Persoonlijk: Welcome To My Life (week 9)
2 mrt 2015 Lifestyle 7

Persoonlijk: Welcome To My Life (week 9)

Hoi! Inmiddels zijn we in de maand maart beland en is het al weer maandag. Maart betekent voor mij dat de donkere dagen steeds korter worden en we steeds meer lekker naar buiten kunnen. Zowel Senna en ik zijn echt buitenmensen en kunnen niet wachten om weer hele dagen lekker buiten te zijn. Maar goed, nu eerst mijn foto’s van afgelopen week. Afgelopen week had Senna een weekje vrij en had ik een afspraak bij de arboarts waar ik onwijs tegenop zag. Senna heeft verder veel leuke uitstapjes gemaakt en ik heb lekker in huis gerommeld. Kijk je mee naar afgelopen week?

Fantasy4kids

Maandag begonnen we de week met een uitstapje naar de indoor speeltuin. Senna vindt dit altijd zo ontzettend leuk. Omdat het vakantie voor hem was miste hij zijn “uitraasochtendjes” op de peuterspeelzaal. De indoorspeeltuin is dan altijd een goed idee.

Hoppop

Vincent bestelde wat leuke spulletjes voor de baby zoals deze borstelset. Zo schattig en leuk! Van hetzelfde merk en kleur kocht hij ook een besteksetje en een tuitbeker.

City Spa

Dinsdag kreeg ik voor het eerst een zwangerschapsmassage. Echt foto’s maken kon helaas niet en dit is de enige foto die ik toen kon maken. Als je wil lezen wat ik van de massage vond klik hier.

beschuit

Ik eet elke ochtend beschuit met muisjes 🙂 Nog steeds trouwens, dit is een soort verslaving tegenwoordig..

Bevolkingsonderzoek

Ik kreeg een brief over het bevolkingsonderzoek baarmoederhalskanker. Alle vrouwen krijgen dit rond hun dertigste verjaardag. Ojee, ik word oud!

arbo

Ik had een afspraak bij de arbo arts. Deze was in Arnhem en wij wonen in Ede. Omdat ik geen lange afstanden mag rijden met de auto ivm medicijnen gingen Vincent en Senna mee m mij te brengen. We hadden mooi geregeld dat Vincent en Senna boodschappen gingen doen zodat ik ondertussen naar de arts kon. Ik had mij ontzettend zorgen gemaakt over de arboarts omdat ik er vaak van die vervelende verhalen over hoor. Mijn zorgen waren helemaal niet nodig, de arboarts had volledig begrip en heeft mij helemaal gerust gesteld.

kaasbroodjes

Toen we weer thuis waren hadden Senna en ik een beetje trek en maakte ik kaasbroodjes. Altijd handig om bladerdeeg in huis te hebben omdat je daar zo iets lekkers mee kan klaar maken.

moe

Omdat Senna ontzettend moe was mocht hij van mij even onder een kleedje en een speen op de bank. Lekker is dat om zo te knuffelen. Speentje krijgt hij overigens alleen snachts en als hij heel erg moe is. Maar dat laatste is niet zo vaak overdag.

Wesco

Sen en ik gingen met mijn ouders naar de Intratuin waar ik deze fruit/broodschaal zag. Echt een geweldig ding vind ik het, past perfect bij ons in huis als fruitschaal 😉

Intratuin

Ook gingen we lekker lunchen bij de Intratuin, altijd leuk daar.

Blond Amsterdam

Ik heb niets gekocht behalve deze Blond Amsterdam mok. Ik kocht deze eigenlijk voor mijn kwasten omdat het een beauty mok is. Uiteindelijk ben ik deze mok toch maar gaan gebruiken voor koffie en thee.

auto's

Senna is de laatste tijd heel erg goed in lange rijen met auto’s maken. En owee, als je deze wil opruimen.

bed

Zaterdagochtend.. lekker lang in bed liggen en heel erg veel knuffelen samen.

kleding

Elke week doen we iets aan de babykamer. Vorige week haalden en sorteerden we de baby kleertjes van zolder en dit weekend heb ik alles gewassen en gestreken. Deze kleertjes zijn maat 62 en groter. Deze zijn nu schoon en kunnen in een doos worden opgeborgen tot de baby het past.

zwanger

En zie hier mijn zwangere buik van 26 weken! Ik begin nu wel echt te merken dat die buik een klein beetje in de weg gaat zitten. Even iets van de grond pakken is niet zo gemakkelijk meer 😉

Deze week heb ik wat afspraken staan met vriendinnetjes en heb ik therapie. Senna gaat fijn weer naar de peuterspeelzaal en misschien dat ik nog even de prenatal induik voor wat spulletjes voor de baykamer, roze mandjes en zo 😉 Fijne week allemaal!

Hoe was jouw week?

handtekening-saskia

Volg jij Twinkelbella al via FacebookBloglovin , Instagram en/of twitter?

Reacties

 • Geertje

  Ik dacht serieus dat het een barbecue was op IG! Maar hij is wel gaaf…. En van dat speelgoed opruimen…heel herkenbaar.. Gelukkig hebben we een grote speelkamer dus trek ik de die dicht en zie ik het niet meer! Hoeft het dus ook niet iedere dag opgeruimd te worden.

 • Lifedabout

  Heerlijk die kaasbroodjes!
  Ik moet deze week naar de Arbo arts in Arnhem. Fijn om te horen dat het je is meegevallen!

 • angelique

  Heerlijk overzicht weer. Die rijen auto’s pff ja hier ook. Of allemaal perfect achter elkaar geparkeerd en o wee mama niet opruimen he?! Geweldig hoe ze hier helemaal druk mee bezig kunnen zijn

 • Manon

  Ja weer een leuk overzicht. Die beautyqueen mok wil ik ook heel graag!

 • Milou

  Wauw! Wat zie je er goed uit zeg! Mooie buik heb je. En Senna is echt een prachtig mannetje, zo met die lange wimpers en z’n lieve gezichtje. Lekker he, die kaasbroodjes, als je ze zelf maakt. Hmm!

 • Iris

  Die schaal leek echt op en barbecue!

 • Dineke

  Blond Amsterdam is echt leuk, ik heb er ook wat spulletjes van. Wat groeit je buik nu trouwens hard!

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.