Persoonlijk: Welcome To My Life! (week 14)
6 apr 2015 Lifestyle 3

Persoonlijk: Welcome To My Life (week 14)

Het is weer maandag! Dit betekent dat er weer een fotodagboek van afgelopen week voor jullie klaarstaat. Afgelopen week had ik een afspraak bij de verloskundige, werkten Senna en ik aan de babykamer en had ik vooral heel heel heel veel last van maagzuur! Kijk mee!

verloskundige

Maandagochtend begon ik met een bezoekje aan de verloskundige. Ik ben nu aanbeland in het derde trimester wat betekent dat de komende weken fysiek zwaarder gaan worden en het aftellen over een paar weken kan gaan beginnen. De controle was prima.

mama van de week

Op de blog van Samantha was ik mama van de week, erg leuk om dit interview te mogen doen! Hier kan je het interview teruglezen: klik.

slager

Tjah en tussen mijn foto’s staat deze foto. Waarom maak ik eigenlijk foto’s van vlees? 🙂

kinetisch zand

Het was afgelopen week echt een rotweer wat betekent dat we weer veel binnen zaten. Senna en ik konden ons wel vermaken met kinetisch zand. Wat een uitvinding (behalve dat het troep geeft).

fantasie

Dit plaatje kwam ik tegen en vind ik zo toepassend op de beleving van kinderen in het algemeen, maar ik herken mijn zoontje Senna er ook erg in. Hij heeft zo veel fantasie dat dit voor mij soms even niet te bevatten is.

spekkoek

Bij mijn wekelijkse bezoekje aan de Aldi kocht ik lekker spekkoek. Dit was overigens de eerste keer dat ik het bij de Aldi kocht. Het was lekker, maar niet zo lekker als de echte.

schoonmaken

Ik begon met het schoonboenen van de babykamer. Omdat Senna altijd met alles wil helpen kreeg hij zijn eigen emmertje met water. Was heel gezellig om samen alles schoon te maken.

bedje

En uiteraard moest meneer het bedje van de baby even uitproberen..

zwanger

Buikfoto! Mijn buik begint nu echt in de weg te zitten 🙂

foto

Favoriete lunch! En ooh die aardbeien zijn zo lekker 🙂

storm

Hebben jullie ook veel last gehad van de storm? Deze foto maakte ik toen ik Senna ging halen en mijn haar een complete mess was door al die wind.

markt

Eind van de week gingen Senna en ik gezellig samen naar de markt. Senna helemaal in zijn nopjes omdat hij natuurlijk overal koekjes, appel etc kreeg.

ben&jerry

En opeens had ik onwijs veel zin in ijs en moest ik naar de winkel om Ben & Jerry te kopen. Omdat ik niet kon kiezen koos ik een pak met allemaal smaken. Peanut Butter Cup is zooo lekker!!

zwanger

Hoi buik!

rennie

Afgelopen week heb ik onwijs veel maagzuur gehad. Ik weet dat het er bij hoort want bij mijn zoontje heb ik het in het laatste trimester ook ontzettend veel gehad. Gelukkig helpen Rennies me een klein beetje.

foto1

Eerste paasdag gingen we bij mijn schoonouders brunchen, was super goed verzorgd.

foto3

Na de brunch gingen we door om met mijn familie naar het bos te gaan en daarna een taartje te eten!

milestone

Doe jij al mee met de winactie? Je mag een pakje milestone cards naar keuze uitkiezen! Je hoeft dus niet zwanger te zijn om mee te doen omdat je ook de geboortekaartjes kan kiezen of de mini-cards.

Dit was het weer. Aankomende week gaan we een iets zonnigere week tegemoet. Ik hoop dat we lekker veel naar buiten kunnen en mogen genieten van de zon. Ik ben er wel aan toe hoor! Al die regen vind ik maar niets. Hoe meer zon hoe beter! Fijne week allemaal!

Hoe was jouw week?

handtekening-saskia

Gerelateerde artikelen:

Persoonlijk: Welcome To My Life! (week 9)

Persoonlijk: Welcome To My Life! (week 10)

Persoonlijk: Welcome To My Life! (week 11)

Persoonlijk: Welcome To My Life! (week 13)

Volg jij Twinkelbella al via FacebookBloglovin , Instagram en/of twitter?

Reacties

 • BeautyblogLaura

  Super leuke foto’s en nog veel succes met je zwangerschap! xx

 • Lifesabout

  Lief dat Senna een eigen emmertje heeft! Goed idee om hem hierdoor te betrekken!

 • Miranda

  Aah dat mini emmertje sop! Wat lief:)
  Wat een fijn weekje. Mooie buik, kan me voorstellen dat ie langzaam in de weg begint te zitten haha. Ik vind de mijne al in de weg zitten;)

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.