Win Lalaloopsy mini’s Style ’n swap (2x)
9 apr 2016 Mama Speelgoed 10

Win Lalaloopsy mini’s Style ’n swap (2x)

Ooh het is al de op één na laatste dag van de Fabulouswinweek! Sjonge het gaat zo snel en wat was het weer geweldig leuk! En natuurlijk heb ik ook vandaag weer iets heel leuks, ik mag namelijk niet een, maar twee setjes weggeven van de Lalaloopsy mini’s Style ’n swap! Lees snel verder voor de voorwaarden.

Lalaloopsy mini’s Style ’n swap

De meisjes mama’s zullen denk ik vast wel Lalaloopsy kennen. Het vrolijke poppetje wat er altijd mooi uitziet. Maar vast ook de jongens mama zullen haar kennen, want ze is gewoon heel schattig en leuk! Onlangs zijn er ook de Lalaloopsy mini’s Style ’n swap verkrijgbaar. Dit zijn kleine Lalaloopsy’s die je zelf wel op 16 verschillende manieren kan kleden! Hoe leuk is dat! Vandaag mag ik twee setjes weggeven namelijk de Lalaloopsy mini Peanut Big Top en de Lalaloopsy Spot Splatter Splash. Hieronder lees je meer over deze mini Lalaloopsy’s!

Lalaloopsy Mini's Peanut Big Top

Lalaloopsy Mini's

Lalaloopsy Mini's

Lalaloopsy Peanut Big Top

Mijn favoriet van de twee! Een mooie mini Lalaoopsy die helemaal thuis is in de showbizz. Je kan dezeLalaloopsy Peanut Big Top mooi kleden in een prachtige jurk, en er zijn ook nog verschillende schoenen die je haar aan kan doen! Genoeg stijl mogelijkheden dus!

Lalaloopsy Mini's

Lalaloopsy Mini's

Lalaloopsy Mini's

Lalaloopsy Spot Splatter Splash

Deze Lalaloopsy Spot Splatter Splash is denk ik wel compleet tegenovergesteld dan de Peanut Big Top! Want deze creatieveling kan zomaar inspiratie krijgen zodat haar kleding bijna altijd wel onder de verfspetters zitten! Aan jou dus de taak om deze Lalaloopsy weer om te kleden!

Lalaloopsy Mini's

Winactie

Ik mag twee van jullie heel blij maken met een Lalaloopsy Mini’s.  Hieronder lees je wat je hiervoor mag doen:

 • Volg mij op Facebook en like het bericht
 • Laat op Facebook een bericht achter dat je meedoet en welke Lalaloopsy je zou winnen (Spot Splatter Splash of Peanut Big Top)
 • Het is niet verplicht maar ik zou het leuk vinden als je mij volgt op Bloglovin voor een extra winkans

Deze winactie loopt tot en met zondag 17 april 2016 De winnaar krijgt maandag 18 april per mail bericht. Graag binnen 48 uur reageren, anders moet ik helaas een nieuwe winnaar kiezen.

Eerdere winactie #fabulouswinweek

Neem ook een kijkje bij mijn andere winacties!

Win een Italtrike Driewieler in een kleur naar keuze

Win een Koeka Elba deken naar keuze

Win een tube Naïf zonnebrandcréme

Win een Ouch Box!

Win de Essie Lente Collectie Lounge Lover

fabulouswinweek

En natuurlijk staat er bij Tamara ook weer een onwijs leuke winactie klaar! Bij haar kan je vandaag namelijk Happy Lights winnen! Zelf heb ik ze ook en ik ben er heel erg blij mee, ze zijn zo leuk! Neem snel een kijkje bij Tamara voor de voorwaarden.

Eerdere winacties van Tamara:

Win een Stokke Triptrap stoel

Win een fietstoeltje

Win een Batavus Kinderfiets

Win een gebreide poef

Win een Jollein deken en knuffel

Veel succes allemaal!

handtekening-saskia
Volg jij mij al via FacebookBloglovin , Instagram en/of twitter?

Reacties

 • Manon van L

  Graag zou ik de “Big Peanut Top” winnen voor mijn oudste.

 • MetMirjam

  Wat een leuke actie weer! Ik denk dat Fiene hier nog een beetje te klein voor is, anders had ik wel meegedaan! 🙂

 • elisabeth maria martina

  bijzonder leuk en origineel kado voor mijn kleindochter

 • Eva

  Zo leuk deze winacties, Saskia! Ik volg je al op fb en bloglovin. Ik zal beide berichten even liken/saven 🙂

 • Linda Meester

  Hartstikke leuk voor bij de beautysalon van onze drie dochtertjes. De voorkeur gaat uit naar de Splash!

 • Laura

  Oooo gaaf! Ik ga meedoen!

 • Fleur

  Leuk, dat zouden mijn meiden heel erg leuk vinden om mee te spelen

 • Bodil

  Super leuk! Mijn oudste zal vast voor de Peanut gaan 😀
  Ik volg je via Bloglovin’!

 • Tamara

  Op de valreep doen wij, mijn dochtertje en ik, graag nog mee aan deze winactie! Zulke lieve schattige poppen!

 • Denise Hendrikse-Groffen

  Spot splatter splash riep mn meisje meteen! Haha

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.