3x meest gestelde vragen (beauty gerelateerd!)
7 okt 2019 Beauty Intermittent Fasting Mama 1

3x meest gestelde vragen (beauty gerelateerd!)

Vorig jaar deelde ik al eens een artikel met de drie meest gestelde vragen aan mij. Deze werd als een gek gelezen. Onder andere beantwoorde ik een vraag over mijn huwelijk, mijn haar en kleding Lees: 3x meest gestelde vragen. Dit maal wederom een dergelijk artikel alleen dan met vragen die alleen beauty gerelateerd zijn! Lees je mee?

Beauty routine

Wat is jouw make-up routine?

Een vraag welke met stipt heel erg veel gevraagd wordt. Ik wil daar al heel lang iets over plaatsen (bijvoorbeeld insta story’s) alleen komt het er maar niet van. Een video erover opnemen vind ik lastig want het zijn echt maar enkele producten die ik gebruik. Producten die ik elke dag gebruik is de mascara van Friday of Chanel (die laatste is fantastisch). Verder een lichte kleur concealer of foundation onder mijn ogen (Benefit nmr 2). Zo licht het een beetje op en zie ik¬†er uitgeslapen uit. Een foundation voor het hele gezicht gebruik ik vrij weinig, alleen als ik een onzuivere huid heb, of soms met een feestje. Lipstick, blush en dergelijke vind ik leuk, maar niet elke dag.

Hoe blijf jij slank?

Dit is een vraag die maar blijft terugkomen. Elke dag weer. Ik denk dat ik ergens gewoon geluk heb. Ik ben altijd slank geweest. Als kind al, en dat is eigenlijk altijd geweest. Ik at als een bouwvakker en kwam gewoon niets aan. Na de zwangerschappen veranderde mijn lichaam. Mijn buik zal nooit meer zo strak worden als dat het was door de twee keizersnedes (snik). Maar goed, ik pas gewoon weer maat xs, kan dragen wat ik wil en ook eten wat ik wil. Na de zwangerschap van Sophia bleef er 5 kilo plakken die ik er maar niet af leek te krijgen. Totdat ik intermittent fasting toepaste, dit werkte voor mij fantastisch. Je valt er niet alleen van af, maar krijgt ook enorm veel energie. Grappig is dat toen ik er mee begon, het niet zo bekend was, en ik veel kritiek kreeg. Inmiddels is het veel bekender en is het ook duidelijker geworden dat deze manier echt goed is voor je lijf. Omdat ik van lekker eten houd en dit ook wil blijven doen, sport ik minstens twee keer per week. En inmiddels sport ik allang niet alleen maar daarom, maar ook omdat het mijn hoofd leegmaakt en ik zo weer energie krijg.

Clinique ID

Hoe krijg jij zo’n gave huid?

Ook een veelgestelde vraag. Sinds een jaar ben ik eindelijk blij en tevreden met mijn huid. Dit heeft echt jaren geduurd. Deels heeft het te maken met het vinden van de juiste producten. Ik heb geleerd dat ik geen producten moet gebruiken voor een oneven of onrustige huid, maar voor een droge huid. Doordat mijn huid heel erg droog was maakte het te veel talg aan waardoor ik oneffenheden kreeg. Nu ik de juiste verzorging heb (Clinique), gaat het heel erg goed met mijn huid! Momenteel gebruik ik de Clinique ID op bovenstaande foto. Deze kreeg ik opgestuurd en ben erg enthousiast! #nospon

Tot zover. Het lijkt mij leuk om vaker van dit soort artikelen te plaatsen. Heb jij een vraag voor mij, laat het weten in de comments!

Reacties

  • Naomi

    Ja, leuk, dit soort artikelen. Mijn vraag zou zijn: Je hebt een paar keer iets geschreven over misschien een (thuis)studie oppakken als Sophia op school zou zitten. Heb je nog steeds plannen op dat gebied?
    Onlangs geplaatst door Naomi: Houden van een nieuwe woonplaats

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.