Plog #4 Dagje mee met een mama!
11 apr 2015 Overige 15

Plog #4 Dagje mee met een mama!

Vandaag staat er weer een plog klaar. Ik heb gisteren (vrijdag) een dagje geplogd. Het was een andere dag dan normaal omdat Vincent is snowboarden in Zwitserland. Senna mist zijn papa best erg dus er zij al heel wat traantjes gevallen. Deze dag was een echte mama dag, kijk mee!

sen

De eerste foto maak ik als Senna en ik naar de auto lopen om naar de peuterspeelzaal te gaan. Omdat Vincent er deze ochtend niet was het ietsjes meer haasten dan normaal maar we hebben het gered ๐Ÿ™‚

boodschappen

Als Senna lekker aan het spelen is op de peuterspeelzaal rijd ik weer snel naar huis omdat ik mijn lijstje vergeten was. Ik kan tegenwoordig echt niet meer zonder lijstjes want dan vergeet ik alles. Daarna rijd ik door naar de Action voor wat huishoudspulletjes.

action

Bij de Action hebben ze altijd zo onwijs veel lekkere chocolade! En ik heb helemaal niets gekocht, goed he!

maybelline

Ik heb het zelf niet gekocht maar misschien een tip als je graag mascara van Maybelline gebruikt.

orthica

Na een tijdje in de Action alles te hebben bekeken (heerlijk zonder kind!) rijd ik door naar de winkel van mijn schoonouders om probiotica te kopen voor Senna. Hij heeft veel last van buikpijn en we willen dit daarom eens proberen.

zonnatura

Als ik thuis ben drink ik een kopje koffie en eet ik een notenreep als tussendoortje. Ondertussen lees ik wat blogjes.

32 weeks

Buikfoto van de dag! ๐Ÿ™‚

lunch

Om half 12 haal ik Senna van de peuterspeelzaal en gaan we naar huis om te lunchen. Senna heeft op de peuterspeelzaal lekker buiten gespeeld en is helemaal rood en bezweet ๐Ÿ™‚ We lunchen allebei een broodje ei buiten in de zon.

schoenen

Senna zijn schoenen zaten helemaal onder het zand en waren heel vies. Eigenlijk zijn dit zijn nette schoenen maar ik kon vanochtend zo snel niets anders vinden. Met een tandenborstel en een sopje kreeg ik de schoentjes weer redelijk schoon..

schoonmaken

Daarna pakken Senna en ik allebei een emmertje met sop en maken we de tuinmeubels schoon.

buiten

Hoppa kussentjes erop en we kunnen lekker zitten in de zon! Ooh wat heerlijk is dat zeg.

chanel

De postbode brengt een pakje met mijn favoriete mascara. Fijn om mijn voorraad weer mee aan te vullen ๐Ÿ™‚

clipper

Ons neefje komst gezellig spelen en ze vermaken zich prima in de tuin terwijl ik thee drink. Senna is niet helemaal in zijn hum en is snel een beetje van slag dus we knuffelen en kussen heel veel ๐Ÿ™‚

babykleertjes

Na wat drinken gaan de kindjes boven spelen en zoek ik wat kleertjes voor de baby uit om te gaan wassen. Ik ga er nu maar vast mee beginnen zodat ik alles op mijn gemakje kan klaarmaken (32 weken zwanger).

puzzel

We puzzelen nog wat buiten in het zonnetje. Zijn er meer mama’s met kindjes die heel erg veel puzzelen? Senna vermaakt zich er zo goed mee, we puzzelen elke dag heel wat.

macaroni

Mijn neefje wordt opgehaald door mijn zus en Senna en ik eten lekker makkelijk macaroni. Ik vind het zo lastig om maar voor twee personen te koken, macaroni is dan lekker makkelijk. We eten alweer buiten deze dag!

koffie

Daarna nog een lekker kopje cappuccino terwijl Senna in de zandbak speelt. Heerlijk dat warme weer, kon het maar altijd zo zijn.

was

Na de koffie gaan Senna en ik naar het washok om alle was op te hangen. Senna helpt mee met ophangen en sloopt heel wat wasknijpers ๐Ÿ˜‰

fruit

En dan is het tijd voor een kopje thee en voor wat fruit. Daarna spelen we nog wat samen met de Duplo en dan is het tijd voor Senna om naar bed te gaan. Ik hoop dat hij vannacht een beetje doorslaapt, afgelopen nacht werd hij regelmatig wakker.

keuken

Als Senna lekker ligt te slapen gaan alle stoelen op tafel en maak ik de keukenvloer helemaal schoon. Ik heb een ontzettende hekel aan een vieze keukenvloer. En zeker met al die zandvoetjes van vandaag mocht er wel goed geschrobd worden.

Ik hoop dat jullie deze plog leuk vonden om te bekijken. In de avond heb ik verder niet meer geplogd omdat ik niet veel heb gedaan. Ik heb deze plog in elkaar gezet en nog wat wasjes gevouwen. En zoals vrijwel altijd lekker vroeg naar bed!

Heb jij ook zo kunnen genieten van het prachtige weer?

handtekening-saskia

Eerdere plogs:

Plog #1

Plog #2

Plog #3

Doe jij ook mee met de winactie?

Volg jij Twinkelbella al viaย Facebook,ย Bloglovinย ,ย Instagramย en/ofย twitter?

 

Reacties

 • Jaimy en Laura

  leuk om een dagje mee te kijken! Het lijkt me heerlijk om af en toe een momentje voor jezelf te hebben en bijvoorbeeld op je gemak door de Action te lopen!

 • Iris | Todayslipstick

  Leuk om een dagje met je mee te gaan. Ik moet echt weer een keer naar de action!
  Liefs, Iris

 • Marie - You Beleza

  Dat zag eruit als een druk dagje zeg! Ik ga Chanel Le Volume nu zeker aanschaffen ๐Ÿ™‚ fijne dag! X

 • Lieke

  Heerlijk om zonder kind lekker rond te struinen! Anders lukt dat echt niet! Leuk om een dagje met je mee te kijken.

  Liefs lieke

 • Amy

  Wat leuk om een dagje mee te kijken! Ben heel benieuwd naar Chanel Le volume omdat ik er zoveel over hoor. Ik heb trouwens niet veel van de zo’n gezien op kantoor maar er komen nog mooie dagen aan dit voorjaar ๐Ÿ™‚

 • Linda

  Het zal wel stil zijn zo met zijn tweetjes, wel erg leuk om te zien dat Senna jou zo goed helpt. Het lijkt mij een heerlijke dag en wat een fijne back-up van Le volume <3

 • Joy

  Leuke plog! Heerlijk hรจ dat weer van gisteren. Vandaag is het bij ons helaas al een heel stuk minder. Leuk om te zien dat Senna je overal mee helpt!

 • Tamara

  Heerlijk he af en toe even zonder kind naar de winkel! Dat ga je straks nog missen ! Haha!

 • Sanne Makeupgorgeous

  Leuk om te zien! Lijkt mij een heerlijk dagje in de zon. x

 • Manon

  Wat een leuke plog om te zien!

 • Lisa

  Wat een leuke plaatjes zeg. Ik ga maar snel eens langs de Action ๐Ÿ™‚

 • Iris

  Ik was gisteren vrij, dus ik heb ook lekker in het zonnetje kunnen zitten. Luxe!

 • beautifulday4makeup

  Wat leuk dat je met je zoontje aan het puzzelen geslagen bent.

 • melissa

  Fijn om te zien! Hmm die macaroni ziet er heerlijk uit ๐Ÿ™‚

 • Bertine

  wat een leuke plog! echt knap dat je geen chocolade bij de action hebt gekocht;)

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.