veel spelen met water worden en zwemmen?

  Ps ik heb je mail gisteren beantwoord :-), ik ben echt helemaal blij 🙂

  • Saskia Hardeman

   Hihi, ik las het! Super leuk, het is je van harte gegund!

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.