Speelgoed

DE CADEAUS VAN SINTERKLAAS
8 dec 2020 1

DE CADEAUS VAN SINTERKLAAS

Zo. Het zit er weer op. Sinterklaas is voorbij. Heerlijk haha. Het is leuk, en ik geniet van de kinderen wanneer ze zo enthousiast zijn, maar het is nog leuker dat alles weer een beetje rustig wordt. Wij hebben afgelopen weekend Sinterklaas gevierd, en de kindjes zijn ontzettend verwend. Ik deel de cadeaus die zij hebben gekregen! Misschien haal je er nog wat tips uit voor de kerst 😉 Lees meer..


WINACTIE: VTECH KIDITALKIE
3 dec 2019 Mama 11

WINACTIE: VTECH KIDITALKIE

Yes. De laatste winactie van de November winactiemaand met Vtech online! En ja, ik weet dat het inmiddels december is. Maar hoe dan ook: beter laat dan nooit, nietwaar :). Vandaag mag ik een Vtech Kiditalkie onder jullie verloten! Inmiddels hebben wij deze al even in huis, en het is een groot succes! Lees meer..


WINACTIE: VTECH MAGISCH LICHTKASTEEL
21 nov 2019 Mama 51

WINACTIE: VTECH MAGISCH LICHTKASTEEL

Zoals jullie heel misschien al weten: de maand november staat in het teken van elke week een winactie in samenwerking met het leuke speelgoedmerk Vtech. De vorige twee samenwerkingen verliepen via Instagram en waren een groot succes. Mocht je deze gemist hebben, klik dan even op de volgende links: Vtech Zoomizooz, Vtech Kidizoom. Maar, voor nu een nieuwe winactie: namelijk het Vtech Magisch Lichtkasteel! Lees snel verder hoe je kans maakt. Lees meer..


WINACTIE: VTECH KIDIZOOM ACTION CAM HD
14 nov 2019 Mama 14

WINACTIE: VTECH KIDIZOOM ACTION CAM HD

Yes! Zoals jullie weten heb ik in de maand november elke week in samenwerking met Vtech een toffe winactie. Gisteren vroeg ik aan jullie welke winactie jullie vandaag zouden willen zien. Er kon gekozen worden tussen deze Kidizoom Action Cam en de Kiditalk. Het was bijna 50/50 en toen ik dit artikel schreef stond de Action Cam bovenaan. Dus tadaaaa.. hier is de winactie! Lees meer..


WINNEN: VTECH ZOOMIZOOZ KLIM EN VERKEN BOOMHUIS
7 nov 2019 Mama 26

WINNEN: VTECH ZOOMIZOOZ KLIM EN VERKEN BOOMHUIS

Zoals ik in mijn laatste weekvlog al vertelde heb ik in de hele maand November te gekke winacties klaarstaan! Elke week (donderdag) mag ik namelijk speelgoed van Vtech onder mijn volgers verloten. Ik mocht zelf uitkiezen wat ik graag aan jullie wil geven, en ik kan vertellen: hier worden kindjes vast en zeker ontzettend blij van! Lees meer..


Favoriet Speelgoed: Houten Poppenhuis van Petite Amélie
6 sep 2019 Mama 7

Favoriet Speelgoed: Houten Poppenhuis van Petite Amélie

Zoals jullie wellicht weten is mijn dochter Sophia een echt poppenmeisje. Het is zo schattig om te zien hoe zij zich uren kan vermaken met haar poppen en hele rollenspellen speelt. Toen zij onlangs in mei 4 jaar oud werd, hoefde ik ook niet heel lang na te denken voor haar cadeau. Dat moest en zou namelijk een poppenhuis worden! Lees meer..


Vanaf welke leeftijd spelen met poppen?
23 jan 2019 Mama 2

Vanaf welke leeftijd spelen met poppen?

Mijn dochter is een echt poppen meisje. Vanaf ongeveer 1 jaar oud loopt zij al heel wat rond met haar poppen en speelt zij hier ook dagelijks mee. Voor mij als mama heel schattig om naar te kijken, ik vind het zo leuk voor haar! Vaak wanneer ik iets op social media plaats over mijn dochter en haar poppen, krijg ik de vraag vanaf welke leeftijd ik adviseer om met poppen te spelen. Na de zoveelste keer deze vraag, besloot ik er maar even apart een artikel aan te wijden! Lees meer..


WINACTIE WASHIMALS: EN DE WINNAAR IS…
22 nov 2018 Mama 1

WINACTIE WASHIMALS: EN DE WINNAAR IS…

Onlangs verscheen er op mijn blog een hele leuke winactie: namelijk een waarbij je de Crayola Washimals kon winnen! Bij ons in huis is het echt een MEGA succes. Het is echt een van Sophia haar favoriete speelgoed en ze kan er geen genoeg van krijgen. Een van jullie mag ik ook heel blij maken, want er is een winnaar bekend..! Lees meer..


Tips voor Budget schoencadeautjes
15 nov 2018 Mama 5

Tips voor Budget schoencadeautjes

Het is weer bijna zover. Pakjesavond! Nu de donkere dagen eenmaal aangebroken zijn gaat het gewoon heel hard en vliegen we naar Sinterklaas toe. En straks weer van Sinterklaas naar kerst. Maar goed, het Sinterklaasfeest. De schoentjes mogen bijna weer gezet worden, maar wat doen we er in? Ik deel een aantal tips voor budget schoencadeautjes.  Lees meer..