WINACTIE: BABY BORN SOFT TOUCH
5 dec 2018 Mama Speelgoed 130

WINACTIE: BABY BORN SOFT TOUCH

Wie mij volgt op Instagram en Facebook, die heeft het al kunnen lezen. Ik ontving vorige week namelijk een groot pakket met namelijk maar liefst twee van de nieuwste Baby Born Soft Touch poppen. Zo leuk!

Mijn dochter heeft al heel lang een Baby Born pop op haar verlanglijstje staan. Zij heeft al twee poppen (Annabel) en ik vond het daarom niet echt nodig. Maar hier kwam nu dus verandering in. Heerlijk ook om zo’n blij meisje te zien. Zij is zo onwijs dol op haar pop!

En hoe leuk is het dat ik dus ook een Baby Born Soft Touch aan een van jullie ga weggeven! Ik vind dat zo leuk om ook een ander kindje blij te kunnen maken! Lees hieronder wat je mag doen om kans te maken op een Baby Born Soft Touch!

Win een Baby Born Soft Touch

Om mee te doen met de winactie mag je mij volgen op een onderstaand kanaal naar keuze. Alles dat je volgt, zorgt ervoor dat je één keer meedoet met de loting. Volg je mij bijvoorbeeld op twee kanalen, dan doe je twee keer mee. Bij drie kanalen drie keer, etcetera. Door op onderstaande icoontjes te klikken ga je gemakkelijk naar het kanaal van je keuze. Laat ook onder dit artikel even achter voor wie je mee wil doen!

 

Over twee weken zal ik een winnaar kiezen en deze krijgt van mij persoonlijk bericht. Wil je weten hoe ik omga met winacties? Check dan even het volgende artikel: Bloggen en winacties, hoe het gaat achter de schermen.

Deze Baby Born pop is onder andere te koop bij Bol.

Succes lieve allemaal! Doen jij ook mee met de winactie?

Producten

Reacties

 • Mariël

  Wat een super leuke actie!
  Ik doe heel graag mee voor mijn dochter.
  Zij wordt 16 januari 3 en wil ontzettend graag de pop voor haar verjaardag .
  Ze vind hem helemaal geweldig.
  Elke keer als we in de winkel langs lopen staat ze erbij te kijken en is ze heel duidelijk dat ze hem zo graag wilt.
  Dit zou dus geweldig zijn om te winnen!

  • Bertha Lanting Brontsema

   Helemaal leuk ik doe heel graag mee voor een klein poppen moedertje, zou haar graag hiermee blij willen maken en verassen,

 • Daanster

  Wat leuk dat je deze weg mag geven, helemaal als je ziet hoe ontzettend verguld Sophia met de hare is 😁 Ik doe graag mee voor mijn neefje met autisme, hij vindt het heerlijk om een vriendje te hebben om te verzorgen. Een oude Anne Geddes baby van mij ging ook overal mee naartoe ^^ Ik was al geabbonneerd op insta en facebook (daanstah en daan ster) en nu ook op youtube (dana*)

 • Nicole jansen rave

  Leuk zeg! Zelfs mijn zoontje van 5 jaar zou er heel blij mee zijn.

 • Carmen Stouten

  Ja wij doen heel graag mee voor ons dochtertje die nu al een geboren moedertje is. Ze speelt nu al veel met een pop ondanks dat zij pas 1 jaar is. Hoe leuk zou deze baby born zijn voor nog meer speel plezier:) Ze heeft een mooie poppenwagen gekregen dus als ze straks loopt kan ze er met baby born in wandelen:)

 • Linda

  Oh super gaaf! Ik ben zwanger van nummer3 en mijn jongste meisje gaat helemaal los mer poppen. Ze zal deze echte pop geweldig vinden!

 • elisabeth maria martina

  daar zou oma lies haar kleindochter heel graag mee verrassen
  die zal vast nog wel onder de kerstboom passen

 • Lisette Tuit

  Wauw! Ik doe mee voor mijn dochter Demi… Deze stond op haar verlanglijstje.. Maar helaas kon sinterklaas haar deze niet geven..

 • Chantal

  Ik kan niet overal lid worden maar wat een tegekke winactie 😍 ik doe dolgraag mee voor mijn kleine meisje ze heeft nog geen echte 1e pop enkel 1 van stof en daar is ze al helemaal gek op ❤️❤️ Met jaar 1 jaar een echt poppen meisje
  Ik waag dus dolenthousiast een kans

 • Edwards

  💗💗💗 whoop whoop whoop 💗💗💗
  Wat een superrr actie ik doe heel erg graag mee voor onze dochter Michantely 💖 zou een fantastische verjaardagscadeau 🎁 zijn. Ze Springt een gat in de lucht 🤗 voor deze mooie baby born ze zal er superrr goed vooroor zorgen 💗💗💗

 • Dionne van der Kooij

  Leuk! Ik doe mee voor onze zoon. Zijn tweelingzusje heeft al een baby born, maar hij wilt er nu zo graag ook een. Lekker vertroetelen en verzorgen samen met zijn zusje!

 • Marieke

  Voor mijn dochter Liza die al een heel weeshuis aan poppen heeft en ze allemaal geweldig vind om mee te spelen. En graag nog veel meer poppen krijgt.

 • Hilda

  Wauw!!! Wat een super leuke winactie! Ik doe heel graag mee voor onze lieve dochter Noa dit net 3 jaar is geworden! Afgelopen jaar is zij grote zus geworden en die rol past haar zo goed, vanaf het eerste moment was ze dol op haar zusje en doet ze niet anders als voor haar zorgen! 😍 altijd als we gaan wandelen gaat ze mee met haar eigen poppenkinderwagen en deze pop zal hier prachtig in liggen. En als mama dan voor Sara zorgt kan Noa gewoon lekker voor haar eigen popje zorgen! Wij gaan heel hard duimen! 🤞🏼🍀

 • Riannaenco

  💕Deze toffe actie laat ik niet aan me voorbij gaan hoor! Lux en Loisa zijn beide dol op poppen. Vooral Lux van 3 zit helemaal in zn rol als papa Lux nu hij heel bewust weet dat hij nog een keer grote broer gaat worden. Loisa van 1,5 speelt echt een rollenspel met flesjes, lepeltjes en luiertjes. Al met al zou ik deze fantastische pop dolgraag winnen voor deze twee guppen! 💕

 • Betti Scheringa

  Wauw doe graag mee voor onze 2 meiden en mijn gastkinderen
  Echte poppenmama’s en papa’s dus extra pop zeker welkom

 • Xiomara

  Geweldige actie !!
  En die foto op.instagram met je dochtertje is echt een smelt moment hoe blij ze naar de pop kijkt
  Ik doe heel graag mee voor mijn jongste dochtertje. Zij heeft hem ook op der verlanglijstje staan maar helaas heeft sinterklaas hem niet gebracht 🙁
  Wie weet komt daar nou verandering in !!

 • Kim

  Ah heel graag voor mijn liefste dochter Livvie, die is helemaal gek van Poppen, net 3 jaar en nog steeds gaat pop overal mee. Nog niet in verdiept of Annabel of baby born t moet zijn dus ben zeer benieuwd!!
  Ik ga duimen!!! 😘

 • Ariëlh

  Wat een super gave actie! Ik doe graag mee voor mijn dochtertje die 31 december 3 jaar wordt! Ze is een echt poppenmoedertje en zorgt zo graag voor alles en iedereen!

 • Sab

  Hi wat een leuke actie zeg. Ik doe mee voor mijn zoontje van 1,5 🤗 merk dat hij bij andere er graag mee speelt en verzorgd dus deze zal hij super leuk vinden🍀👍

 • Nicky

  Waaaaaw
  Wat een gave actie! Mn dochtertje is helemaal gek op poppen en deze wijst ze keer op keer aan in de winkel! Heeeeeeeel graag zou ik deze mooie baby Born voor haar willen winnen 😍😍

  Duimen 🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀

 • Kirsten Schuringa

  Doe graag mee voor onze jongste dochter van 2 die een echte poppenmoeder is. Nu pakt ze vaak de pop van haar zus maar je raad het vast al die is daar niet altijd mee eens

 • Martina

  Dat zou de eerste pop voor mijn dochter worden, de perfecte reden om mee te doen via instagram en YouTube

 • Cindy

  Super leuke actie, m’n dochter Eva van 2,5 jaar speelt nu altijd met de poppen van d’r zus dus een eigen babyborn zou super gaaf zijn! Ik volg je op instagram en Facebook 😊

 • Sjanne

  Ik waag graag een kans voor onze dochter die een echte poppenmoeder is en dolgraag de nieuwe baby Born wil❤️

 • Lisanne Van weerdenburg

  Ik doe graag mee voor mijn dochter. Een mooi cadeau voor onder de kerstboom

 • Suzanne

  Ik zou graag mee doen voor mijn zoontjes van 1 en 3. Beide gek baby’s en hier in huis zijn nog geen poppen.

 • Marjolein

  Wauw! Hier gaag een oud-poppenmoeder hart harder kloppen. En hoe leuk zou het zijn als ik mijn dochter hier blij mee kan maken. Ik volgde je al op 3 kanalen 🙂

 • Esther hamer

  Voor mijn kleine noalie van 5 jaar die is gek op poppen om voor te zorgen. Zit nu in groep 2 en is zo vrolijk meisje. Ze is net als mij , zo verzorgend en dan komt zo’n mooie pop goed van pas. Nu maar duimen voor haar.

 • Cindy Framke

  Gaaf! Ik doe heel graag mee voor mijn dochtertjes. Een baby born staat heel hoog op hun verlanglijstjes. Superleuk cadeau voor de kerst.

 • Anja

  Erg leuk ik doe mee voor deze lieve pop voor mijn nichtje . Zodat ze er lekker mee kan spelen 😁

 • Anja

  Ons kleine lieve speciale poppenvadertje van 5 wil heel.graag een eigen pop en is helemaal verliefd op deze pop. Ik doe echt heel graag voor hem mee.
  Ik volg je op insta en op ypu tube.

 • Joyce

  Ik volg je op Facebook en instagram. Ik doe graag mee voor mijn dochtertje van 3. 💖 Ze verdient wel wat extras, ze is 6 november haar broer van 15 verloren. Het is nu een moeilijke zware tijd. 💫

 • Linda Blankendaal-Feld

  Wauw wat gaaf zeg! Ik volg je al heel lang, en doe dit met veel plezier! Ik bewonder jou als mama! Ik doe heel graag mee voor mijn dochtertje Vayenn van bijna anderhalf jaar.
  Dit zou een prachtig cadeau zijn voor onder de kerstboom!
  Ik ga duimen…

 • Anna

  Oooh geweldig ! Ik doe heel graag mee 😍😍

  Mijn dochter Julia zou dit helemaal geweldig vinden!

  Facebook: An Na

 • Caroline

  Wat een leuke actie! Mijn dochtertje Annelore van 2,5 is een echte poppenmoeder. Het zijn haar ‘baby’s’. Ze zou heel blij zijn met deze babyborn die lekker zacht aanvoelt en die echt kan eten en drinken.

 • Leo nijhoff

  Gaaf voor me dochtertjes, ze hebben 17 november een zusje gekregen, dan kunnen ze de pop verzorgen ipv hun echte zusje 😁

 • Marinka

  Leuk! Mijn dochter (ruim 2.5 jr) is gek van poppen en houdt van verzorgen
  Begin januari moet ze weer terug naar de kno arts voor buisjes leuk om haar daarna te verwennen met n mooi cadeautje.
  Ze kan met het spelen met poppen ook ekker in dr eigen taaltje spelen. Ze praat nogal slecht dus volwassen begrijpen haar vaak niet. Met haar poppen kan ze even ‘zichzelfzijn’

 • Maria

  Ik doe mee voor mijn dochtertje Ziva. Ik was vroeger zelf gek op mijn baby born. Nu maar hopen dat zij ook een poppenmoedertje wordt😊

 • Jetteke

  Wat leuk! Ik doe graag mee voor mijn jongste dochter.

 • Lotte en Saar

  Alleen twitter niet!

  Ik hoor hier in me oor, maaaam die voor mij verjaardag vragen? Pleasee mam! Babyyy!
  Saar word 22 december 3 en is echt een poppenmoedertje dus zou echt te gek zijn!!

  Liefs van onss

 • Barbera

  Wauw wat een super actie met deze mooie pop. Pippa, 2 jaar, is nu al een echt poppenmoedertje en wat zal ze dit leuk vinden 😍😍
  🍀🍀

 • Yvette

  Ik doe graag mee voor mijn dochtertje Sofia. Gister 2 geworden en heeft ze van ons een poppenbedje en stoeltje gekregen. Ze speelt nu met mijn oude babyborn maar die is een stuk minder beweeglijk dan deze. Dus wij gaan duimen 😊

 • Sanne

  Ooooo wat leuk! Toen ik jong was altijd al een babyborn willen hebben, nu staat mijn zoontje regelmatig bij deze poppen in de speelgoedwinkel te kijken. ‘Ik ook een baby’ zegt ie dan. Dit jaar paste het jammergenoeg niet in ons budget. Dit is dus een mooie kans. Ventje hier zou het fantastisch vinden.

 • Suzanne van Noort-Vreeken

  Onze dochter is een echte poppenmoeder! Goed verzorgen en zelfs aan les geven als ze weer eens de juf is! Een speelmaatje voor pop en Lisa er bij zou helemaal perfect zijn! Kan ze heel veel lesgeven, in bad stoppen, mee buiten een rondje lopen. Deze poppenmoeder wil heel graag nog meer kindjes!

 • Peggy van den berg

  Jaa. Hier twee jongens maar een pop mage r echt wel bij! Onze oudste heeft pas een broertje gekregen en is zo onwijs zorgzaam. Zijn vriendinnetje heeft een pop en elke keer als de reclame op is roept hij dat zei die heeft. Nou van mij mag hij ook lekker blijven zorgen.. Voor z’n broertje maar ook voor deze pop! Groetjes Peggy

 • Kimberly

  Fantastisch mijn dochter van 6 is zoooooo enorm gek op poppen.. Ze zou dit helemaal te gek vinden.. Wij doe dus heel graag mee!!

 • Lisette

  Superleuke winactie! Ik doe graag mee voor mijn dochter die un Januari 3 wordt.

 • Karin

  Voor onze kleindochter 💗
  Ze is altijd in de weer met haar andere babyborn’s🤗
  Maar ze slaapt nu sinds 3 dagen zonder speen (ze is bijna3)👍🏼
  En heeft het heel moeilijk gehad 😪 om te kunnen slapen zonder de speen dus daarom vind ik dat ze deze babyborn wel verdiend 🎉 heeft😘
  Ben zo trots op haar ♥️

 • Kristy Boerboom

  Wij doen graag mee 😀
  Hier een instagrammer!

 • Lineke

  Ik doe mee voor onze dochter Femke. Nog 2 weekjes ongeveer dan zal ze een klein zusje krijgen. Hoe leuk om samen met mama voor een baby te zorgen 😍.

 • Marcelle Verdouw

  Mijn oudste dochter Jette is ook zo dol op poppen. Ze zou deze echt geweldig vinden.

 • Ineke

  Super leuk! Mijn dochter wordt zondag 2, en speelt constant mer de babypop van de grote zus. Dit zou ze geweldig vinden.

 • Corinne

  Hi! Ik volg je al op FB + Insta en kijk je vlogs met veel plezier. Ik doe heel graag mee voor mijn dochtertje Lily van 1,5 jaar en dan mag ze ‘m straks doorgeven aan/of delen met haar zusje, verwacht eind mei volgend jaar. Kan ze nu alvast oefenen met haar eigen ‘bibi’, zoals ze een baby doorgaans noemt! Leuk, duimen maar!

 • Chantal Obbink

  Graag doe ik mee voor mijn dochter (1jr) die al een echte poppenmama is. Zo schattig hoe lief ze voor haar poppen is. Kusjes, knuffels, flesje geven. Ooh wat zal ze ook voor deze pop goed zorgen.
  Volg je op YouTube, Insta en Facebook 👍

 • Claudia

  Wat een leuke winactie echt Super leuk!! Mijn dochter van 2,5 jaar is echt gek op poppen en zou dit echt geweldig vinden!!

 • Charlene van Beem

  Ik zou hem heel graag willen winnne voor mijn bonus dochter! Na een lastig en spannend jaar vol veranderingen waarin papa en mama niet meer bij elkaar woonde, 2 verhuizingen, zieke oma’s, voor het eerst naar school . Verdient zij iets extras . Ze werd ook nog afgelopen oktober grote zus .. dat was natuurlijk iets leuks en ze is zo bijzonder gek op haar. Ik weet zeker dat zij heel gelukkig word van haar “eigen baby”

 • Paula

  Ik doe graag mee voor mijn dochter Mare van drie! De pop is in extra goede handen nu ze van sinterklaas een dokterskoffer heeft gekregen en haar pop en alle knuffels meteen beter maakt zodra ze iets mankeren 😉.
  Groetjes,
  Paula

 • Judith

  Jaa ik doe mee voor mijn nichtje die deze pop wou maar hij was niet meer te leveren! Ik volg je op insta en ben geabboneerd op Youtube!💕

 • Lorene

  Leuk! Ik doe mee voor m’n dochter Lune. Ze slaapt graag met haar pop in bed, maar die is nogal hard waardoor we regelmatig ‘au’ horen. Dit zou een stukje lekkerder slapen denk ik:).

 • Chayenne

  Ik doe heel erg graag mee voor onze zoon Sem van 1,5 jaar oud. Een echte poppen vader. Bij al zn nichtjes speelt hij het allerliefst met poppen, nu is het toch echt tijd voor zijn eigen popje?

 • Petra de Mooij

  Wauw, hoe gaaf is dit!! Ik doe dolgraag mee voor m’n dochtertje Lotus. Ze is de jongste binnen ons gezin. En wat zou ze het gaaf vinden om ook haar eigen babyborn pop te hebben. Die ze heerlijk kan vertroetelen😍 we gaan heel hard duimen🤞🍀
  Ik volg je via insta en fb…

 • Marianne

  Ik doe graag mee voor mijn dochters 😊 de jongste speelt nu met poppen van haar grote zus, maar daar is ze het niet altijd mee eens!

 • Myrthe

  Ik zou graag meedoen voor mijn dochtertje Elin! Het sinds kort een echt poppenmoedertje geworden 😍 bij de reclame van baby Born op tv begint ze al te roepen; biebie biebie! Ze zou er super blij mee zijn!
  Ik volg je op Facebook, instagram, YouTube en twitter.

 • Roxanne

  Super leuk om te winnen voor mijn dochter! Dat is echt een moedertje, dus daar zou ze heel blij mee zijn!
  Ik volg je op Instagram en Youtube! Ben heel benieuwd! 🙂

 • Hannah

  Wat leuk! Ik doe graag mee voor mijn nichtje. Volgens mij volg ik je op alle kanalen♡
  Liefs Hannah

 • Melissa

  Voor mn kleinste meisje. Dr grote zus heeft er al 1 dus het zou fijn zijn als ze er ieder 1 hebben.
  Ik heb verder geen reden. Gewoon omdat ik mn kleine moppie zo lief vind, hihi.
  Liefs x .

 • Anne van Hout

  Jaaa leuk! Voor onze 2-jarige dochter Sophie die een dezer dagen een broertje krijgt! Als ik dan even met de baby bezig ben, heeft zij haar eigen ‘beebie’. Nu wiegt ze de hele dag op en neer met haar konijnenknuffel, roept ‘beebie’ en geeft haar speen aan de knuffel. Dus ik verwacht een toekomstig poppenmoedertje!

 • Kirsten

  Zo leuk voor mijn dochter!! Ik volg je via Instagram.

 • Kirsten

  Zo leuk voor mijn dochter!! We duimen hard. Ik volg je via Instagram.

 • Cindy L

  Aaaaaah babyborn♡Touch! Voor kleine meisje♡
  HELEMAAL Hot nu zelf wat spulletjes aan minderbeelden kindjes heeft geven. Waar ze te groot voor was. Vind ik dat zeker beloond mag worden. Dit echt haar enige wens pop om te verzorgen en te knuffelen.♡ Wat is toch schat he!.

  Zou super kerst kado zijn.!

 • Larissa

  voor dochterlief! <3
  Zou heel leuk zijn 🙂

 • Daphne

  Super leuk! Mijn dochter is een echt poppenmeisje! #Fingerscrossed!

 • Brenda

  Ik wil wel een kans wagen voor mijn dame! Echt een poppenkind, nu ze vier is heeft ze al een hele verzameling.
  Ik doe mee op 3 kanalen👍🏻🤣

 • Maud

  Super leuk! Mijn dochtertje Fenne is ongeveer even oud als Sophia. Fenne is ook een echte poppenmama en helemaal gek van rollenspellen. Thuis heeft ze nog een babyborn-pop voor baby’s, een hele zachte variant. Het wordt nu wel tijd voor een échte pop; daar kan ik alleen maar heel veel punten mee scoren bij dr! Ik volg je onder andere op Youtube, Facebook en Instagram!
  Onlangs geplaatst door Maud: Piet Paulusma heeft een horrorwinter voorspeld…

 • Kristel Gubbels-daemen

  Super gaaf voor onze poppen moeder Noor en Lotte. Zij zullen goed voor haar zorgen

 • Lydia

  Wat een gave actie! Ik doe graag mee voor mijn dochter Sophie, die in januari 4 jaar wordt.

 • Wendy Kruitbosch van Berne

  Ik doe ontzettend graag mee voor mijn lieve Sophie. Ze is een echte poppenmoeder. Maar dan alleen met de pop van een vriendin van mij. Ze heeft een pop van de Hema maar die drukt ze snel door naar huilstand, zodat ze kan troosten. Wat zou dit haar gelukkig maken. Het gaat om de kleine dingetjes in het leven maar dit soort extra’tjes, vind ik prachtig om te zien in haar oogjes.

 • Adrienne

  Oe daar gaat ons poppenmeisje blij mee zijn. Iedere keer aanwijzen in het speelgoedboek maar te duur voor op het lijstje…
  Maak jij onze dochter blij?

 • Anne

  Wat een leuke win actie! Ik doe graag mij voor onze dochter Emma, zij wordt 5 januari 3 jaar en heeft net een broertje gekregen waar ze onwijs gek mee is! Uiteraard wordt alles van mama en broer-lief gekopieerd op haar huidige pop… een echte baby Born zou daarom toch wel heel gaaf zijn!

 • Anouk

  Super leuk voor onze kleine meid van 2.5jaar die echt een poppenmoeder is. En nu haar broertje er is van nu net 3 maandjes kan ze mama helemaal na doen met zo’n mooie baby born. Heel leuk! Volg je op insta, YouTube.

 • Linette

  Wauw heel leuk voor mijn dochtertje van bijna 3, ze zou het echt geweldig vinden, echt een poppenmoedertje!! Ik volg je op Instagram!

 • Melissa

  Ik doe graag mee voor onze zoon van 3. Hij moet van de poppen van zijn zus afblijven en wil zelf heel graag een eigen “baby”. Helaas kwam dit naar boven toen zijn “grote” sinterklaascadeau al ingeslagen was. Zijn zus is jarig vandaag, en hij heeft goed in de gaten dat de stroom aan cadeautjes voor haar niet ophoudt. Ik gun het hem enorm!

 • Nieske

  Voor mijn lieve dochter die wel een extra kadootje verdiend in deze maand!

 • Marinke

  Wat een leuke actie! Volg je al even, en zag deze actie voorbij komen,.en dacht ja daar moet ik eens een keer aan meedoen. Voor onze dochter Noor, een echte poppenmoedertje. Wat zal ze de babyborn helemaal leuk vinden. Duimen maar!

 • Lonneke

  Ik doe graag mee voor mijn dochter! Ze wil heel graag een pop. Helpt zo goed met dr broertje mee maar sinds hij geboren is wil zij ook graag een eigen pop. (Nu deelt ze er 1 met dr zus). Financieel zit het er niet in dus duimen dat wij er 1 mogen winnen.

 • Kim

  Oh wat leuk zeg! Ik doe heel graag mee voor mijn jongste dochter Nina (5-2-2015) ze is een enorme poppenmoeder. Ik volg je op insta 💓
  Liefs Kim

 • Bodil

  Mooi! Ik maak graag kans voor mijn dochter Evi (en volg je via Bloglovin’). 🙂

 • Laura Steenbergen

  Wat een leuke sctie zeg! Ik doe mee voor mijn zoon, poppenpapa Florian van 3 jaar oud. Sinds hij in juli grote broer is geworden, wil hij niet anders dan ‘zorgen!’. Dat kan natuurlijk heel goed voor een babyborn! Kan zijn zusje er ook mee spelen als ze wat groter is!

 • Suzanne Pruik

  Jaaa ik doe mee voor mijn dochtertje Sophie van 2.5 jaar, ze is echt verzot op haar ‘baby booorn’ en hij gaat overal mee naar toe, vandaag zelfs met een pietenpakje aan. Ze zou deze dus echt geweldig vinden! Dus wij doen heel graag mee!

 • Suzanne Pruik

  ik doe mee voor mijn dochtertje Sophie van 2.5 jaar, ze is echt verzot op haar ‘baby booorn’ en hij gaat overal mee naar toe, vandaag zelfs met een pietenpakje aan. Ze zou deze dus echt geweldig vinden! Dus wij doen heel graag mee!

 • Heleen

  Mijn dochter wordt in februari 2, deze pop staat op het verlanglijstje! Haar eerste pop 😍 smelt smelt! Ik volg je gezellig op Insta!

 • Karlijn

  Leuk voor mijn dochtertje Yinthe.
  Voordat ze mee naar huis wilde vandaag moest eerst de pop op het kinderdagverblijf nog een flesje krijgen 😅
  🍀

 • Laura

  Wauw! Wat een leuke actie! Ik doe graag mee voor mn dochter van 3, een echt meisje en poppenmoeder 🎀 Leuk cadeau voor onder de kerstboom!

 • Mandy Weenink

  doe graag mee voor me dochtertje😍 ze wordt in januari 2 en februari grote zus en ze is al een goede poppenmoeder deze zou ze geweldig vinden

 • Anita te Gussinklo

  Geweldig, ik doe graag mee en volg je op alle 5 de kanalen.

 • jacqueline de Waal

  Wauw daar zou ik Peage heel erg blij mee maken het is zo een grappig meisje vrolijk en dit vind ze heerlijk moedertje spellen.

 • Helma

  Ik doe heel graag mee voor mijn nichtje, Anna! In maart hoopt zij drie jaar te worden en een echt poppenmeisje!! Dit zou zij helemaal geweldig vinden!

 • Natasia Derycker

  Super leuk!! Ik doe mee voor mijn kleine poppenmeisjes! Na sinterklaas komt kerst en Julie haar verjaardag er ook aan! Dure maand ideaal deze mooie babyborn om te winnen! Ik volg je 4 keer 😊

 • wilmsen anita

  ik doe mee voor kleindochter Michelle

 • Hilde

  Het is zo leuk om te zien hoe blij je dochter met haar nieuwe pop is! Mijn dochter vind het spelen met haar pop ook heerlijk! Ik hoop dat haar pop een zusje krijgt😉

 • Marian B

  Mijn dochtertje is zo’n lief poppenmoedertje! Naar bed, brengen, verschonen en eten geven ze doet het allemaal en uiteraard knuffelen en kusjes geven. Zo leuk om te zien! Een pop erbij zou ze natuurlijk fantastisch vinden en daarom loot ik graag mee. Volg je op 3 van de kanalen.

 • Noor Rademakers

  ik doe mee voor mijn poppenmoedertje van bijna 2

 • E. Wout

  Jaa, heel graag voor mijn nichtje 😍

 • Lies

  Leuk! Ik doe graag mee voor de dochter van mijn beste vriendin! Ik volgde je natuurlijk al op bloglovin 🙂

 • Eline

  Wow! Ik wil deze heel graag winnen voor mn dochtertje die in februari 3 wordt ze zou hier super blij mee zijn!!

 • Lotte

  Ik doe heeeeeel graag mee voor ons lieve dochtertje. Ze is bijna jarig (29 december) en helemaal fan van poppen!

 • Cheryl van de Loo

  ahhh super leuk. Ik doe mee voor mijn nichtje.
  Ik heb je gevolgd op facebook en op instragram ( flitsss)

 • Elaine

  Wat een leuke winactie! Ik doe heel graag mee voor mijn dochter Gwen. Ze is bijna 2 jaar en heeft het rollenspel helemaal ontdek. Maar ze heeft nog helemaal geen mooie poppen die passen bij een peuter, dus dit is zeer welkom!

 • Inger

  Superleuk! Onze dochter zal zich hier te groot voor voelen maar gelukkig heb ik een nog een leuk nichtje die dit geweldig zal vinden!

 • Rhona

  Gaaf!!! Deze wilt mijn dochtertje van 5 zo graag!

 • Anneliese de Waal

  Ik doe heel graag mee voor mijn dochtertje Sam, zou ze helemaal geweldig vinden.
  Ze houd heel erg van poppen, waag graag een kans voor haar.

 • Lianne Rodenburg

  Super gaaf ik doe graag mee voor mijn meisje die in januari 4 jaar wordt.

 • Mai

  Super leuk wij doen mee! Onze Sophie wordt grote zus en sinds ze dat weet loopt ze hele dag door met knuffels en zegt dat dag dan de baby is!

 • Janine

  Onder het mom dat ik minder social media wil gebruiken en alleen nog actief ben op instagram en volg natuurlijk nog wel trouw alle bloggers , zal ik helaas maar weinig kans maken , maar toch waag ik een gokje voor mijn lieve poppenmoeder lilly , ze is net 4 jaar geworden. Ze zou deze pop geweldig vinden!

 • Marije

  Super leuk! Ik doe mee voor mijn jongste dochter Rivka. Gék op alles wat baby is.

 • Pascalle hubens

  Ooohhh ik zou supergraag meedoen voor mijn dochter van bijna 2 jaar, sinds kort loopt ze door de winkel en sleept ze met poppen.

  Groetjes Pascalle

 • Joyce

  Ik heb een zoon van 2, die het leuk vind om met mijn oude baby born te spelen. Hij zal het helemaal geweldig vinden om een nieuwe pop te krijgen, waar ook allemaal leuke spulletjes bij zitten 🤩. Wij gaan duimen.

 • Kim

  Super leuke winactie. 👌
  Graag doe ik mee voor me zusje, ik vind dat zij een keer wat verdient na al haar lieve hulp en ongelukjes . En zou super zijn als zij ook een keer wat onder de boom krijgt 😊 (ze is echt een Poppe moeder en zodra er wat is met me zoontje springt ze ook gelijk op😍)

 • DeniseF

  Wat een te gekke winactie. Ik doe graag mee voor mijn dochter Yara van 1,5 jaar. Een meisje dat heel graag zorgt voor haar knuffels! Eten geven, drinken geven, ook in bed slapen. En ze daarna mwaaa een kusje geven! De pop zal geen liefde tekort komen! 😀
  Volg je op insta, FB en YT.

 • Jolanda

  Super leuk voor mn dochter Isa! Een echte poppenmoedertje. Wat zou ze dit gaaf vinden!

 • Johanna

  Een tijdje staan twijfelen om deze voor onze dochter Bente te kopen, maar toch gegaan voor een wat goedkoper exemplaar. Zou heel tof zijn om haar nu toch nog met deze pop te kunnen verrassen!

 • Manon van Luijk

  Wauw! Hoe tof zou dat zijn als mijn dochtertje of mijn zoontje dit zouden winnen. Mijn dochtertje heeft 1 klein pootje met zacht lijfje en dat is altijd ruzie tussen de 2 kids.
  Mijn zoontje vindt het af en toe ook leuk om mee te spelen. Hoe ontzettend fijn zou het zijn als ze daar geen ruzie over hoeven te maken. Zul je zien dat ze dan ruzie gaan hebben over wie met welke pop mag spelen🤣.
  Dus deze fantastische pop is hier zeer welkom.
  En anders moeten ze het maar met die ene pop samen uithouden🤣

  Wilde nog even laten weten dat ik je een geweldige moeder vind en ik geniet keer op keer van je blogs ed.

  GA ZO DOOR!

 • Brenda

  Wat een leuke winactie! Ik doe heel graag mee voor mijn jongste dochtertje, ze is dol op poppen. Ik denk dat ze deze babyborn wel heel erg leuk vind.
  Ik volg je op FB, Insta, YT en blogloving

 • Annie Thomassen

  Wat worden de poppen toch steeds mooier en liever. Mijn kleindochter van bijna drie jaar is zo een echte poppenmoeder en ik zou haar daarom heel erg graag verrassen met zo’n lieve baby erbij. Ze zal dan zeker weten dolgelukkig zijn èn super goed voor haar kindje zorgen.

 • Christine

  Ik doe heel graag mee voor mijn kleine meid. Ze zou het fantastisch vinden!

 • Flinterke

  Ik doe heel graag mee voor mijn tantezegger, ze is een echte poppenkindje.

 • Jessica vorst

  Super leuk! Ik doe mee voor mijn kleine poppenmoeder luna van 2,5. Zij gaat deze pop zi geweldig vinden.

 • Linda Smeets

  Wat enorm gaaf! Dit zou een heel mooi verjaardagscadeau zijn voor ons kleine poppenmoedertje! Ik doe daarom dan ook graag mee. Volgen doe ik via Facebook, Twitter en Bloglovin’.

 • Marlieke

  Mijn lieve nichtje heeft zich op 3 jarige leeftijd echt ontpopt tot ware poppenmoeder. Ze loopt de hele dag met de oude pop van mijn zus en mij trots in het rond. Met deze fantastische Baby Born super soft zouden we haar echt enorm blij maken!

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv