Intermittent Fasting

INTERMITTENT FASTING: UPDATE
15 jan 2020 Lifestyle 1

INTERMITTENT FASTING: UPDATE

Een van de meeste vragen die ik krijg gaan over het intermittent fasting. Inmiddels heb ik hier al een aardige ervaring mee. Vandaag zal ik delen, wat het precies inhoudt, wat het resultaat is en of ik nog steeds doe aan intermittent fasting. Kijk je mee? Lees meer..


Snel afvallen met Intermittent fasting: waarom ik het iedereen kan aanraden
15 jan 2019 Lifestyle Mama 12

Snel afvallen met Intermittent fasting: waarom ik het iedereen kan aanraden

Afgelopen weken was het intermittent fasting veel in het nieuws. Oftewel: het afvallen door het in te lassen van pauzes, en door te eten tussen een bepaalde tijd. Zelf doe ik dit nu al langer dan een jaar, en ik had het voor mijzelf en mijn lijf niet beter kunnen doen. Ik ben er zo enthousiast over! Er zijn heel veel negatieve verhalen over deze manier van afvallen, maar ik denk dat dit gewoon onwetendheid is. Gelijk roepen dat het slecht is, dat is niet nodig. Dan weet je gewoon niet wat het inhoudt. Wanneer er een beetje verdiept wordt in het intermittent fasting, zal je er al heel snel achter komen dat het heel veel gezondheidsvoordelen heeft! Lees meer..


Ben ik tevreden met mijn gewicht?
18 okt 2018 Lifestyle 5

Ben ik tevreden met mijn gewicht?

Van de week plaatste ik een artikel met meest gestelde vragen aan mij. Een van de vragen die ik daar niet in noemde gaat over mijn gewicht. Want ook daar worden mij zo veel vragen over gesteld. Of ik tevreden ben met mijn gewicht bijvoorbeeld.  Lees meer..


Intermittent Fasting: hoe ik binnen korte tijd 5 kilo afviel
23 jan 2018 Lifestyle 5

Intermittent Fasting: hoe ik binnen korte tijd 5 kilo afviel

Over hoe ik begon met intermittent fasting: ik kon het er uren lang over hebben: na de zwangerschap van Sophia zijn er een aantal kilo’s blijven plakken. En dit kwam niet door de zwangerschap maar dit lag gewoon aan mijzelf. Ik houd van lekker eten en ik ben gewoon een echte emotie eter. Althans, dat laatste dat dacht ik vooral, want sinds ik gewoon heel anders mijn eetmomenten ben gaan inrichten, en intermittent fasting ben gaan toepassen, heb ik helemaal geen last meer van die snaai momenten en de kilo’s vlogen eraf zonder enige moeite.  Lees meer..


Intermittent Fasting resultaat: het resultaat van de eerste maand!
4 jul 2017 Lifestyle 38

Intermittent Fasting resultaat: het resultaat van de eerste maand!

Een maand geleden vertelde ik op mijn youtube kanaal dat ik was gestart met intermittent fasting. Wat kreeg ik hier super veel reacties op! Zelfs heel veel berichten van lezers die ook zijn gestart (ik ben heel erg benieuwd hoe het gaat met jullie!). Nu de eerste maand Intermittent Fasting er voor mij op zit, besloot ik er een artikel over te schrijven: intermittent fasting resultaat: het resultaat van de eerste maand! Voornamelijk zal ik vertellen hoe het gaat en hoeveel kilo ik inmiddels kwijt ben! Lees meer..


Snel afvallen: Intermittent Fasting
14 jun 2017 Lifestyle 17

Snel afvallen: Intermittent Fasting

Zoals elke woensdag ook vandaag weer een video online. Waarschijnlijk een iets andere video dan dat je van mij gewend bent want dit keer is het een video waarin ik vertel over hoe ik wil gaan afvallen. Ik vertel over mijn doelen, hoeveel ik wil gaan afvallen, en wat ik wil bereiken. Ook ben ik heel erg benieuwd of jij deze manier van afvallen kent en of je misschien tips hebt. Laat het me weten! Lees meer..