Speelgoed

Vanaf welke leeftijd spelen met poppen?
23 jan 2019 Mama 2

Vanaf welke leeftijd spelen met poppen?

Mijn dochter is een echt poppen meisje. Vanaf ongeveer 1 jaar oud loopt zij al heel wat rond met haar poppen en speelt zij hier ook dagelijks mee. Voor mij als mama heel schattig om naar te kijken, ik vind het zo leuk voor haar! Vaak wanneer ik iets op social media plaats over mijn dochter en haar poppen, krijg ik de vraag vanaf welke leeftijd ik adviseer om met poppen te spelen. Na de zoveelste keer deze vraag, besloot ik er maar even apart een artikel aan te wijden! Lees meer..


WINACTIE WASHIMALS: EN DE WINNAAR IS…
22 nov 2018 Mama 1

WINACTIE WASHIMALS: EN DE WINNAAR IS…

Onlangs verscheen er op mijn blog een hele leuke winactie: namelijk een waarbij je de Crayola Washimals kon winnen! Bij ons in huis is het echt een MEGA succes. Het is echt een van Sophia haar favoriete speelgoed en ze kan er geen genoeg van krijgen. Een van jullie mag ik ook heel blij maken, want er is een winnaar bekend..! Lees meer..


Tips voor Budget schoencadeautjes
15 nov 2018 Mama 5

Tips voor Budget schoencadeautjes

Het is weer bijna zover. Pakjesavond! Nu de donkere dagen eenmaal aangebroken zijn gaat het gewoon heel hard en vliegen we naar Sinterklaas toe. En straks weer van Sinterklaas naar kerst. Maar goed, het Sinterklaasfeest. De schoentjes mogen bijna weer gezet worden, maar wat doen we er in? Ik deel een aantal tips voor budget schoencadeautjes.  Lees meer..


WINNEN: LOL Biggie Pets
14 sep 2018 Mama 50

WINNEN: LOL Biggie Pets

Onlangs kreeg ik de vraag of ik een LOL Biggie Pets wilde ontvangen. Heel eerlijk: ik had in eerste instantie geen idee waar het over ging. Tot ik ging zoeken en uitkwam op speelgoed waar toch wel heel veel leuke positieve reacties over te vinden waren. En aangezien mijn dochter dol is op kleine dingetjes en friemeltjes wilden wij dit weleens gaan proberen.  Lees meer..


WINACTIE: VTech mijn magisch bureau 3 in 1
20 jun 2018 Mama 228

WINACTIE: VTech mijn magisch bureau 3 in 1

Zoals jullie al eerder wel in mijn vlog hebben kunnen zien (bekijk via volgende  link: 48 uur vlog) heeft Sophia van ons voor haar verjaardag een super leuk Vtech Magisch Bureau van ons gekregen. Er waren voor mij een paar redenen waarom ik deze heel graag wilde voor mijn dochter en inmiddels hebben wij er genoeg mee gespeeld om uitgebreid onze mening te vertellen! Ook mag ik zo’n leuk bureau aan een van jullie weggeven! Lees je mee voor onze review en de voorwaarden? Lees meer..


Tip voor áltijd de leukste cadeaus
1 mrt 2018 Mama 2

Tip voor áltijd de leukste cadeaus

Ik vind het altijd ontzettend lastig om leuke cadeaus te kopen. Maakt niet uit voor welke gelegenheid, het blijft lastig. Ik koop graag iets leuks voor een ander maar vind het natuurlijk ook heel prettig als de ander hier ook echt iets aan heeft. Óf dat iemand van mij iets krijgt wat al heel lang op het verlanglijstje stond. Dat zijn namelijk pas de écht leuke cadeaus. Lees meer..


Linda: Wij hebben er een puppy bij! (Little Tikes Swim to me Puppy)
31 jan 2018 Mama 1

Linda: Wij hebben er een puppy bij! (Little Tikes Swim to me Puppy)

Een tijd geleden kregen we de leuke kans om samen met ons nichtje Tess de Swimming Puppy van Little Tikes uit te proberen. Eigenlijk was het vanaf het begin een beetje als de wet van Murphy want alles wat mis kon gaan ging dan ook mis. Vooral dankzij de zwangerschap van mijn zus die alles behalve vlekkeloos verliep verloren we veel tijd om de puppy te gaan testen en ondertussen hebben we ook nog eens allemaal de griep gehad. Ik geloof trouwens wel dat half Nederland er dit keer niet aan ontkomen is, deze vervelende griep. Uiteindelijk kwam dan toch het moment dat iedereen weer opgeknapt was en de energie weer terug had dus puppy mocht uit z’n hokje komen en gezellig mee naar mijn nichtje Tess. Lees meer..


Review: Lego Tape (is het wat?)
11 jan 2018 Lifestyle 6

Review: Lego Tape (is het wat?)

Vanaf het moment dat mijn zoontje hoorde van Lego Tape, moest en zou hij het hebben. Nu was het al wat langer bekend dat dit eraan zat te komen (en schreef ik hier al eens een artikel over: Lego Tape). Inmiddels ligt het in de winkel en probeerden wij het uit! Is het wat, die Lego Tape? Lees meer..